Playstation Plus titlerne for marts

Hvad er Playstation Plus titlerne for marts

PlayStation Plus titlerne for marts

PlayStation Plus titlerne for marts måned, er offentliggjorte, og vi dermed ved at være klar til endnu en omgang med fede og underholdende spil. 

Vi kan se frem til et setup, som spænder lige fra et meget velkendt survival game, til en sequel af et meget omtalt og populært PS5 spil.

Uden yderligere forklaring, kommer titlerne for marts måned herunder.

Ark: Survival Evolved | PS4

Ark: Survival Evolved er et MMO-survival game, hvor du vågner op på kysten af ​​en mystisk ø, hvor man er nødt til at tilpasse sig omgivelserne, og dens fjendtlige beboer. Ordet overlevelse bliver til realitet, allerede fra spillet begyndelse, hvor du skal høste ressourcer, så der kan laves genstande og bygges hytter. Du skal bruge de nylavede udstyr til at dræbe, tæmme eller opdrætte øens beboer – dinosaurer og andre forhistoriske væsner, der strejfer rundt i området. 

Men husk, du er ikke den eneste, der er strandet! Hold dig sammen med – eller kæmp imod – hundredvis af andre spillere.

Team Sonic Racing | PS4

Er du til karakter ikonet Sonic, og har du lyst til at skifte Sonics sneakers ud med hjul? Så er denne titel et spil for dig. Team Sonic Racing er et arcade racer spil, fyldt med konkurrencepræget elementer. Spil med venner i et yderst sjovt multiplayer-racing mode, hvor i kan race sammen på tværs af ikoniske verdener. I må arbejde sammen som et team ved at dele power-ups og nitro – under hvert race. 

Har du en yndlings karakter i Sonic universe? Du kan frit vælge blandt et af Sonic-seriens ikoniske ansigter. Du kan låse op for opgraderinger til dit køretøj, så den lever op til din kørestil.

Ghostrunner | PS5

Er du til parkour, og at gå amok med en kling i hånden. Det lyder en smule brutalt, men ikke desto mindre er det hvad den næste titel kan garantere dig. I det first person adventure spil, vil dine skills indenfor parkour bidrage til din succes i spillet. I spillet skære du decideret dine fjender i skiver med din overdrevet sabel, parere kugler med dine overmenneskelige reflekser, og anvend en række specialiserede teknikker for at sejre over dine fjender. Med spillets One-hit one-kill system gøres kampene hurtige og intense – hvorfor det er andensteds at udfordringerne ligger. 

Ghost of Tsushima: Legends | PS4 & PS5

Ghost of Tsushimas: Legends, er et selvstændigt side-multiplayer spil, som lægger sig op ad det japanske eventyr, fyldt med japansk mytologi. 

Vælg mellem fire unikke karaktertyper – Samurai, Hunter, Ronin eller Assassin – og inviter dine venner eller brug den online matchmaking funktion, så du sammen med andre kan kæmpe side om side, som allierede. 

Team up for at komme videre gennem spillets story-missioner, eller saml tre andre spillere for at tage kampen på i spillets survival mode.

 

Den samlede besparelse for marts måneds spil titler er på 886 kroner. 

Alle spillene, vil være tilgængelige på PlayStation Store fra tirsdag d. 1. marts 2022.

Hent dine PS Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...