Bilspil til Playstation

Leder du efter én af de mest populære genrer inden for PlayStation spil, og skal der være fart på? Så er bilspil en helt oplagt kandidat til det som du søger. PlayStation har et bredt udvalg af topkvalitet bilspil, der både kan tilbyde spillere en realistisk og/eller en super underholdende og vild oplevelse.

Herunder finder du vores absolut favoritter, inden for bilspils genren.

Burnout Paradise: Remastered 

Samlet antal spillere: 1 spiller
Aldersgrænse: Fra 7 År
Historiespil: 11 timer 
Online spil: Ja

Burnout Paradise Remastered er et actionfyldt racerspil, hvor du kan udforske en åben verden og deltage i vilde og fantastiske racerløb og udfordringer. Spillet er en opdateret version af det originale “Burnout Paradise” spil fra 2008, som altid har været kendt for sin høje hastighed, intense action og ødelæggende takedowns på sine modstandere. Den grafiske opgradering giver spillet et mere moderne og poleret udseende, men spiloplevelsen er stadig lige så intens som i det originale spil.

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

Need For Speed Unbound

Samlet antal spillere: 1 spiller
Aldersgrænse: Fra 12 År
Historiespil: 19 til 20 timer
Online spil: Ja

Need for Speed Unbound er det seneste skud på stammen, i den efterhånden store Need for Speed serie. Spillet blev udgivet den 2. december 2022, og er udviklet af Electronic Arts og Ghost Games.
Du kan deltage i spændende og actionfyldte løb i en åben verden, hvor du kan udforske alt lige fra byområder til ørkenlandskaber. Du kan naturligvis også optimere og tilpasse dine biler med forskellige reservedele og visuelle elementer for at forbedre både ydeevne og stil. Need for Speed Unbound tilbyder også en spændende historie tilstand, hvor du må klare forskellige missioner og opgaver for at opbygge dit ry og nå toppen af ​​de kriminelle hierarkier i spillet.

Gran Turismo 7

Samlet antal spillere: Op til 2 spillere
Aldersgrænse: Fra 3 År
Historiespil: 24 timer
Online spil: Ja

Gran Turismo 7 er den seneste titel fra Gran Turismo-serien, som blev udgivet i marts 2022.

Spillet vil er blevet endnu mere avanceret og åbner op for en stor samling af biler og masser af racerbaner at køre på. Deltag i forskellige løb og mesterskaber, og vind titler og trofæer. Gran Turismo 7 har en omfattende karrieretilstand, hvor du har mulighed for at deltage i forskellige løb og opgaver for at opbygge din rang og samlet set opnå succes i spillet.

Med fantastisk grafik og realistisk gameplay er Gran Turismo 7 en spændende tilføjelse til racerspils-genren og er et must-have for fans af serien og ikke mindst bilspil generelt.

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

The Crew 2

Samlet antal spillere: 1 Spiller
Aldersgrænse:  Fra 12 år
Historiespil:  19 timer
Online spil: Ja

The Crew 2 er et open-world bilspil udviklet af Ivory Tower og udgivet af Ubisoft. Spillet blev udgivet tilbage i juni 2018, som en efterfølger til det oprindelige spil – The Crew. Hele spil konceptet går ud på, at du kan køre frit rundt i hele USA, som var man der selv.
The Crew 2 giver dig mulighed for ikke bare at køre racerløb i bil – du kan også vælge at køre på motorcross, rallybiler, ja faktisk har du også muligheden for at deltage i racerløb, hvor du skal flyve eller sejle. Er du til flere typer af motorsport, som street racing, rally racing, powerboating, og flyvning, så giver The Crew 2 dig det i et og samme spil.
Skræddersy din egen spiloplevelse, og gør din vej til succes til en personlig rejse.

