Playstation Plus titlerne for december

Hvad er Playstation Plus titlerne for december

Vi er nok allerede godt i gang med at nynne med på Søren Banjomus og Last Christmas, spise pebernødder, og hvad der ellers hører sig til julen. Men noget som der også høre december måned til, er naturligvis de månedlige PS plus spil, som netop er blevet offentliggjort. PlayStation Plus titlerne bliver gjort tilgængelige tirsdag d. 5. december 2023, og er tilgængelige til og med mandag d. 1. januar 2024.

I dette sæt at PlayStation spil, får vi både et racerspil fyldt med klodser, et spil fyldt med rengøring samt et ørken eventyr.

Vi kan se frem til en samlede besparelse på 887 kroner, for PlayStation Plus spillende i december.

Lego 2K Drive | PS4 & PS5

Jeg tør godt lægge hovedet på bloggen og sige at du kender til LEGO. Men har du endnu prøvet et af deres seneste spiludgivelser? Første spil i december er nemlig LEGO 2K Drive. Et open-world racer spil, hvor du kan køre løb hvor som helst, spille med og mod hvem som helst – i det hele taget bare gennemleve din drøm om at være en LEGO-racerkører.

Du har naturligvis friheden til at bygge dit helt eget køretøj, som du kan vinde dine løb med. Spil både gennem historie spillet, eller spil mod dine venner, derhjemme eller online.

Du er med LEGO 2K Drive garanteret en sjov og underholdende spiloplevelse.

Powerwash Simulator | PS4 & PS5

Næste spil i rækken er nok det perfekte spil til dig, hvis du lider af rengøringsvanvid, og du ikke har nok at gøre rent i løbet af december. Vi får nemlig spillet Powerwash Simulator tilgængelig på vores PS4 og PS5 konsol.

Her spiller du som en professionel rengøringsmand, hvis vigtigste rengøringsværktøj en powerwasher. Med denne, kommer du til at rengøre og genskabe forskellige områder og genstande. Spillet er især kendt for sin afslappende og meget terapeutiske spiloplevelse, hvor du kan nyde processen med at fjerne snavs og pletter for at afsløre rene overflader. Har du brug for at sænke julestressen i løbet af december, så er Powerwasher Simulator spillet du kommer til at gå til.

Du kommer gennem forskellige udfordringer og områder, der kræver en grundig rengøring, og spillet tilbyder naturligvis et større udvalg af værktøjer og ekstra dele til at tackle forskellige typer af snavs.

Sable | PS5

Den sidste spiltitel er det anderledes, men flotte grafiske spil Sable. Her tager du på en uforglemmelig rejse hvor karakteren Sable, skal gennem hendes Gliding; et overgangsritual, der vil føre hende gennem vidtstrakte ørkener og fortryllende landskaber, støde på rester fra rumskibe og gamle vidundere.

Undervejs vil du afdækker længe glemte mysterier og opdage, hvem Sable virkelig er bag hendes maske.

Spillet har med sin unikke kunststil og originale lydspor, en stor indvirkningskraft på ens engagement i spillet – tiden flyver mildest talt afsted. Udforsk den smukke verden i dit eget tempo, der er masser som venter på at blive opdaget.

Hent dine PS Plus spil her:
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...