PlayStation spil til børn

PlayStation konsollens målgruppe er rigtig bred, og derfor er spil til børn helt ned til 3 års alderen – naturligvis også realistisk. Der bliver hele tiden udviklet spil, som henvender sig, og tager hensyn til børns kognitive mentalitet. Spil skal være udfordrende, men også rigtig underholdende. Bliver spillene for svære for børnene, mister de hurtigt interessen. Netop derfor findes der en lang række spil, som børn sagtens kan spille og finde ud af – uden at de smider det fra sig med det samme.

Spil for børn er godt, fordi børn kan få en pause fra virkelighedens alvor, og kan leve sig ind i fantasien og endda sine favorit tegneserier eller film – igennem spil til deres niveau. Fantasi er sundt for børns udvikling, og for deres måde at tænke på, senere henne i livet. Sørg derfor for at give dit barn en pause igennem spil.

Vi har samlet de spil, som passer perfekt til børn, og spillene overholder aldersgrænsen for den målgruppe, som vi gerne vil hjælpe med at finde nogle fede spil. Du finder altså ikke spil, som har en aldersgrænse på mere end 12 år.

Følgende PlayStation 4 spil, egner sig rigtig godt til børn i alderen mellem 3 – 12 år.

PAW Patrol The Movie – Adventure City Calls

Samlet antal spillere: 2 Spillere
Aldersgrænse: PEGI 3
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: 5- 6 Timer
Online spil: Nej

Bliv en del af Paw Patrol teamet, og red, hjælp og assister byens bogere i Adventure Bay, som alle Paw Patrol vovserne.  Borgmester Humdinger har desværre fået sig en skummel plan, som vil have konsekvenser for Adventure City . og betyder at du og Paw patrol vovserne skal redde dagen. 

Gør dig klar til et rigtig sjovt platformsspil, med masser af opgave, som passer perfekt til børn i alle aldre. Adventure Bay er fyldt med indhold, som du undervejs kan samle, og drage fordele af. 

LEGO Worlds

Samlet antal spillere: 2 spillere
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: 9 timer
Online spil: Ja

Bliv en del af LEGO Worlds fantastiske univers, og mæng dig igennem utallige udfordringer og baner, med din LEGO figur. 

LEGO Worlds er et open world spil, lidt til samligning med Minecraft. Ved spillets start, bygger du din helt egen perosnlige LEGO figur, og går dernæst på opdagelse, og løser de opgaver, som du bl.a. får tildelt at de andre LEGO figurer i spillet.  

Spillet er super underholdende, og sætter de kreative tanker i spil. 

LEGO Movie: The Videogame

Samlet antal spillere: 2 spillere
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: 8 timer
Online spil: Nej

Hvis du har set LEGO Movie filmen, og var vild med den – så vil du temmelig sikkert også synes om LEGO Movie: The Videogame. Dette spil udspringer sig direkte af filmen, og du vil i dette spil, kunne lægge genkendelse til rigtig mange elementer. 

Du vil i historiespillet, komme igennem en masse sjove udfordringer og baner, sammen med dine forskellige LEGO Movie figurer – heriblandt Batman, Wonder Woman, Gandalf og mange flere.

Kan du samle alle figurerne, og få din plade fyldt ud?

Little Big Planet 3

Samlet antal spillere: 4 spillere
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 4
Historiespil: 5-6 timer
Online spil: Ja

Ét af PlayStations største klassikere, som også ligger i børnenes aldersgruppe, er spillet Little Big Planet 3. 

Du skal sammen med Sackboy og hele hans slæng, udforske den spændende og utrolig underholdende verden – som spillet er bygget op omkring. Spillet svar og løsninger, kræver at du har en god fantasi, og er god til at sammenkæde ting, selvom det nødvendigt ikke giver mening i første omgang. 

Prøv også spillets fælleskabs lobby, hvor du kan gennemspille milioner af hjemmelavede baner. Prøv også at udfordre dig selv, ved at bygge dine egne baner, og se om vennerne kan gennemføre de baner, som du selv har bygget op.

