PlayStation spil fra LEGO

En spil kategori som er yderst populær, og hvor alle samtidig kan være med, er PlayStation spil, som er udviklet i samarbejde med LEGO. Siden 1995, har LEGO faktisk været med til at udvikle spil til konsoller – dengang var det til retro konsollen Sega Pico. Det første LEGO spil som bliver udgivet til PlayStation er spillet, LEGO Racers, som udgives i 1999. Siden da har LEGO været med til at udgive en lang række at spil titler, som spillere i hele verden har taget godt imod.

Der er både udgivet spil inden for LEGOs egen karakter, men siden 2005 har LEGO også samarbejdet med flere af de allerstørste franchises. Vi kan blandt nævne Star Wars, Harry Potter, Jurrasic World, Indiana Jones og mange flere.

Herunder vil vi introducere jer for de seneste udgivelser af spil, som er skabt i samarbejde med LEGO.

The LEGO Movie 2 Videogame

Samlet antal spillere: Op til 2 spillere
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 1
Historiespil: Ja
Online spil: Nej

Gør dig klar til et spil som både er underholdende, sjovt, og som besidder masser af genkendelige karaktere. Her har du nemlig The LEGO Movie 2 Videogame. Spillet er bygget på filmen af selv samme navn – The LEGO Movie 2.

Udforsk og gennemfør baner med karaktere som Emmet, Lucy, Batman og mange andre velkendte LEGO figurer.

The LEGO Movie 2 Videogame giver mulighed for at du kan spille med en ven eller familiemedlem, hvor i sammen kan hjælpe hinanden med at gennemføre banerne, og samle de vigtige guldklodser. Spillet indeholder et bredt udvalg af missioner, aktiviteter og opgaver, hvilket gør det til det perfekte spil for alle aldre.

Du finder spillet lige herunder.

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

LEGO The Incredibles

Samlet antal spillere:  Op til 2 spillere
Aldersgrænse:  PEGI 7
Sværhedsgrad:  1
Historiespil:  Ja
Online spil:  Nej

LEGO The Incredibles bygger på filmserien er samme navn – The Incredibles 1 & 2. 2 filmhit Fra Disney & Pixar. Spillet starter i film nr. 2 og fortsætter derefter med film nr. 1. Ikke fordi det er den korrekte historiske rækkefølge, men det er sådan det nu en gang er.

Du spiller naturligvis med hele familien Parr, samt alle de andre superhelte og skurke, som er en del af dette univers. Brug hver karakters unikke evner til at løse gåder, i spillets mange baner.

Du kan også prøve samarbejds-tilstand med en ven, hvor i må arbejde sammen for at overvinde udfordringer og fuldføre missioner.

Du finder spillet herunder.

Lego Marvel Collection

Samlet antal spillere: Op til 4 spillere
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 1
Historiespil: Ja
Online spil: Nej

Spillet Lego Marvel Collection er en samling af hele tre af de populæres LEGO-videospil, der er baseret på det episke Marvel-univers. Denne samling inkluderer spillene:

  • LEGO Marvel Super Heroes
  • LEGO Marvel Super Heroes 2
  • LEGO Marvel’s Avengers

Fælles for disse 3 spil er, at du træder ind i Marvels fantastiske verden og kan spille som dine favorit-karaktere, herunder Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Captain America og mange flere. Hver titel i samlingen byder på fantastiske eventyr og så skal du naturligvis ikke undvære den humoristiske tone.

Løs selv, eller samarbejd med venner for at gennemføre baner og samler LEGO dele på din/jeres vej.

Du finder spillet herunder.

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

LEGO DC Super-Villains

Samlet antal spillere: 2 spillere
Aldersgrænse: Fra 7 år
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: Ja
Online spil: Nej

Er du klar til at opleve LEGO- og DC-universets mørkere side af DC Comics’ superhelteverden? Så er “LEGO DC Super-Villains” spillet, du ikke vil gå glip af!

Dette spil giver dig mulighed for at træde ind i rollen som de mange skurke som er skabt af DC Comics. Du skal nu sammen med dine venner, Joker, Lex Luthor og Harley Quinn m.fl. udfordre superheltene og skabe kaos. Men bliver det nu også så let?

Klik her for at udforske mere om spillet, “LEGO DC Super-Villains” og opdag, hvordan dette spil kombinerer sjov, action og den velkendte LEGO-humor i en spændende superhelte/skurkeverden. Skurkene venter på dig!

Se en video af spillet her:

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Samlet antal spillere: Op til 2 spiller
Aldersgrænse: 7 år
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: 
Online spil: Nej

Lad kraften være med dig, når du inden længe indtræder rollen som Jedi i denne fantastiske LEGO version af Star Wars: The Skywalker Serien. Spillet tager dig med på en episk rejse gennem alle ni film i den ikoniske saga.

I dette spil kan du udforske galaksen som din yndlings Star Wars-karakter, bygge dit eget lysvåben, flyve ikoniske rumskibe og opleve de mest mindeværdige øjeblikke fra filmene – naturligvis i den genkendelige og sjove LEGO-stil. Uanset om du er en Jedi-mester eller en loyal Sith, vil dette spil få dig til at føle, at kraften er stærk i dig.

Klik herunder for at dykke dybere ned i “Lego Star Wars: The Skywalker Saga” og opdag, hvordan du med dette spil, kan genopfinde Star Wars-oplevelsen med LEGO’s karakteristiske humor og kreativitet. Det er en galaktisk rejse, du ikke vil gå glip af!

Se en video af spillet her:

Lego 2K Drive

Samlet antal spillere: Op til 2 spillere
Aldersgrænse: fra 7 år
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: Ja
Online spil: Ja

Skal der fart over feltet, også selvom vi er i LEGO-genren – ingen problem. Lego 2K Drive er spillet, der kombinerer LEGO’s legesyge tilgang med spændende bilræs og eventyr.

I dette spil kan du hoppe bag rattet af en række forskellige LEGO-køretøjer, udforske spændende verdener, og konkurrere i udfordrende løb. Uanset om du er til vilde stunts, biltilpasning eller en tur langs de mest fantastiske LEGO-landskaber, har Lego 2K Drive noget for enhver racerbilentusiast.

Klik her for at få mere information om Lego 2K Drive og opdag, hvordan det bringer LEGO-verdenen til livs på vejen. Det er en sjov og actionfyldt oplevelse, der venter på dig, så træd på speederen og kom med på dette eventyr!

Find din favorit franchise

Listen den er lang, når det kommer til de mange spil, som er bygget op omkring de mange populære film-franchises, som der i da fylder biograferne. Det som især kendertegner de her spil fra blockbuster filmene, er at LEGO er så tro mod den enkelte filmiske historie. Dog bliver der sneget en del humor med ind i scenerne. Så spiller du et spil fra din favorit-franchise, så vil du altid føle dig hjemme i spillet, hvis du i forvejen er stor fan af den/de pågældende film.

Spil hvor hele familien kan være med

Siger man LEGO, siger man måske også leg. De definere også meget godt spillene til PlayStation konsollen. Spillene er nemlig ikke mere avanceret end at alle og en hver kan være med til at spille – og få det sjovt med at spille spillet.

Opgaverne i spillene bliver aldrig overkompliceret, og skulle man miste alle sin liv, som lever man bare op med det samme igen – som er intet hændt. Søger du derfor et spil som hele familien kan være med til, eller bare et spil, hvor du ikke skal forholde dig til så meget andet end at hygge dig – så er spillene fra LEGO er perfekt valg.

Andre spilgrupper

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...