PlayStation Plus titlerne for maj

Hvad er PlayStation Plus titlerne for maj

Vi er nu tilbage med endnu en omgang friske PlayStation Plus titler, som er blevet offentliggjort på PlayStation Blog, hvilke naturligvis bliver lagt tilgængelig på PlayStation Store i maj måned – nærmere bestemt d. 3 maj. I denne liste med spil, får vi samlet set spil for 878 DKK.

I denne omgang vil vi få en del med guder og mytologier at gøre, men hvis du har brug for en pause fra det, så kan du altid tage bolden med ud på den grønne plæne – og ja, vi snakker stadig om PlayStation.

Uden yderligere forklaring, vil PS Plus spillene for maj måned, blive præsenteret herunder.

FIFA 22 (PS4 & PS5)

Du er helt sikkert bekendt med spillet, men nu kommer det i dine hænder, når FIFA 22 bliver lagt tilgængeligt for PlayStation Plus medlemmer. FIFA 22 er det seneste FIFA spil i rækken, og indeholder derfor de korrekte trupper, de seneste spil teknologier, nyeste features og meget andet. I Ultimate Team kan du skabe dit helt eget hold, og i karriere kan du opbygge din helt egen klub, og vinde de største mesterskaber. Prøv også det nye Volta Football-gameplay, hvor du kan overgå dine modstander på street-fodboldbanen.

Hvad end du er til offline eller online spil, står det dig frit for, om di vil spille det ene eller det andet – eller måske skiftes imellem dem. Tag også dine venner med ind i kampen, og spil lokal multiplayer, med dit favorithold.

Får lige at drysse lidt mere sukker på kagen, så får alle PlayStation Plus-medlemmer mulighed for at kickstarte deres helt nye Ultimate Team eller styrke deres eksisterende hold (Hvis du allerede har købt og installeret FIFA 22) med PlayStation Plus FUT Pack til FIFA 22 Ultimate Team. Denne pakke inkluderer 11 spillere vurderet til en score på 82 eller derover. Det vil være en stor hjælp, for dig som gerne vil komme godt i gang med ultimate team, eller til dig, som lige nu mangler stjerne spillere på dit hold.

Tribes of Midgard (PS4 & PS5)

Tribes of Midgard er det næste spil, i maj måneds lineup. Her blandes overlevelse- og ARPG-genrerne til en farverig spiloplevelse, hvor du både kan spille co-op- eller solooplevelse. Handlingen foregår i den nordiske mytologi, hvor du, som en Einherjar (En nobel død vikingekriger), er vendt tilbage til livet – befalet af Odin selv. Du og resten af din familie må nemlig forsvare jeres afgrøder fra Yggdrasil (Livets Træ) mod onde kræfter, som er indstillet på at skabe Ragnarök.

For at overleve, må der indsamles ressourcer, materialer og skjulte skatte, som findes i selve Midgård. Alt hvad du finder er afgørende, da det skal bruges til at smede nye våben, rustninger og befæste jeres landsby. De onde kræfter befinder sig i store dele af midgård, hvor du skal bekæmpe giganter og store udyr fra den nordiske mytologi.

Curse of the Dead Gods

Næste og sidste spil vi kan få fingrene i, i maj måned, er det færdighedsbaserede, singleplayer roguelike spil – Curse of the Dead Gods. I dette spil, må du bane dig vej igennem et forbandet tempel, via en umiddelbar uendelig labyrint, fyldt med dødbringende fælder og monstre – som kræver noget af dig som spiller.

Gennem spillet, må du samle mystiske relikvier og nok med våben, for at gøre dig selv ustoppelig. Men hver kraftfuld forbandelse gør dig ikke mere stærkere end at du også finder svagheder ved dem – så brug dem med fornuft.

Du vil møde horder af fjender i mørket, som du må kæmpe dig gennem, kommer gennem stier som er fyldt med fælder og hemmeligheder – ildspyende statuer, sprængstoffer, skjulte pigge og meget andet.

Hent dine PS Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...