Playstation Plus titlerne for marts 2023

Hvad er Playstation Plus titlerne for marts 2023

PlayStation Plus titlerne for marts måned, er netop blevet offentliggjort under det afholdte State of Play Live stream i Februar. Vi er derfor inden længe klar til endnu en omgang med fede og underholdende spil. 

Vi kan se frem til et setup, som spænder lige fra krig til et yderst velkendt pixeleret eventyr. Den samlede besparelse for marts måneds spil titler er på hele 1.307 kroner. 

Alle spillene, vil være tilgængelige på PlayStation Store fra tirsdag d. 7. marts 2023.

Uden yderligere forklaring, kommer PS plus titlerne for marts måned herunder.

Battlefield 2042 | PS5 & PS4

Battlefield 2042 er første titel i denne omgang, som er til dig som elsker et godt krigsspil, med det twist at krigen forgår 20 år ude i fremtiden. Battlefield 2042 er et flot first-person shooter spil. Spillet har en intens gameplay-stil, hvor du kan spille sammen med andre spillere i massive online kampe.

Igennem spillet vil du undervejs få prøvet en lang række forskellige våben, køretøjer og gadgets, som du kan vinde dine slag med. Battlefield 2042 vil også præsentere dig for en række forskellige spiltilstande, herunder Hazard Zone & Conquest-tilstand, der vil give dig en anderledes, end hvad du ellers er vant til. Battlefield 2042 giver dig alt i alt en rigtig god spiloplevelse, med en visuelt imponerende grafik og et dybt engagerende gameplay. Spillet må faktisk være et must-have for fans af first-person shooter-genren og for fans af Battlefield-serien.

Minecraft Dungeons | PS4

Næste spil i rækken er Minecraft Dungeons, hvilken er et action-eventyrspil som har fokus på samarbejde og udforskning. Spillet er naturligvis en del af hele det her Minecraft-universet, men adskiller sig alligevel fra hovedspillet ved at fokusere på kamp og udforskning af fængsler fyldt med fjender og skatte.

Du kan vælge enten at spille alene eller med op til tre andre spillere online eller fysisk multiplayer, hvor der kan udforskes løs i en række forskellige niveauer. Du vil undervejs bekæmpe fjender med et bredt udvalg af forskellige våben og magi. Der er også et avanceret progressionssystem, hvor du kan opgradere dit udstyr og evner for at blive stærkere og bedre i kamp.

Med sin charmerende Minecraft-æstetik og måden at underholde er Minecraft Dungeons et godt, sjovt og spændende eventyrspil, der kan nydes af både unge som gamle Minecraft-fans og ikke mindst nye spillere, hvis du endnu ikke er kommet med på Minecraft Bølgen.

Code Vein | PS4

Code Vein er det sidste spil i PlayStation Plus Essential setuppet, som er et action-rollespil, der foregår i en post-apokalyptisk verden fyldt med vampyrer og andre overnaturlige kræfter. Spillet giver dig mulighed for at skræddersy din helt egen karakter og udforske en dystopisk verden fyldt med farlige fjender og udfordrende bosskampe. Med en lang række forskellige våben og kræfter kan har du faktisk også mulighed for at skræddersy din egen gameplay-stil til dine præferencer og ikke mindst udforske de mange hemmeligheder, der ligger skjult i spillets verden.

Code Vein er også et spil som er blevet kendt for sin smukke anime-inspirerede grafik og sin rige historiefortælling, der udfolder sig gennem spillets spændende og dystre verden. Hvis du er fan af action-rollespil, som denne, og ønsker at dykke ned i en mørk og spændende verden fyldt med farlige fjender og kræfter, så er Code Vein et spil, der helt sikkert vil appellere til dig.

Tilføjelse til PlayStation Plus-kataloget

Spil-kataloget for PlayStation Plus Ekstra og Premium brugere, bliver i løbet af marts måned, udvidet med:

  • Tchia (PS5, PS4)
  • Tom Clancy´s Rainbow Six Extraction (PS5, PS4)
  • Immortals Fenyx Rising (PS5, PS4)
  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PS5)
  • Ghostwire: Tokyo (PS5)
Hent dine PS Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...