PlayStation Plus titlerne for maj 2023

Hvad er PlayStation Plus titlerne for maj 2023

Vi er klar med endnu en omgang friske PlayStation Plus titler, som er blevet offentliggjort og lagt tilgængelig på PlayStation Store i maj måned – nærmere bestemt tirsdag d. 2 maj. I denne liste med spil, får vi samlet set spil for 1.193 DKK.

I dette lineup vil vi både få fart over feltet, både i bil og på cyklen samt en på opleveren i en middelalderlig verden.

Uden yderligere forklaring, vil PS Plus spillene for maj 2023, blive præsenteret herunder.

GRID Legends | PS4, PS5

Første spil i rækken er GRID Legends, som kort fortalt er et racerspil udviklet af Codemasters og udgivet af Electronic Arts. Spillet er en tilføjelse til den velkendte “GRID”-serie og byder på en spændende blanding af arcade-racing og simulering.

Spillet giver dig en god historiefortælling og tilbyder kampagnespil, hvor du kan gøre karriere som racerkører og navigere gennem forskellige udfordringer og rivaliseringer. Derudover har spillet også online multiplayer-tilstande, hvor du konkurrere mod dine modstandere i en række forskellige racerløb og udfordringer.

GRID Legends har imponerende grafik og detaljerede biler og baner. Spillet er udviklet – som ét af mange nyere spil – med et innovativt Live Action-animeringssystem der bruger motion capture-teknologi og skuespillere til at skabe en autentisk og realistisk racerspilsoplevelse.

Alt i alt er GRID Legends en spændende tilføjelse til dit racerspil-katalog og er et must-have for både fans af arcade-racing og simuleringsspil, der søger en spændende historiefortælling og intense racerløb.

Chivalry 2 | PS4, PS5

Næste spil i rækken er Chivalry 2, som er et middelalder-inspireret actionspil udviklet af Torn Banner Studios og udgivet af Tripwire Interactive. Spillet er en efterfølger til det populære spil Chivalry: Medieval Warfare og byder på en spændende blanding af realistisk kamp og intens multiplayer-action.

Spillet er sat i en fiktiv verden, hvor du som spilleren kan vælge at kæmpe for enten Agatha Knights eller Mason Order i en række forskellige kampe og slagmarker. Spillet har en bred vifte af våben, rustninger og evner, som spillerne kan bruge til at bekæmpe fjender og udforske de forskellige områder af spillets map.

Chivalry 2 tilbyder også en række forskellige multiplayer-tilstande, herunder holdkamp, dødsmatch og erobring, hvor spillerne kan konkurrere mod hinanden i episke slag og kampe. Spillet er især kendt for sin realistiske kampmekanik og imponerende visuelle effekter, som skaber en autentisk middelalderlig kampoplevelse.

Chivalry 2 er en rigtig fed tilføjelse til dig som elsker actionspil-genren og er et must-have for fans af middelalderlig historie, realistisk kamp og intense multiplayer-kampe.

Descenders | PS4

Sidste spil i maj måneds lineup er Descenders. Dette spil er et action-packed cykling/mountainbikespil udviklet af No More Robots og RageSquid. Du har det privilegie at styrer en downhill mountainbike-rider og udforske en række forskellige terræner, lige fra skovklædte bjergskråninger til ørkenlandskaber og sneklædte bjerge.

Spillet tilbyder proceduralt genererede baner, hvilket betyder, at hver løb og hver bane er unik, hvilket holder spillet frisk og interessant. Du vil igennem spillet også samle point og du må udføre stunts for at låse op for nye færdigheder og tøj til dine karaktere.

Descenders har også en online multiplayer-tilstand, hvor op til 4 spillere kan konkurrere mod hinanden i action-fyldte cykelrace. Spillet er kendt for sin imponerende grafik og realistiske fysikmotor, der gør det til en spændende og udfordrende oplevelse.

Descenders alt i alt et ret så sjovt og ikke mindst udfordrende spil, der er perfekt til fans af action og cykling.

Hent dine PS Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...