Playstation Plus titlerne for december

Hvad er Playstation Plus titlerne for december

Vi er nok allerede godt i gang med at nynne med på Last Christmas, spise pebernødder, og hvad der eller høre julen til. Men noget som der også høre december måned til, er naturligvis de månedlige PS plus spil, som netop er blevet offentliggjorte. PlayStation Plus titlerne bliver gjort tilgængelige tirsdag d. 6. december, og er tilgængelige indtil mandag d. 2. januar 2023.

I dette sæt at PlayStation spil, får vi både et platform spil, hvor du bl.a. kan spille som var du en nordisk gud, en tur ud i rummet, og ikke mindst en på opleveren som en muteret vaskebjørn.

Vi kan se frem til en samlede besparelse på 879 kroner, for PlayStation Plus spillende i december.

Divine Knockout: Founders Edition | PS4 & PS5

Det første spil i rækken, er et tredjepersons platformspil som lanceres på dagen, hvor de også lægges til download på PS Store. Vær den bedste af dine modstandere, skad dem tilstrækkeligt, så du til sidst kan smække dem ud af arenaen. Gameplayet er fyldt med skills, som bliver en nødvendighed at mestre, for at lede dig selv mod sejren. Vælg mellem ​​10 spilbare guder, som hver i sær har sine fordele og ulemper, over for hver modstander. Kæmp på tværs af forskellige arenaer med hver deres design og udfordringer.

Du kan også spille 3v3 Arcade-tilstand sammen med venner og slå dem ud over arenaens platform.

Denne eksklusive Founder’s Edition låser op for DKO og bonusindhold til spillet, plus et DKO-inspireret skin i Smite.

Mass Effect Legendary Edition | PS4

Genoplev legenden om Commander Shepard i det meget anerkendte spil og spil serie fra Mass Effect-trilogien – Mass Effect Legendary Edition.

Spil dig igennem singleplayer og over 40 DLC´er fra hhv. Mass Effect, Mass Effect 2 og Mass Effect 3-spilleme. Spillet indeholder også promo-våben, rustninger og pakker – og så er spillet naturligvis optimeret til 4K Ultra HD. Så har du spillet spillene før, så gør dig selv den tjeneste at spille dem igennem én gang til.

Oplev et rigt og detaljeret univers, hvor dine egne beslutninger har betydelige konsekvenser for historien og afslutningen.

Biomutant | PS4 & PS5

Som en muteret vaskebjørn, skal du bane dig vejen igennem spillet, både med nærkamp, ​​skydevåben og mutant-evner i dette open-world RPG spil.

Du skal være redningsbjørnen, som sætter en stopper for den pest, som har bredt sig til livets træ, som langsom er ved at miste sin styrke. Udforsk en verden fyldt med monstre og udfordringer. Du er selv med til at definer landets skæbne – vil du være frelseren eller den som fører landet til en endnu mørkere skæbne?

Optimer dig selv løbende, både i udseende og påklædning og styrk dit spil efter dine helt egne preferencer.

Hent dine PS Plus spil her:
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...