PlayStation Plus titlerne for juni

Hvad er PlayStation Plus titlerne for juni

Sommeren er begyndt, og det kan vi nu fejre med offentliggørelsen af de nye PlayStation Plus titler, som vi får mulighed for at downloade i juni måned.  Alle titlerne vil blive gjort tilgængelige d. 7 juni. I denne liste med spil, får vi samlet set spil for en værdi af 1.037 DKK.

I denne omgang vil vi få at gøre med det nordiske guder, som i den grad ikke er tilfredse. Men vi vil også få nogle action præget animeret kampspil i biblioteket.

Uden yderligere forklaring, vil PS Plus spillene for juni måned, blive præsenteret herunder.

God of War | PS4

Første spil i rækken, er det legendariske God of War (Også kaldet God of War 4), som er en længere spil serie af selv samme navn. Eventyret med spatanen Kratos, startet i den græske mytologi, hvor han med sine mægtige kræfter, kæmpede sig gennem olympens guder.

Nu er Kratos rejst til norden, hvor han har fået sig en søn “Atreus”, med han afdøde kone. Alt syner fred og fordragelighed, men det holder naturligvis ikke, da de nordiske guder finder ud af, hvilke type Kratos er.

Til forskel for de andre spil i serien, så er dette er open world univers, hvor du frit kan bevæget dig rundt, og kæmpe kampen – sammen med din søn. Find skatte, rustninger og udstyr til at forbedre dine våben.

Selvom det er en stor titel at have med i dette line up, så kan det også undres, hvorfor titlen egentlig er med. Rigtigt nok, kommer den eftertragtet efterfølger “God of War Raknarök” inden længe. Men i og med God of War i forvejen ligger inde under PlayStation Plus Collectionen, virker det unødvendigt at have denne titel med.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker | PS4

Anime klassikeren Naruto, er rigtig mange stødt på, enten på TV i 00´erne, eller på diverse populære streaming tjenester. Vi kan glæde os over, at denne spil titlen, med Naruto karakterene, kommer os i hænderne. I Naruto to Boruto: Shinobi Striker, vil du skulle bruge dine vigtige kræfter, til at komme igennem adskillige fjender, i et større udvalg af forskellige baner og missioner –  det er alt fra jævnbyrdige karaktere, til kæmpemæssige drager og slanger.

Grundlæggende, så er spillet et 4-mands baseret spil, både i historie spil, og online fights. Du skal altså i samarbejde med 4 andre (Online eller offline), kæmpe og vinde, så du kan kalde dig og din klang for ægte vindere.

Nickelodeon All-Star Brawl | PS4 & PS5

Igen, er vi over i et tegneserie univers, som vi fleste har været bekendte med i 00´erne, og som fortsat er en succes i spil mv. Som det tredje og sodste spil i juni måned, får vi Nickelodeon All-Star Brawl, i vores bibliotek.

Dette er et spil, som samler alle legenderne fra Nickelodeons tegnefilmunivers, og har lavet det her karakter baseret platform fighting spil.

Du skal (Online el. offline), kæmpe dig til sejrsherre, på flere forskellige platform baner, over dine modstandere. Reglerne er simple. Slå dine modstander til plukfisk, eller slå dem ud over kanten, for at vinde. Men husk, Banerne gemmer selv på udfordrende underlag – så vær forsigtige med, hvor du står.

Hent dine PlayStation Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...