PlayStation spil til børn

PlayStation konsollens målgruppe er rigtig bred, og derfor er spil til børn helt ned til 3 års alderen – naturligvis også realistisk. Der bliver hele tiden udviklet spil, som henvender sig, og tager hensyn til børns kognitive mentalitet. Spil skal være udfordrende, men også rigtig underholdende. Bliver spillene for svære for børnene, mister de hurtigt interessen. Netop derfor findes der en lang række spil, som børn sagtens kan spille og finde ud af – uden at de smider det fra sig med det samme.

Spil for børn er godt, fordi børn kan få en pause fra virkelighedens alvor, og kan leve sig ind i fantasien og endda sine favorit tegneserier eller film – igennem spil til deres niveau. Fantasi er sundt for børns udvikling, og for deres måde at tænke på, senere henne i livet. Sørg derfor for at give dit barn en pause igennem spil.

Vi har samlet de spil, som passer perfekt til børn, og spillene overholder aldersgrænsen for den målgruppe, som vi gerne vil hjælpe med at finde nogle fede spil. Du finder altså ikke spil, som har en aldersgrænse på mere end 12 år.

Herunder finder du både PlayStation spil til en PS4 & PS5, som alle egner sig rigtig godt til børn i alderen mellem 3 – 12 år.

Spil til børn fra 3+ år

PAW Patrol The Movie – Adventure City Calls

Samlet antal spillere: 2 Spillere
Aldersgrænse: PEGI 3
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: 5- 6 Timer
Online spil: Nej

Bliv en del af Paw Patrol teamet, og red, hjælp og assister byens bogere i Adventure Bay, som alle Paw Patrol vovserne. Borgmester Humdinger har desværre fået sig en skummel plan, som vil have konsekvenser for Adventure City . og betyder at du og Paw patrol vovserne skal redde dagen. 

Gør dig klar til et rigtig sjovt platformsspil, med masser af opgave, som passer perfekt til børn i alle aldre. Adventure Bay er fyldt med indhold, som du undervejs kan samle, og drage fordele af. 

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

Hot Wheels Unleashed

Samlet antal spillere: 2 spillere
Aldersgrænse: PEGI 3
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: 9 timer
Online spil: Ja

Er du mere på udkig efter et PlayStation-spil til dit barn, der kombinerer race og spænding med en smule nostalgi? Så er det her du skal stoppe op! Her vil vi anbefale spillet, Hot Wheels Unleashed som det ideelle valg. 

Dette spil tager de legendariske Hot Wheels-biler og givet dem en række fantastiske racerbaner at køre på. Hvis du også selv var fan af Hot Wheels bilerne, så har du mulighed for at give denne gejst videre til dit barn. Med spillets fantastiske grafik og kreative racerbaner vil dit barn kunne udforske en verden fyldt med højhastighedsaction og spændende udfordringer.  

Klik her under for at få mere information om Hot Wheels Unleashed og se, hvordan dette spil kan bringe smil og spænding til dit barns ansigt, samtidig med at det tilbyder en sikker og underholdende spiloplevelse på din PlayStation-konsol. 

Bluey: The Videogame

Samlet antal spillere: Op til 4 Spillere
Aldersgrænse: PEGI 3
Sværhedsgrad: 1
Historiespil: 2 Timer
Online spil: Nej

Er dit barn helt vild med Bluey, Bingo og hele universet omkring familien Heeler? Så er Bluey: The Videogame spiller som familien bare må eje. 

For første gang nogensinde, kan du eller dit barn selv udforske de ikoniske steder, som vi kender fra Bluey-serien. Spil ynglings legene fra serien, og spil i gennem den meget underholdende historie. Men udover historie spillet, er det også muligt at gribe hjemmets andre controllere, og spille sammen med hele familien både i historie spillet, eller i spillets rum for fri leg.

Klik herunder, og find Bluey: The Videogame. Du vil ikke være ked af at give dette spil til dit barn, det kan garanteres.  

Se en video af spillet her:

Spil til børn fra 7 år

Ratchet and Clank Rift Apart

Samlet antal spillere: 1 spillere
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: 10 timer
Online spil: Nej

Er du, eller dit barn vild med animerede rum-eventur, hvor essensen er at rejse mellem planeter, og udforske deres miljø, og løse spændende opgaver undervejs? Så vil Ratchet and Clank Rift Apart være et super valg!

Hvis du endnu ikke skulle være bekendt med spil-serien, Ratchet And Clank, så spiller som du Ratchet, en Lombax, som sammen med sin lille robot vej, Clank, kæmper for at løse ondskab og uroligheder i deres galakse. Hvad der er specielt ved lige netop Ratchet and Clank Rift Apart er at du skal kæmpe for en endnu større sag, ved at bekæmpe kejseren fra flere dimensioner. Det er naturligvis også en stor anbefaling herfra, hvis du ikke har spillet Ratchet and Clank-serien før, at du spiller dem igennem fra ende til anden

Klik her under for at få mere information om Ratchet and Clank Rift Apart. Du er garanteret et super sjovt og underholdende eventyr. 

Se en video af spillet her:

LEGO Movie: The Videogame

Samlet antal spillere: 2 spillere
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: 8 timer
Online spil: Nej

Hvis du har set LEGO Movie filmen, og var vild med den – så vil du temmelig sikkert også synes om LEGO Movie: The Videogame. Dette spil udspringer sig direkte af filmen, og du vil i dette spil, kunne lægge genkendelse til rigtig mange elementer. 

