Genudgivelser fra PlayStation

Vi kender det helt sikkert alle sammen. Vi elsker at give os i kast med et helt nyt spil, når vi sætter os i kast med at spille, men der er nu alligevel ikke noget som slår et ældre spil – især spil fra din barndom er svære at slå.

Vi er mennesker er nogle væsner, som elsker at ty tilbage til gamle minder, som betyder noget for os og gør os glade. Når det drejer sig om spil, kan det være fordi vi forbinder et eller flere spil med en speciel følelse. Det kan være en duft, en sang, en stemme, en speciel dag eller noget helt femte.

Vi har herunder, samlet en liste med en række spil, som er blevet genudgivet – og dermed fået nyt liv. Det kan altså være spil som du har spillet for mange år siden, men nu er opfrisket og forbedret. Måske slår de originalen, og måske gør de ikke – men du finder vores favoriter herunder.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Samlet antal spillere: 1
Aldersgrænse: PEGI 16
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: 27-30 timer
Online spil: Ja

Uncharted: The Nathan Drake Collection er en samling af de tre første uncharted spil, som første gang så dagens lys i 2007 på PS3.

Spillene handler om skattejægeren Nathan Drake, som med sin kompagnon Sully, tager på eventyr for at finde forsvundende skatte. Men de er naturligvis ikke de eneste som leder. De kommer derfor ud for en lang række udfordringer undervejs.

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Samlet antal spillere: 1
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 4
Historiespil: 15 timer
Online spil: Nej

Endnu en trilogy som er værd at spille er Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, som er genudgivelser af de tre første, og ikoniske, Crash Bandicoot spil. Første spil blev udgivet i 1996, på den første PlayStation konsol, og har siden dengang udgivet en ordentlig bunke af spil med punggrævlingen Crash. Du skal bane dig vej gennem en lang række baner, som er fyldt med huller, svingende knive, skadende dyr, jagende stenkugler og meget andet. Få samlet nogle æbler, og find banernes diamanter – og få succes. 

The Last of us – Remastered

Samlet antal spillere: 1
Aldersgrænse: PEGI 18
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: 15-20 timer
Online spil: Ja

Et af PlayStations største succeser, er spillet The Last of Us, som tager dig med ind i en zombie verden – men ikke som vi nødvendigvis kender den. I spillet følger du Joel og Ellies rejse, som overlevende til en zombie pandemi, som kræver masser af mod og færdigheder for at begive sig ud i. Spillet er ikke et spil, som du bare skyder dig igennem. Du må snige dig gennem de forskellige bygninger og landskaber, for ikke at skabe for megen opmærksomhed, og have mulighed for at håndtere de zombies – som uden tvivl vil angribe dig. 

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

Saints Row: The Third – Remastered

Samlet antal spillere: 1
Aldersgrænse: PEGI 18
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: 14-16 timer
Online spil: Ja

Vil du spille et action-adventure spil, som er ret skørt, og på flere måder helt upassende – så kan Saints Row The Third – Remastered være noget for dig. Som lederen af The Saints, skal du være manden ikke giver storbyen Steelport til klanen – Syndicate. Du må tage feje, og voldsomme metoder i brug, for at vise at det er dig som der bestemmer.

Se en video af spillet her:

Alan Wake Remaster

Samlet antal spillere: 1
Aldersgrænse: PEGI 16
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: 9-13 timer
Online spil: Nej

Alan Wake, er et psykologisk survival horror spil, som tager dig med ind under tankerne for en forfatter – bogstavlig talt. Du skal nemlig ud på jagt efter din forsvundende kone, og denne rejse viser sig at være en tro kopi af en historie, som han selv har skrevet. Du er oppe imod en overnaturlig mørke, som overtager individer, som går i mod dig. Kort sagt, du vil gå gennem et helt mareridt. 

Se en video af spillet her:

Grand Theft Auto The Trilogy

Samlet antal spillere: 1
Aldersgrænse: PEGI 18
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: 44-48 timer
Online spil: Nej

Denne trilogi kommer med et sæt af spil, som virkelig har været spillet af millioner af mennesker, hele verden rundt. Grand Theft Auto (Eller GTA), har siden sin først udgivelse – set interesse hos spillerne. Denne trilogy starter med det trejde spil i rækken, og så de to næste spil i spil serien. Du er i disse spil, tre forskellige kriminelle fra tre forskellige årtier, som skal udføre opgaver og kriminelle handlinger for andre gangsters eller andre kriminelle bagmænd, som fejer de kriminelle handlinger under gulvtæppet. Du bliver mellemmanden mellem bandekrig, røverier, desinerede voldssager mv. 

Hvad kan genudgivelser som originalerne ikke kan?

Det er klart, at man laver ikke en 100% tro kopi af den original, som man vælger at lave en remastered version af. Der er nød til at forekomme noget nyt, optimerede eller forbedret indhold i spillet – og det varierer meget fra spil til spil, hvad der ændres.

Er originalen er super stærk klassiker, som ikke kræver nogen forbedringer på historie, stil og udtryk – så er der naturligvis grafikken man kan skrue på. Grafik er nærmest en standard ting at optimere på, når et spil genudgives.

Hertil vil der også være nogle genudgivelser, som har flere elementer, missioner, våben osv. – end originalen.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej

Andre spilgupper

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...