Playstation Plus titlerne for april

Hvad er Playstation Plus titlerne for april

Så er vi klar til endnu en omgang PlayStation Plus titler, for april måned, som netop er blevet offentliggjort på PlayStation Blog. Disse spændende titler bliver lagt til fri download d. 5 april, og er tilgængelige for download indtil d. 2 maj 2022. Vi kigger ind i en samlet rabat på 557 kroner, med disse titler. 

Vi kan i denne her omgang se frem til en række titler, som både tager os igennem en intense action præget online multiplayer, til et meget fornøjeligt spil – samt et virtuelt fantasy kortspil.

For ikke er trække spændingen længere, får du PlayStation Plus titlerne for april måned herunder. 

Hood: Outlaws & Legends | PS4 & PS5

Først spil i rækken, kan spilles både som PS5 og PS4 version. Spillet hedder Hood: Outlaws & Legends, og er et intenst online multiplayer spil, hvor du konkurrerer med faretruende røverbander, som vil stjæle fra de rige. Et spil med masser af Robin Hood vibes, men en smule mere brutalt, end hvad vi ellers kender. 

Der er flere forskellige spil tilstande, som du kan vælge at spille. Du kan fx prøve State Heist: som er en PvE-tilstand, hvor du sammen med op til tre spillere, skal mestre hide and sneak, undgå vogtere, og stjæle skatten et skjult sted. Du kan også prøve Gold Rush PvPvE-tilstand, hvor du med dit hold, kæmper om at udføre det perfekte røveri, stjæle og udvinde skatte, i kamp mod et andet hold. Også her skal du passe på skattenes vogtere. 

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated | PS4

Næste titel er et spil, som hele familien kan være med til at spille, hvis i mangler noget en lørdag aften. Du kender helt sikkert tegneserienfiguren Svampebob Firkant – hvilket er denne karakter, som er omdrejningpunktet i spillet. 

Spillet hedder SpongeBob SquarePants: Battle for the Bikini Bottom – Rehydrated, og er et klassisk platformspil, som faktisk er en remastered version, af en tidligere udgivelse – tilbage fra 2003. Var du selv ejer af dette spil dengang, kan du helt sikkert drømme dig tilbage til barndommen, med denne opdaterede version.

Du spiller naturligvis med de tre standard karaktere fra serien – nemlig SvampeBob, Patrick og Sandy. Du skal igennem spillet, bruge deres unikke sæt færdigheder til at sætte en stopper for Planktons onde plan om at regere Bikini Bunden. 

Vil du se endnu flere spil for hele familien, kan du med fordel klikke her.

Slay the Spire | PS4

Tredje og sidste spil, for denne gang, er et kortspils præget fantasy spil, hvor du skal bruge dit kortdæk, til at besejre de fjender, som du møder på din vej gennem spillet. Lav dit helt eget unikke kortdæk ud af hundredvis af kort, og samle de bedste, som kan få dig sikker gennem fjender, og frem til toppen. Undervejs vil du finde kraftfulde relikvier, som vil forbedre dit dæks samlet styrke, og dermed øge dine chancer for at vinde imod dine modstandere samt bosser.

Hent dine PS Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...