Du vil i historiespillet, komme igennem en masse sjove udfordringer og baner, sammen med dine forskellige LEGO Movie figurer – heriblandt Batman, Wonder Woman, Gandalf og mange flere.

Er det mere generelt LEGO-spil som kategori du er på jagt efter, kan vi anbefale at du tager et kig på vores LEGO-spils liste, lige her. 

Har du løst til at gå videre, og læse mere om LEGO Movie: The Videogame, kan du klikke dig videre her nedenfor.

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

Sackboy: A Big Adventure

Samlet antal spillere: 2 spillere
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: 10-11 timer
Online spil: Ja

Hvis du selv var fan af denne gut på din PS3 konsol, så vil ungerne helt sikkert også blive det. Vi taler naturligvis om Sackboy. Er du på udkig efter et PlayStation-spil til dit barn, der er både sjovt, lærerigt og gådefuldt? Så er “Sackboy: A Big Adventure” det spil, du ønsker til dit barn 

Dette farverige og fantasifulde spil giver dit barn mulighed for at træde ind i den finurlige verden som Sackboy er en del af. Der skal udforskes spændende baner, løses gåder og evt. samarbejde med venner og familie. “Sackboy: A Big Adventure” tilbyder ikke kun underholdning, men også læring gennem leg, da det fremmer samarbejde, problemløsning og kreativ tænkning. 

Klik her for at lære mere om “Sackboy: A Big Adventure” og se, hvordan det kan berige dit barns spiloplevelse på PlayStation-konsollen. Det er den perfekte måde at kombinere sjov og læring, mens dit barn udforsker en vidunderlig verden fyldt med venlige karakterer og spændende udfordringer!

Spil til børn fra 12 år

Se en video af spillet her:

Tony Hawk´s Pro Skater 1+2

Samlet antal spillere: 2 spillere
Aldersgrænse: PEGI 12
Sværhedsgrad: 5
Historiespil: 15-20 timer
Online spil: Ja

Der var en gang i 1999 og 2000, hvor vi var mange tusinder, som spillede Tony Hawk´s Pro Skater spillene til PS ONE. Det er nu tid til at den næste generation af gamere, skal have glæde af disse to spil.

Tony Hawk´s Pro Skater blev nemlig genudgivet i rekontrueret versioner i 2020. Banerne er derfor nærmest som vi kender dem, den gang, men nutidens teknologi og grafik er taget med i udviklingen af denne 2020 version.

Man kan nærmest sammenligne det med, at du tager dine børn med hjem til din barndomsby.

Se en video af spillet her:

Crash Bandicoot 4 – It´s About Time

Samlet antal spillere: 4 spillere
Aldersgrænse: PEGI 12
Sværhedsgrad: 6
Historiespil: 10-11 timer
Online spil: Nej

Efter mere end ét årti, kom endelig den udgivelse, som mange Crash Bandicoot fans havde ventet på – nemlig Crash Bandicoot 4 It´s About Time.

Crash skal endnu gang rede dagen, fra Dr. Neo Cortex og Dr. N Tropy, som vil dominere over multiuniverset – som denne gang bliver i samarbejde med crashe´s venner.

Spillet er spækket med genkendelige, fx N Sanity Beach, men også helt nye og udfordrende baner og forhindringer – som kræver at du holder tungen lige i munden.

Du kan glæde dig til masser af timers underholning, med Crash Bandicoot på din skærm.

I hvilke børne aldersgrupper findes der PlayStation spil til?

Du har helt sikkert set det lille mærke som er på spil disketter, eller under opstart på et spil, fra organisationen PEGI. Denne organisation, som også hedder Det paneuropæiske spilinformation, er europas svar på et aldersbedømmelsessystem – som bedømmer og afgøre, i hvilken aldersgruppe spil bør spille af.

Det paneuropæiske spilinformation har monopol på hele europa, og er derfor de eneste, som kan give deres vurdering, og markere aldersbegrænsninger på spil.

I børnenes alders gruppe, har vi mærkerne PEGI 3, PEGI 7 & PEGI 12, som signalere, at spilleren skal være i alderen dér eller derover. Er dit barn yngre end aldersgrænsen, anbefales det, at dit barn ikke spiller spillet.

Er det godt for mit barn at spille spil?

Alt er relativt, når det gælder sundhed, og derfor må svaret være alt med måde. Der kan være mange fordele ved at lade dit barn spille PlayStation spil.

I dag foregår mange sociale fællesskaber igennem online spil, som man dagen efter kan snakke videre om, nede i skole gården. Udover det sociale aspekt, så kan der også sagtens være noget læring i at spille spil – heriblandt barnet læring af fremmedsprog. Største delen af alle spil, er som standard på engelsk, og dertil kan men i spillets indstillinger, vælge tysk, fransk og i mange tilfælde også dansk.

Desuden er der et studie, beskrevet af videnskab.dk, som viser, at sociale videospil kan være fremmende for dit barns lyst til at være mere social med andre, samt udvise mere empati. Men videospil er ren og skær, også med til at give dit barn den afslapning som han/hun har brug for, i en travl hverdag med skole, lektier mv.

Kan voksne spille PlayStation spil til børn?

Voksne kan sagtens spille børnenes spil, selvom niveauet er en smule lavere, og tempoet lidt langsommere. Spil som er udviklet til børn, kan faktisk i mange tilfælde, være meget underholdende for alle og en hver – især spil som drejer som om specifikke franchices.

Derudover er spil til de mindre ren guf til de gamere som spiller for PlayStation Trofæer, da disse er væsentligt nemmere at få ind i sin portfolio.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej

Andre spilgupper

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...