Se en video af spillet her:

WRC 10 FIA World Rally Champion

Samlet antal spillere: Op til 2 spillere
Aldersgrænse: Fra 3 år
Historiespil: 22 timer
Online spil: Ja

WRC 10 FIA World Rally Championship er et af de populæreste rallyspil, der er udviklet af KT Racing og udgivet af Nacon. Spillet blev udgivet i september 2021 til PlayStation 5 & PlayStation 4. Spillet er baseret på det store FIA World Rally Championship, som altid byder på en omfattende samling af biler, baner og chauffører fra 2021-sæsonen – og ikke mindst historiske begivenheder fra WRC-historien.

Du kan vælge mellem en række forskellige spiltilstande, herunder singleplayer-karriere, online multiplayer, og et nyt co-driver tilstand, der faktisk giver dig mulighed for at styre ræset som som bilens co-driveren.

WRC 10 FIA World Rally Championship har også en forbedret fysisk motor og grafisk kvalitet i forhold til tidligere udgivelser, der giver en mere realistisk rallyoplevelse.

Se en video af spillet her:

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Samlet antal spillere: Op til 4 spillere
Aldersgrænse:  Fra 3 år
Historiespil:  Ca. 5 timer
Online spil: ja

Crash Team Racing Nitro-Fueled er et såkaldt kart racing-spil, der er udviklet af Beenox og udgivet af Activision. Spillet blev udgivet i juni 2019 til PlayStation 4. Crash Team Racing Nitro-Fueled er en opdateret version af det oprindelige Crash Team Racing, der blev udgivet til PlayStation tilbage i 1999.
I Crash Team Racing Nitro-Fueled skal du dyste i kart racerløb på en række forskellige og avancerede baner med den eller de karaktere som måske er dine favoritter i Crash Bandicoot universet. Du har også mulighed for at tilpasse karaktererne og køretøjerne.
Spillet indeholder også en række forskellige spiltilstande, herunder singleplayer-eventyr, arcade mode og online multiplayer. Crash Team Racing Nitro-Fueled byder på forbedret grafik og lyd i forhold til det oprindelige spil, samtidig med at bevare det sjove og udfordrende gameplay, der gjorde originalen til et elsket spil.

Typer af bilspil på PlayStation:

Under selve bilspils genren, finder vi en lang række sub-genre, som alle er en smule varierende fra hinanden. PlayStation har, som sagt, et stort udvalg af bilspil, der dækker over sub-genrer som, arcade-racerspil, simulator bilspil, driftsspil og opgavebaserede bilspil.

Arcade-racerspil som “Burnout” og “Need for Speed” fokuserer på hurtig kørsel og spektakulære stunts, hvor spillenes omgivelser, nødvendigvis ikke har de samme begrænsninger, som i virkeligheden, Simulator bilspil derimod, som “Gran Turismo”, har et fokus på realistisk kørsel og avancerede køre- og bilindstillinger.

Der er derfor rig mulighed for at finde en type af bilspil til din PlayStation konsol, som passer til din spille stil eller spille lyst.

Leder du efter avancerede features, skal du også gå efter seneste generation af bilspil:

Som med alle andre spil, så udvikler bilspil sig også til at være meget mere avancerede og ikke mindst realistisk (til en hvis grad), om det er inde i spillet, eller om det er med den controller, som du har i hænderne.

Så er det dit ønske, at du kan være med på beatet, og øge din spiloplevelse, når du sidder og spiller et bilspil. Så skal du altid gå efter den seneste generation af både PlayStation konsol – som du ved, er en PS5 – men også de seneste udgivelser af det spil som du ønsker at spille.

Ønsker du blot underholdning, hvilke rigtig mange gør, så har du lidt mere at vælge imellem, og stadig få dig en god spil oplevelse.

Alt i alt er PlayStation en fremragende konsol at spille bilspil på, med et stort udvalg af topkvalitet spil. Du kan nemt få mange timer til at gå med, at race rundt, om det er på den bane, eller om det er midt i velkendte gader i USA.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...