Familiespil til PlayStation

Findes der noget hyggeligere end at sidde hele familien samlet, og spille et spil sammen? Det at man kan samles om et fællesspil, hvor man i fællesskab kan have nogle rigtig sjove timer sammen – med fuld fokus på underholdningen for alle. Dette kan også sagtens lade sig gøre med PlayStation spil.

Søger i nogle spil, hvor hele familien kan være med til legen, så er nedenstående spil, et rigtig godt bud på, hvad i vil kunne bruge masser af sjove timer på at spille – sammen med resten af familien. Spillene er for alle og enhver, hvilket også afspejler i sværhedsgraden. Meningen med familiespil er nemlig at i alle skal have det sjovt sammen – og ikke at enkelte personer skal triumfere, hver gang.

Du kan herunder se, vores bud på de bedste familiespil til PlayStation konsollen lige nu.

Carnival Games

Samlet antal spillere: 1-4 spillere
Aldersgrænse: PEGI 3
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: Nej
Online spil: Nej

Dette sjove familiespil, byder på et karnevalsspil med 20 minispil, som du og resten af din familie kan dyste om at vinde imod hinanden. Spillet byder altid op til en revanche, og så er det super nemt og hurtigt at komme i gang med at spille. Uanset om det er en helt ordinær onsdag, eller en sjov lørdag aften – så kan dette spil nemt startes op. 

Spillet er grafik mæssigt ikke det kønneste at kigge på, men det er super sjovt, og udfordre dig i at agere strategisk men også hurtig.

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

Just Dance 2023

Samlet antal spillere: 1-6 spillere
Aldersgrænse: PEGI 3
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: Nej
Online spil: Ja
Andet: Kræver PS Move & PS Camera

Er du eller én i familien et haj på dansegulvet, så er man det helt klart også hjemme i stuen. Just Dance er en spil serie, som nu i mere end et årti, har givet os en lang række dansespil, som ikke bare er gået varmt hjem i de danske stuer – men i hele verden. Just Dance 2023 indeholder nye som gamle internationale hits, som du med instruktørens fremvisning – skal gøre dansekunsten efter.

Spillet er perfekt til end hver aften stund, i samvær med hele familien – unge som gamle.

Box VR

Samlet antal spillere: 1 (Op til 6 spiller online)
Aldersgrænse: PEGI 3
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: Nej
Online spil: Ja
Andet: Kræver PS VR Briller

Er du og hele familien klar til at få pusten op lidt mere op, i dette underholdende, men og udfordrende VR-spil. Box VR er et Virtual Reality spil, hvor du selv er boxeren, som skal slå og koordinere dine slag – på de bobbler som kommer direkte imod dig. 

Du og resten af familien har med dette spil, mulighed for at forbrænde lidt flere kalorier, i løbet af dagen. I spillet kan hvert familiemedlem også selv følge med i deres egen kalorieforbrændning – både på daglig og ugentlig basis.

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Samlet antal spillere: 1-4 spillere
Aldersgrænse: PEGI 3
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: Ja
Online spil: Ja

Er i derhjemme til lidt racerløb? Så er Crash Team Racing lige et spil for jer. Det er et racerspil, som både er skørt og udfordrende på samme tid. Læg fælder for dine modstander på kørebanen, mens du selv prøver at udgå at køre ind i ting, eller ud over kanter. Spillet kræver lidt øvelse. Så hvis du vil slå de andre, må du øve dig lidt i smug, uden de andre kigger ;).

Vælge din ynglings Crash Bandicoot figur, og vind dine racerløb mod resten af familien.

Se en video af spillet her:

Disney Classic Games Collection

Samlet antal spillere: 1 Spiller
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: Ja
Online spil: Nej

Tag hele familien med hen til sofaen, og start denne kollektion af gamle klassikere op. Her får i nemlig et spil, som indeholder tre klassiske spil, som sidst vi spillede dem – var på PS One konsollen. Disse tre disney klassikere er noget, som både sætter minder frem hos de voksne, og byder på underholdning for de minste. 

Spillet indeholder Jungle Bogen, Aladdin og Løvernes Konge, som alle tre er et sæt af platform genren – som sagtens kan være udfordrende at spille sig igennem.

Se en video af spillet her:

Monopoly Madness

Samlet antal spillere: 1-4 spillere
Aldersgrænse: PEGI 3
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: Ja
Online spil: Ja

Vi er alle bekendte med dette sjove og underholdende brætspil, men er det lige så sjovt at spille på en konsol? Det er det helt bestemt. Monopoly Madness byder jer både på et multiplayer historie spil, samt at spille imod andre online. I spillet her slår man ikke med en terning, som vi kender det. Du skal blot løbe rundt, for selv at samle penge, bygge ejendomme, overtage andres – hvilke gør spillet endnu mere strategisk og kræver en hvis hurtighed af spillerne.

Skab fælleskab i hjemmet

Uanset om du bor med din familie, sammen med roomies, eller i et kollektiv – så er det rart at kunne samles om noget sammen. Noget af det som kan samle folk, og skabe et fælleskab i ens daglige miljø, er at starte et spil på en PlayStation konsol – og udfordre hinanden på tværs af forskellige spil eller baner.

Det er en måde, altid at kunne holde hinanden op på, hvem som vandt sidst, og give blod på tanden til at tage en spil mere i mod hinanden – enten for en revanche eller for at beholde sejren.

Kan alle spille familiespillene?

Familiespil er til for alle, hvilket også er derfor de bliver kategoriseret som familiespil. Om det er barnet på 3 år, eller oldemor på 95 år, så vil spillet kunne spilles af alle alders grupper.

Når man starte et familiespil på sin PlayStation konsol, er det vigtigt at alle og en hver kan være med på legen – og at alle har en chance for at tage sejren.

Skal man afsætte en hel aften til at spille hver gang?

Ikke nødvendigvis. Rigtig mange spil, inden for familiespilsgenren kan blot tage 30 min. til 1 time – og så har i haft en rigtig hyggelig stund sammen. Et spil inden ungernes sengetid, en fredag eller lørdag aften kan derfor sagtens være en kortere omgang, og børnene har haft en rigtig sjov og dejlig stund – inden de skal puttes.

Så du er ikke nødsaget til at afsætte flere timer, for at komme igennem et spil, eller bane – hvis tiden siger noget andet den aften.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej

Andre spilgrupper

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...