Playstation Plus titlerne for oktober

Hvad er Playstation Plus titlerne for oktober

Tiden er kommet til, at vi skal offentliggøre PlayStation Plus titlerne for oktober måned. Plus spillene for oktober vil blive gjort tilgængelige fra d. 4 oktober til og med d. 30 oktober.

Vi ser både frem til et racerspil, et fighter-spil samt et FPS-spil. 

Spillene i oktober måned, har en samlet værdi på 702 kroner. 

Hot Wheels Unleashed | PS4 & PS5

Er du klar til fart over feltet, på plasticbanerne. Første spil i rækken er nemlig Hot Wheels Unleashed. Saml, byg og optjen nye køretøjer, som du kan tage med på racerbanen, og vinde racerløb. Du kan både spille side om side med venner i split-screen, eller spille i mod op til 12 modstandere i online racerløb. 

I spillet har du naturligvis også muligheden for at bygge din egen bane, hvor kun fantasien sætter grænser. Opret en fedt bane, både inde og uden for kørebanen.

Injustice 2 | PS4 

Har du allerede været så heldig at spille det foregående spil, kan du godt glæde dig til at få downloadet Injustice 2. Dette fighter-spil er spækket med action, og til dig som vil nørde, er der et utal af kombinationer, som kan slå dine modstandere ud. 

Du kan naturligvis vælge din favorit helt eller skurk fra DC-universet, og kæmpe dig til sejre, i flere velkendte lokationer – inden for franchisen. Du kan spille alt lige fra et fængende historie spil, til online matches. Spillet er fyldt med samle objekter, som du samler, undervejs som du vinder kampe og udfordringer.

Superhot | PS4

Det tredje spil i rækken er spillet, Superhot, som er et FPS-spil, der både kan spilles med en forsigtig strategi eller som utæmmet kaos. Tiden bevæger sig nemlig kun, når du bevæger dig. 

I spillet er der ingen kære mor. Der er nemlig Ingen regenererende livsbar, og heller ingen ekstra ammunition at samle op. Du skal spille med hovedet, for det er bare dig, i mod resten af spillet. Ingen våben er lige med angreb i nærkamp, og pistoler eller anden våben tages fra faldne fjender. I Superhot er der ikke gået i detaljen med flotte omgivelser, med viftende græs, eller andre små detaljer. Fokusset er på det minimalistiske gameplay, og at få en sjov og god udfordring.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...