Tony Hawk´s Pro Skater 1+2

Samlet antal spillere: 2 spillere
Aldersgrænse: PEGI 12
Sværhedsgrad: 5
Historiespil: 15-20 timer
Online spil: Ja

Der var en gang i 1999 og 2000, hvor vi var mange tusinder, som spillede Tony Hawk´s Pro Skater spillene til PS ONE. Det er nu tid til at den næste generation af gamere, skal have glæde af disse to spil.

Tony Hawk´s Pro Skater blev nemlig genudgivet i rekontrueret versioner i 2020. Banerne er derfor nærmest som vi kender dem, den gang, men nutidens teknologi og grafik er taget med i udviklingen af denne 2020 version.

Man kan nærmest sammenligne det med, at du tager dine børn med hjem til din barndomsby.

Crash Bandicoot 4 – It´s About Time

Samlet antal spillere: 4 spillere
Aldersgrænse: PEGI 12
Sværhedsgrad: 6
Historiespil: 10-11 timer
Online spil: Nej

Efter mere end ét årti, kom endelig den udgivelse, som mange Crash Bandicoot fans havde ventet på – nemlig Crash Bandicoot 4 It´s About Time.

Crash skal endnu gang rede dagen, fra Dr. Neo Cortex og Dr. N Tropy, som vil dominere over multiuniverset – som denne gang bliver i samarbejde med crashe´s venner.

Spillet er spækket med genkendelige, fx N Sanity Beach, men også helt nye og udfordrende baner og forhindringer – som kræver at du holder tungen lige i munden.

Du kan glæde dig til masser af timers underholning, med Crash Bandicoot på din skærm.

I hvilke børne aldersgrupper findes der PlayStation spil til?

Du har helt sikkert set det lille mærke som er på spil disketter, eller under opstart på et spil, fra organisationen PEGI. Denne organisation, som også hedder Det paneuropæiske spilinformation, er europas svar på et aldersbedømmelsessystem – som bedømmer og afgøre, i hvilken aldersgruppe spil bør spille af.

Det paneuropæiske spilinformation har monopol på hele europa, og er derfor de eneste, som kan give deres vurdering, og markere aldersbegrænsninger på spil.

I børnenes alders gruppe, har vi mærkerne PEGI 3, PEGI 7 & PEGI 12, som signalere, at spilleren skal være i alderen dér eller derover. Er dit barn yngre end aldersgrænsen, anbefales det, at dit barn ikke spiller spillet.

Er det godt for mit barn at spille spil?

Alt er relativt, når det gælder sundhed, og derfor må svaret være alt med måde. Der kan være mange fordele ved at lade dit barn spille PlayStation spil.

I dag foregår mange sociale fællesskaber igennem online spil, som man dagen efter kan snakke videre om, nede i skole gården. Udover det sociale aspekt, så kan der også sagtens være noget læring i at spille spil – heriblandt barnet læring af fremmedsprog. Største delen af alle spil, er som standard på engelsk, og dertil kan men i spillets indstillinger, vælge tysk, fransk og i mange tilfælde også dansk.

Desuden er der et studie, beskrevet af videnskab.dk, som viser, at sociale videospil kan være fremmende for dit barns lyst til at være mere social med andre, samt udvise mere empati. Men videospil er ren og skær, også med til at give dit barn den afslapning som han/hun har brug for, i en travl hverdag med skole, lektier mv.

Kan voksne spille PlayStation spil til børn?

Voksne kan sagtens spille børnenes spil, selvom niveauet er en smule lavere, og tempoet lidt langsommere. Spil som er udviklet til børn, kan faktisk i mange tilfælde, være meget underholdende for alle og en hver – især spil som drejer som om specifikke franchices.

Derudover er spil til de mindre ren guf til de gamere som spiller for PlayStation Trofæer, da disse er væsentligt nemmere at få ind i sin portfolio.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej

Andre spilgupper

Spil til børn (3-12 år)
Familiespil
Genudgivelser på Playstation
Gratis spil
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...