PlayStation Plus titlerne for juni 2024

Hvad er PlayStation Plus titlerne for juni 2024

Solen skinner efter meget i denne tid – og det skyldes blandt andet at Sony har offentliggjort PS Plus titlerne som bliver tilgængelige i juni 2024. Men ikke desto mindre, så kommer vi til at modtage en fint sæt af PlayStation spil i juni måned. Alle titlerne vil blive gjort tilgængelige d. 4 juni 2024 – og vi får tildelt spil til en samlet værdi af 782 DKK.

I denne omgang vil vi få glæde af en god gammel tegneseriefigur, en ordentlig omgang i wrestling ringen, samt få en af de mest ikoniske Beat ´em up spil i hænderne.

Uden yderligere forklaring, vil PS Plus spillene for juni måned, blive præsenteret herunder.

SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake | PS4, PS5

Dyk ned i en sjov og farverig verden med den første titel i PlayStation Plus lineuppet, nemlig SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake. Dette spil tager dig med på en spændende rejse gennem forskellige dimensioner sammen med din yndlings tegneserie-svamp, Svampebob Firkant, og naturlig sammen med hans bedste ven, søstjernen Patrick.

Oplev de ikoniske steder fra den populære tegneserie og mød de velkendte figurer undervejs, så som Blækvard, Eugene og Sandy. Selvom du måske ikke er den mest erfarende seer af Svampebob Firkant, så skal det alligevel ikke holde dig fra at downloade og tage spillet mellem hænderne. Du kan nemlig forvente et rigtig underholdene og medrivende spil, hvor timerne går stærkt.

AEW Fight Forever | PS4, PS5

Anden spil i rækken, er den actionfyldte wrestling klassiker AEW Fight Forever, som tager med ind i ringen, hvor du kommer til at opleve den spændstige atmosfære fra All Elite Wrestling. Er du vild med wrestling, eller bare kampsport i det hele taget, så er AEW Fight Forever et sten sikkert valg, hvis du skal sætte dine kommende timer i et spil.

Spillet byder på en autentisk wrestling-oplevelse med realistiske bevægelser og en bred vifte af stjernerne fra AEW organisationen. Du bestemmer helt selv om du vil kæmpe dig til tops i karriere spillet eller om du vil konkurrere mod dine venner online, eller det hele. Du er uanset hvad, garanteret et actionfyldt spil, hvor kampe, strategi og spænding og overskrifterne. Gør dig klar til at kæmpe dig hele vejen til bæltet!

Streets of Rage 4 | PS4

Tredje titel i denne omgang går lige i hjertet på den generation som spillede det originale SEGA-spil Street of Rage. Vi får nemlig det ny fortolkede, men på titlen, 4. spil i rækken i hænderne. Det er et spil, som ikke afviger fra sin stilfulde grafik og adrenalinpumpende action. Kæmp dig igennem banerne med de klassiske helte som Axel og Blaze, eller prøv nogle af de nye karakterer, som er udstyret med unikke evner.

Med en fantastisk soundtrack og kooperativ spiltilstand kan du slå dig sammen med venner og genopleve den gyldne æra af arkadespil. Forbered dig på at bekæmpe kriminalitet i byens gader, og husk at suge nostalgien ind. God fornøjelse!

Hent dine PlayStation Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...