Playstation Plus for December 2019

Hvad er Playstation Plus for December 2019

Det er nu tid til årets sidste omgang Playstation Plus titler, og man kan derfor godt have en forventning om, at Sony Playstation vælger at forkæle os gamere lidt ekstra denne måned. Hvilket jeg også vil mene er tilfældet.

Titanfall 2

Hvis du er til Call of Duty som lige har fået et skud steroider, så er Titanfall 2 det spil, som du har ventet på hele året.

Titanfall 2 er ligesom så mange andre FPS spil, og så alligevel ikke. I dette spil har du både mulighed for at løbe på vægge, lave double jumps så du kan komme ekstra højt op – samt sætte dig ind i en af disse kamprobotter/titans, som ødelægger alt på dens vej.

En af de store forskelle fra det første Titanfall, og så til Titanfall 2, er at der er kommet en singleplayer kampagne – hvor man følger soldaten Jack Cooper. Når man har spillet sig igennem historien, forstår man overhovedet ikke at der ikke var nogen historie med i det første spil – da deres måde at fortælle en historie, er helt fantastisk.

Online-delen er naturligvis lige så fed, og der er så mange måder du kan forme en taktik i dit spil, da du både skal koncentrere dig om menneskelige eller mekaniske modstandere – samt de store titaner, som har hver deres styrker og svagheder.

Når du først er gået i gang med at spille online spil i Titanfall 2, så flyver timerne bare derudover ad – og man har svært ved at ligge det fra sig igen.

Monster Energy Supercross

Anden spil i rækken er det super sjove, og virkelig underholdende Monster Energy Supercross. Dette motocross spil er super detaljeret, og både karaktererne og cross maskinerne er meget virkelighedstro.

Har man ikke spillet Monster Energy Supercross før, skal man lige holde tungen lige i munden, de første par gange man kører igennem de mange baner. Alle banerne er fyldt med skarpe sving, og masser af flyvehop, som man nøje skal tilrettelægge med hinanden.

En af de ting som er rigtig fedt ved det her sports-racing spil er, at man kan gøre spillets fysiske tilstand, så virkelighedstro som man kan. Du kan både indstille AI sværhedsgraden til at være realistisk, samt du kan bestemme vægten på din karakter. Modstanden og balanceevnen er derfor rigtig tæt på, at være så tæt på den virkelige køres fysik.

Når først du har vænnet dig til spillets fysik, så kan du ikke lade være med at give den gas, og lave fede tricks på din crossmaskine, ved hvert mulige flyvehop.

+ ekstra bonus spil

Denne måned giver også en ekstra lille forkælelse til os Playstation Plus medlemmer – nemlig Playstation VR spillet Firewall Zero Hour. Dette er godt nok kun i en begrænset periode på en uge – hvilket er lidt af en skam, for os Playstation VR-spillere.

Men ikke desto mindre, så er det et spil som bør prøves, da det er en spiloplevelse udover det sædvanlige. Firewall Zero Hour er et FPS-multiplayer spil, med total bevægelsesfrihed, og et super godt sigte når du skyder dine modstandere.

Så har du altid ville prøve et FPS VR-spil, og prøve at ligge gode taktikker i sådan en VR-verden – så hent Firewall Zero Hour mellem d. 3 – 9 dec.

Det anbefales at man har en PS VR aim-controller, da det er meget nemmere at håndtere dine våben med denne.

 

Alt i alt, slutter vi dette år af, med et rigtig godt udvalg af spil, som samlet set har sparet os for 797,-. Du kan downloade disse titler fra d. 3 Dec. Så har du endnu ikke hentet sidste måneds PS Plus titler, så er det nu du skal gøre det.

Vi glæder os naturligvis til at se hele næste års titler – samt til et år med endnu mere gaming.

System Krav
Titalfall 2:
  • Lagerplads:

    Minimum 45GB

Monster Energy Supercross:
  • Lagerplads:

    Minimum 9GB

Firewall Zero Hour:
  • Lagerplads:

    minimum 11GB

Hent dine PS Plus spil her:
Spil Poster
Poster
Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...