Playstation Plus titlerne for april 2023

Hvad er Playstation Plus titlerne for april 2023

PlayStation Plus titlerne for april måned, er netop blevet offentliggjort. Vi er derfor ganske snart klar til endnu en omgang fede og underholdende spil- Kvit og frit med et PS Plus abonnement. 

Vi kan se frem til et setup, som spænder lige fra FPS til et yderst velkendt platform eventyr. 

Alle spillene, vil være tilgængelige på PlayStation Store fra tirsdag d. 4. april 2023.

Uden yderligere forklaring, kommer PS plus titlerne for april måned herunder.

Meet Your Maker | PS4, PS5 : 

Meet Your Maker er et post-apokalyptisk førstepersons bygge-og-tilpasnings-spil, hvor hvert niveau er designet af spillere. 

Gå på opdagelse i andres spillers niveauer, kæmp dig igennem farlige fælder og fjender. 

Udnyt også din egen kreativitet og/eller byg sammen med en ven, eller gå sammen for at raide Outposts som et hold på to.

Sackboy: A Big Adventure | PS4, PS5 :

Sackboy: A Big Adventure er en ren og skær PlayStation klassiker bestående af et fantastisk platformspil, men den lille Sackboy i fokus. Spillet er en del af “LittleBigPlanet”-serien, men er Sackboy-figurens egen rejse gennem forskellige verdener, hvor han skal redde sin venner fra skurken Vex.

Spillet tilbyder en række forskellige og sjove niveauer og udfordringer, som du kan udforske. Spillet kan spilles alene eller i samarbejde med op til fire spillere, der kan arbejde sammen for at komme forbi forhindringer og besejre fjender.

Med farverige og detaljerede omgivelser, sjovt gameplay og en god historie, er Sackboy: A Big Adventure en fornøjelig oplevelse for både børn og voksne og er et must-have for fans af platformspil-genren.

Tails of Iron | PS4, PS5 :

Tails of Iron er et action-rollespil, som tager dig med på en episk rejse som Redgi, en modig rotteprins, der kæmper for at redde sit kongerige fra en hær af onde frøer.

Spillet tilbyder et væld af forskellige våben, rustninger og evner, som du kan bruge til at bekæmpe fjender og udforske de forskellige områder af spilverdenen.

Tails of Iron er kendt for sin smukke visuelle stil, atmosfæriske musik og et unikt kampsystem, som er baseret på timing og præcision. Spillet er en spændende tilføjelse til action-rollespil-genren og er et must-have for fans af spil med en stærk fortælling, karakterudvikling og udfordrende kampsystemer.

Hent dine PS Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...