Playstation Plus titlerne for februar

Hvad er Playstation Plus titlerne for februar

Så er det endnu en gang tid til at offentliggøre et nyt sæt Playstation Plus titler, hvor vi denne gang, naturligvis tager fat i titlerne for februar måned. Denne gang får vi muligheden for at give nolge øretæver, både i bur samt i en fantasy verden. Derudover får vi også glæde af at kunne bestyre en forlystelsespark. Uden yderligere forklaring, vil denne måned Playstation Plus titler præsenteres herunder.

EA Sports UFC 4

Er du til vaskeægte slagsmål i et kamsportsbur, så er EA Sports UFC 4 spillet som du har ventet på kom til PlayStation Plus. I spillet skaber du dig din helt egen karakter, som du skal udvikle og tilpasse på tværs af spilles typer af modes. Du vil altså gå fra en helt ukendt amatør til en vaske ægte UFC-superstjerne, når du spiller dig igennem det meget underholdende karrierespil. Er du en selvsikker spiller, så tag bare udfordringen op, i online spillet.

Til sammenligning med de tidligere spil i spil serien, er det her naturligvis blevet endnu mere flydende, og mere virkelighedstro i bevægelser og UFC teknikker. Man kan derfor sige at spillet er blevet endnu mere responsivt, at spille.

Har du endnu ikke prøvet et spil i denne genre, skal du helt sikkert give det et skud, og se om du ikke vil synes at det er meget underholdende.

Tiny Tina´s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure

Har du tidligere spillet Borderlands, og var det et spil, som du syntes rigtig godt om? Så er denne titel et spil, lige efter din smag. Tiny Tina´s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure er nemlig inspireret af Borderlands, og indholder flere genkendelige elementer og moves fra denne ganske sjove spil serie. Er du til universet, skal du glæde dig til den selvstændige kampagne fyldt med fantasy, sjov og bjerge af magiske samleobjekter!

Du kan i spillet vælge mellem seks unikke Vault Hunters, som hver har deres egne signaturevner og kraftfulde våben. Brug dine våben til at sprænge dig vej gennem uhyggelige skove, ubehagelige krypter og frygtindgydende fæstninger. Du vil både skulle bekæmpe dig igennem skeletter, gigantiske golems og farlige drager.

Planet Coaster: Console Edition

Kunne du tænke dig et spil, hvor kun fantasien sætter grænser, i opbygningen af din helt egen forlystelsespark. Så er Planet Coaster spillet som du kan fordybe dig i. Du vil kunne glæde og underholde store virtuelle folkemængderne, med din helt egen forlystelsespark, hvor du styrer og kontrollere en virkelig levende verden – hvor du skal have overblik over de mindste detaljer.  Spillet indeholder mere end 700 præfabrikerede objekter, inklusive rutchebaner, faciliteter og landskaber, som du vil bygge fra bunden – stykke-for-stykke. Dine virtuelle gæster agere i realtid, mens du sætter priser, placerer landskaber og installerer nye og spændende forlystelser.

Sørg for at holde gæsterne underholdt, så både besøgstal, og overskud – bliver så højt som overhovedet muligt.

Den samlede besparelse er på 927 kr. og spillene vil være tilgængelig på PlayStation Store fra d. 1/2 2022.

Hent dine PS Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...