Playstation Plus titlerne for april 2024

Hvad er Playstation Plus titlerne for april 2024

PlayStation Plus titlerne for april måned, er netop blevet offentliggjort. Vi er derfor ganske snart klar til endnu en omgang fede og underholdende spil- Kvit og frit med et PS Plus abonnement. 

Vi kan se frem til et setup, som spænder lige fra et såkaldt magisk FPS til et  yderst velkendt og pixeleret adventurespil. Vi kan se frem til en samlet besparelse på 1.074 kroner.

Alle spillene, vil være tilgængelige på PlayStation Store fra tirsdag d. 2. april 2024.

Uden yderligere forklaring, kommer PS plus titlerne for april måned herunder.

Immortals of Aveum | PS5

Første spil i rækken er Immortals of Aveum, som er et førstepersons skydespil, hvor magien er dit våben, og kernen for din overlevelse. Historien omkapsler sig om karakteren Jak, der slutter sig til en række af mægtige troldmænd for at redde en verden på kanten af ​​en afgrund.

Immortals of Aveum er ikke osm andre FPS-spil. Du vil derfor oplevelse en anderledes spiloplevelse, hvis du er vant til netop denne genre, men på den gode måde. Spillet physics tillader nemt lidt mere, end hvad der ellers er muligt i så mange andre spil af denne genre. Du har mulighed for at opgradere din karakter med mere end 25 besværgelser og 80 skills. Bliv Aveums mest magtfulde Triarch Magnus ved at tilpasse dine kræfter efter din spillestil.

Minecraft Legends | PS4, PS5

Næste spil i rækken er den seneste udgivelse af Minecraft serien – Minecraft Legends. I dette actionstrategispil skal du naturligvis udforske et rigt land med vigtige ressourcer, men som der er på randen af ​​ødelæggelse.
De ødelæggende piglins er kommer til landet, og det er nu op til dig at danne alliancer med nye venner og familiære mobs, for at styre slagets gang, og vinde episke kampe for at forsvare “Oververdenen”.

Du kan både udfordre dine venner eller slå dig sammen med op til 8 andre spillere i intense kampe i onlinespil.

Skul: The Hero Slayer | PS4

Sidste spil i rækken er det udfordrende platform spil, Skul: The Hero Slayer. Et spil, hvor du som ene skelet, ved navn Skul, skal redde dine dæmoniske brødre. Kæmp dig igennem grumme monstre med strategiske angreb og magiske kræfter, som løbende igennem spillet bliver udvidet med flere og endnu kraftigere angreb.

Spillet indeholder også er meget fængende historie, som du sagtens kan komme til at fordybe dig i.

Hent dine PS Plus titler her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...