PlayStation Plus titlerne for maj 2024

Hvad er PlayStation Plus titlerne for maj 2024

Vi er klar med endnu en omgang friske PlayStation Plus titler, som er blevet offentliggjort og bliver lagt tilgængelig på PlayStation Store i maj 2024 – nærmere bestemt tirsdag d. 7 maj. I denne liste med spil, får vi samlet set spil for 1.466 DKK.

I dette lineup vil vi både få fodboldstøvlerne på, et par futuristiske samt et fantasi eventyr.

Uden yderligere forklaring, vil PS Plus spillene for maj 2024, blive præsenteret herunder.

EA Sports FC 24 (Standard Edition) | PS4, PS5

EA Sports FC (tidligere Fifa), er unægtelig det mest populære sports-spil i Danmark, som findes til PlayStation konsollen. Og det forbedre jo bare nyheden om at EA Sports FC 24 bliver frit tilgængeligt for dig at downloade i maj måned, med et PS Plus abonnement.

EA Sports FC er et spil og en spil serien, som er i konstant udvikling, og hele tiden fornyer og forbedre dets tekniske kunnen. Du kan derfor forvente et opgraderet spil, siden forgængeren Fifa 23. Spil med dine favoritspillere fra din favoritklub, ligaer og diverse konkurrencer i hele verden.

Som altid, kan du dykke ned i din egen karriere, og bringe dig selv helt til tops, både som spiller og som træner.

Som en ekstra ting, så kan du starte godt ud, med at bygge dit ultimate team, ved at hente et PlayStation Plus Football Ultimate Team Starter Pakke.

Ghostrunner 2 | PS5

Næste spil i rækken er det postapokalyptiske Ghostrunner 2, som foregår i eftertiden af det populære spil cyberpunk. Her har vi at gøre med et førstepersonsspil, hvor du skal holde tungen lige i munden, og dine skills er en afgørende brik i din vej frem i spillet. Gameplay er fyldt med hurtige bevægelser, og du skal hele tiden være på vagt efter fjender, og platforme at lande på. For lige at gøre det lidt mere udfordrende, så er spil systemet et 1-hit kill-tilstand. Dvs. kæmp dig gennem fjender uden selv at tage skade.

Du må derfor lære at bruge spillets talrige kampteknikker, og være vaks på dine omgivelser. Du har brug for, at du tager dine allermest kreative spil teknikker i brug, hvis du skal få dig selv igennem Ghostrunner 2.

Tunic | PS4, PS5

Tredje spil i række, er det isometriske eventyr, Tunic. Fordyb dig i en avanceret og indviklet verden, fyldt med ​​dystre skove, en masse ruiner og underjordiske gange. Find de skjulte skatte og lær hemmelige teknikker, som kan hjælpe dig på vej mod målet.

Du vil undervejs støde ind i diverse udyr og fjender alle steder du bevæger dig hen. Sørg for at lære deres kamp stil, så du altid er klar på at tage kampen op.

Destiny 2: Lightfall (Add on pakke) | PS4, PS5

Være opmærksom på at dette er en add on pakke, og du kun kan spille denne udvidelse ved at Destiny 2-hovedspillet er installeret på din konsol. 

I denne Destiny 2-udvidelse tager du til Neptun for at opdage og kæmpe i en neonmetropol-agtig by, der ikke ligner noget, du før har løbet rundt i, i Destiny 2.

Bevæbn dig selv med nye våben, og lås op for nye mørke kræfter, for at stige i rang, mens du kæmper fra bygning til bygning.

Hent dine PS Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...