Playstation Plus titlerne for marts 2024

Hvad er Playstation Plus titlerne for marts 2024

PlayStation Plus titlerne for marts måned, er netop blevet offentliggjort. Vi er derfor inden længe klar til endnu en omgang med fede og underholdende spil. 

Vi kan se frem til et setup, som spænder lige fra racersport og kung fu til en smule gys. Den samlede besparelse for marts måneds spil titler er på hele 1.247 kroner. 

Alle spillene, vil være tilgængelige på PlayStation Store fra tirsdag d. 5. marts 2024.

Uden yderligere forklaring, kommer PS plus titlerne for marts måned 2024 herunder.

EA Sports F1 23 | PS5 & PS4

Er du vild med racersport, så er den første titel lige sagen. Med EA Sports F1 23 på din PlayStation konsol, er du ikke langt fra at være med i det verdens omspændende FIA Formel 1 verdensmesterskab. Grafikken og styringen har nemlig aldrig været mere realistisk, og det betyder naturligvis en helt eminent spil oplevelse. Kør dig til sejr, og optjen vigtige belønninger og opgraderinger i F1 tuneringerne. Nye betydningsfulde regler er kommet til, som du skal vende dig til, og bruge strategisk i dine løb. Spillet har nemlig fået det røde flag, samt en funktion kaldet 35% Race Distance, som til spillet, giver mere action og spænding.

Køretøjerne er naturligvis opdaterede med 2023 modeller fra det officielle F1-lineup, og du kan spille som en af dine 20 foretrukne kørere og 10 hold.

Skab dit drømmehold og vind dine ræs i My Team Career Mode, konkurrer i split-screen med eller i den udvidede cross-platform multiplayer med venner.

Sifu |PS5 & PS4

Næste spil i dette lineup er Sifu. Et fantastisk Fighter-spil, med et avanceret kampsystem, hvor du har flere muligheder for at nedlægge dine fjender. Udover et sjovt gameplay med hånd-til-hånd kamp, så følger der en meget fængende historie om Sifu, som er en ung kung fu-elev der prøver at løse puzzlespillets brikker og finde morderne af hans familie.

Sifu står alene, og må derfor kæmpe sig selv frem, hen til det mål, som han søger. Men det indebære kampe mod utallige fjender. Det er nu han skal vise sin familie ære, og beherske den kung fu, som han har trænet.

Hello Neighbor 2 |PS5 & PS4

Tredje spil i rækken, er Hello Neighbor 2. I spillet foregår et mysterie, hvor børn i den landlige by Raven Brooks forsvinder. Spillet er et familievenlige gyser-spil, hvor du skal have styr på dine stealth-evner.

Du er en undersøgende journalist, der befinder sig i en tilsyneladende rolig by Raven Brooks, men hvor alle skjuler noget. Din opgave er at afsløre dine naboers mørkeste hemmeligheder og løse sagen om Mr. Peterson. Snig dig rundt i byen, søg efter spor der kan møntes til mysterierne og spil mod komplekse AI modstandere, der lærer af dig og alle andre spillere.

Ekstra:

Destiny 2: Witch Queen |PS5 & PS4

I denne her omgang, får vi også fornøjelsen af udvidelsen, Witch Queen, til Destiny 2.

Udvidelsen indeholer en udvidet historie, som er svær ikke at dykke længere ned i, når man i forvejen kender til hele historien omkring Destiny universet.

Skab brugerdefinerede våben med unikke mod-, shader- og stat-kombinationer. Mestrer den nye Glaive-våbentype, og frigør kraftfulde nærkampskombinationer, projektilangreb og et deployerbart energiskjold.

Destiny 2 er påkrævet, for at spille denne udvidelse. Destiny 2 er tilgængelig for gratis download på PS Store.

The Finals S.O Sleek Bundle

Til slut, så vil PlayStation Plus-medlemmer også få adgang til et unikt kosmetisk sæt i spillet, The Finals. Denne udvidelse inkluderer:

•  2 uniformer
•  12 skins til våben

Download The Finals gratis fra PlayStation Store for at få adgang til denne pakke.

Når det er downloadet, vil pakkens indhold være tilgængeligt i spillet med det samme, uanset om du er ny eller tilbagevendende spiller.

Hent dine PS Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...