Playstation Plus titlerne for november

Hvad er Playstation Plus titlerne for november

Tiden melder, at det næste sæt af PlayStation Plus titler udgives – denne gang i november måned. PS Plus titlerne bliver gjort tilgængelige tirsdag d. 1 november, og er tilgængelige indtil mandag d. 5 december. 

I dette sæt, får vi både en kending fra tidligere PS Plus titler, en verden fyldt med magi, og så også lige en tur i rummet. 

Vi kan se frem til en samlede besparelse på 904 kroner, for PlayStation Plus spillende i november.

Nioh 2 / Nioh 2 Remastered | PS4, PS5 

Tilbage i november 2019, fik vi forgængeren til netop dette spil – nemlig Nioh. Denne gang kan vi derfor se frem til at spille Nioh 2, som gives i en remastered udgave. 

Få endnu en oplevelse, som den mystiske og overmenneskelige samurai mester og yokai-kriger. 

Nioh er et singleplayer action RPG-spil, som er fyldt med udfordringer fra alverdens mytiske væsner – lige fra jævnbyrdige samurai krigere, til enorme monstre. Loot valuta, ekstra våben og rustninger, og transformer dig til en fuldbyrdig Yokai.

Lego Harry Potter Collection | PS4 

Dette er en LEGO klassiker, men ikke desto mindre lige så underholdende at spille hver gang. Næste spil i rækken er, Lego Harry Potter Collection, som både indeholder spillene Lego Harry Potter: Years 1-4 og Lego Harry Potter: Years 5-7 – begge remastered! 

Denne toenighed samler Legos fantastiske spil med Harry Potters universets fulde historie, som vi præcis kender den fra filmene – dog med en smule humor imellem. 

Du skal naturligvis både igennem de mest kendte besværgelser, brygge potions i eliksir tønderne, og løse diverse puzzels undervejs. vinde dueller og meget andet. Du kan enten nyde spillet alene, eller dele oplevelsen med din bedste ven. 

Heavenly Bodies | PS4, PS5 

I Heavenly Bodies er du manden, som redder dagen på rumstationen. I dette spil er den manglende tyngdekraft det bespænd, som du skal kæmpe dig igennem, når du skal løse diverse opgaver på rumstationen. Du kommer til at opleve, hvordan der er at være en astronaut, som har sin dagligdag ude i rummet – bare med joysticket i hånden. Du skal have fuld kontrol over både arme, hænder og ben, når du skal bevæge dig rundt, og løse de forskellige opgaver og puzzles, som du sættes til. Du kan både spille alene, eller gå til opgaven med to mand, i lokalt spil.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...