Sådan tilmelder du dig Playstation Plus

Hvis du kender til Playstation Plus, så ved du også at der med et abonnement her til, følger en lang liste af forskellige fordele – som faktisk allerede har tjent sig hjem efter én enkelt måned. Playstation Plus er derfor en tjeneste som man ikke må snyde sig selv for, hvis man ejer en Playstation i hjemmet.

Kender du ikke helt dette Plus abonnement, og ikke ved hvad det indebærer af fordele for dig som abonnent – så kan du læse meget mere om Playstation Plus lige her.

Kunne du godt tænke dig at blive tilmeldt Playstation Plus, så er der en række forskellige måder, hvorpå du kan købe dig til et Plus abonnement.

Via Playstation Store

Første måde, som nok også er den mest anvendte, er at købe sit abonnement igennem Playstation Store. Her kan du købe alt lige fra spil, til temaer, og til abonnementer som Playstation Plus. Her kan du vælge to typer abonnementer. En som giver adgang i 3 mdr. (90 dage), eller en som giver adgang i 12 mdr. (365 dage).

Det er nemt og hurtigt at købe sit Playstation Plus abonnement herigennem, og du er i gang med det samme, lige efter at du har købt det. Du kan altså med det samme gå i gang med at downloade gratis spil, spille online, gemme spildata online – og meget andet.

Køb gift cards hos udvalgte forhandlere

Der findes en række forhandlere som sælger Playstation Plus medlemskaber, i form af plastikkort – som har en kode der skal indtastes på Playstation Store. Kort sagt er det en form for gavekort til Playstation Store. Så i realiteten skal du ind på denne alligevel. Men kender du måske en person, som ønsker sig et Playstation Plus abonnement i gave – så er det naturligvis den perfekte gaveide til ham/hende.

Fysiske butikker

Du kan finde et Playstation Plus kort i en lang række fysiske butikker i hele landet. Det er primært legetøjskæder eller spilbutikker, som har disse hængende på væggen.

Webshops

Du finder også Playstation Plus kort i rigtig mange webshops på nettet, som i mange tilfælde har medlemskaberne til en billigere pris – end Playstation Store selv. Så skal du spare lidt i budgettet, så kan det faktisk være en fordel for dig at købe dit medlemskab på denne måde.

Hvad mange gør når de har købt deres første Playstation Plus abonnement, er at sætte deres abonnement til automatisk fornyelse. Dette giver en stor frihed, da man ikke hele tiden skal tjekke, hvor længe ens Playstation Plus medlemskab er aktivt – og man glemmer aldrig at forny det. Så er du sikker på, at du aldrig misser vigtige rabatter.

Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...