Gratis spil til PlayStation

Der er ingen som har sagt at det skal være dyrt at spille på en PlayStation konsol. Du kan faktisk komme i gang med at spille spil – ganske gratis. Jep, du læste rigtigt.

På PlayStation konsollen er det nemlig muligt at spille og have det sjovt, selv uden at skulle betale for en lang række spil. Allerede fra du har din PlayStation 4 eller 5 i hænderne, og har oprettet til en PSN-konto, kan du komme i gang med at spille spil – selvom du endnu ingen spil kan købt til maskinen.

Herunder kommer nogle af de bedste spil, som du finder på PlayStation Store, og kan downloade til din PlayStation ganske gratis.

Rocket League

Samlet antal spillere: Op til 4 spillere (8 Spillere online)
Aldersgrænse: PEGI 3
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: Nej
Online spil: Ja

Er du til en blanding af høj teknologiske biler, og fodbold kampe på samme tid? Så er Rocket League lige netop spillet for dig. Dette gratis spil har ligget på PlayStation Store siden 2015, og har nærmest aldrig mistet populariteten. 

Selvom spillet har nogle år på bagen, så har du aldrig svært ved at finde et game, når du starter spillet op på din PS4. Dette er i sær muligt, da spillet tilbyder cross play på tværs af platforme – eksempelvis Playstation konsol og PC spillere. 

Spillet tilbyder en lang perlerække af køretøjer, og andre typer genstande. Vælg det look til dit favoritkøretøj, som du synes bedst om.  

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

Fortnite

Samlet antal spillere: 1 Spiller (Op til 99 spillere online)
Aldersgrænse: PEGI 12
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: Nej
Online spil: Ja

Skal du være med på dillen, som har eksisteret siden 2017? Fortnite er et spil, som ingen ende vil tage, og hele tiden holdes opdateret med nye chapters, baner og karaktere. 

Spillet er fyldt med masser af sjove timers gameplay, hvor du kan sidde og spille med dine venner ligeså vel som med spillere fra resten af verden.

Der tilbydes køb i spillet, i form af fede skins, som kan klæde din karakter og våben. 

War Thunder

Samlet antal spillere: 1 spiller (Op til 32 online spillere)
Aldersgrænse: PEGI 12
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: Nej
Online spil: Ja

Kom og vær med, når kampen på slagmarken foregår, i både fortidens og nutidens kampmaskiner. War Thunder er et gratis spil på PlayStation Store, som blev udgivet tilbage i 2013. og som utallige gamere har spillet verden over. 

War Thunder er et af spilverdens mest omfattende MMO-militærspil, hvor du som spiller, både kan spille med kampvogne, flyvemaskiner og krigsskibe.

Spillet tilbyder køb af credits (Også kaldet “Golden Eagles”), som du kan bruge til at opgradere dine krigsmaskiner og vinde dine kampe. spillet tilbyder cross play på tværs af platforme – eksempelvis Playstation konsol og PC spillere. 

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

Astro´s PLAYROOM (PS5)

Samlet antal spillere: 1 Spiller
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: Ja
Online spil: Nej

Vil du starte ud med et godt og sjovt spil på din nye PS5, eller bare blive underholdt ind i mellem? Så er ASTRO´s PLAYROOM det spil som du skal gå til. Du bliver bl.a. pænt præsenteret for Dualsense controllerens nye funktioner – haptic feedback og adaptive triggers.

Spillets historiespil tager dig igennem PlayStations egen historie, lige fra PS One til PS4 konsollens spil, konsol tilbehøre, karaktere og meget andet. 

Elsker du nostalgi, og især når det handler om PlayStation konsollen, så er dette spil, lige spillet for dig. 

Se en video af spillet her:

Brawlhalla

Samlet antal spillere: 4 Spillere (Op til 8 online spillere)
Aldersgrænse: PEGI 7
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: Nej
Online spil: Ja

Er du til animeret 2D platform fighterspil, så er Brawlhalla spillet du bør downloade til din konsol. Her er du din egen, når du skal slå dine modstandere på små platforme – uden at falde ned fra dem, eller miste al dit liv. 

Spillet kom til PS4 i 2017, og har siden da, fyldt i masser af timer, hos spillere verden over. Spillet tilbyder køb, i form af coins (Også kaldet “Mammoth Coins”), som du kan købe ekstra karaktere med. Spillet giver dig mulighed for at spille med karaktere, fra forskellige franchices lige fra WWE og The Walking Dead til Kung fu Panda og Ninja Turtles. 

Spillet tilbyder cross play på tværs af platforme – eksempelvis Playstation konsol og PC spillere. 

Se en video af spillet her:

Hustle Kings

Samlet antal spillere: 1 spiller (Op til 8 online spillere)
Aldersgrænse: PEGI 3
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: Nej
Online spil: Ja

Elsker du at spille pool, og vil du også elske at spille det på din PlayStation konsol – så er det bare med at komme i gang med Hustle Kings.

I spillet kan du både spille en-mod-en kampe og større multiplayer turneringer. Spillet er desuden fyldt med daglige udfordringer, som giver dig værdifulde credits.

Spillet understøtter tilkøb, som giver dig mulighed for at købe fede køer og kugler.

Spil til en hver gamertype

Når man kigger hele listen igennem på PlayStation Store, så ser man mange forskellige spil, til en hver gamertype. Der er derfor rigtig god mulighed for, at du kan finde et spil i blandt disse, som du vil synes om.

Genren spænder bredt, lige fra action og adventure, til simulations og sports spil.

Er du ny på PlayStation konsollen, eller mangler du et nyt spil at spille – så kan listen med gratis PlayStation spil være her du skal kigge.

Er der ikke et “Men”?

Der er spil, hvor du kommer helt uden om at betale, men en stor del af spillene på listen indeholder også et “Men”. De fleste af spillene, er gratis er downloade, fordi der i selve spillet tilbydes køb i spillet. Det kan fx være købt af opgraderinger, skins, credit mv.

Det skal dog siges at tilkøb som disse ikke er en absolut nødvendighed, for at spille spillet. Men det er køb, som enten kan booste eller personliggøre spillet til dig eller din karakter.

Er spillet en online spil kræves det dog, at du tilmelder dig PlayStation Plus – du kan læse, hvordan du tilmelder dig PS Plus her.

Ejer jeg så disse spil?

Ja, spillene fra denne liste vil være dine.

I og med spillene ikke er abonnements baseret, så er spillene dine, så snart du har downloadet dem til din konsol. Spillene vil derfor altid være tilknyttet din PSN-konto.

Den eneste måde du vil kunne miste spillene, eller spil dataen på disse spil er, hvis du sletter din PSN-konto.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej

Andre spilgrupper

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...