PlayStation Plus titlerne for juli

Hvad er PlayStation Plus titlerne for juli

PlayStation Plus titlerne for juli måned er lagt frem, og vi er derfor ved at være klar til den næste omgang af lækre spil til sommeren – Du skal måske spille lidt i sommerferien? Alle PS Plus titlerne  vil blive gjort tilgængelige d. 5 juli. I denne liste med spil, får vi samlet set spil for en værdi af 887 DKK.

I denne omgang vil vi få et velkendt platformspil, en medtagende horror historie og et skydespil med fart på.

Uden yderligere forklaring, vil PS Plus spillene for juli måned, blive præsenteret herunder.

Crash Bandicoot 4: It´s About Time | PS4 & PS5

Har du endnu ikke nået at spille det seneste konsol-spil fra Crash Bandicoot serien? Så får du nu chancen får at få det i dit bibliotek, uden yderligere omkostninger. I Crash Bandicoot 4, er du oppe imod hovedfjenderne N. Tropy, og hans kvindelige version af ham selv, og de har lukket op for et multiunivers, som du nu kommer til at blive en del af – dog ikke alene. Brug de forskellige universers muligheder og kræfter, til at bane dig vejen mod hovedskurkene, og slå dem i gulvet – endnu en gang. Igennem spillet og banerne, vil du både spille som Crash, Coco, Tawna, Dingodile eller Dr. Neo Cortex, hvor i vil bekæmpe bosser som N. Gin, Louise, Nitrus Brio og Nefarious Tropy.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan | PS4

Kender du til sommerfugle-effekten? I dette nærmest filmiske gyserspil fra skaberne af ​​Until Dawn og The Quarry, vil dine handlinger have en effekt på de karaktere, som du spiller. I Man of Medan sejler fem venner på en feriedykkertur, der vil ændrer sig til noget meget mere faretruende og uhyggeligt – hvilket ikke var planlagt. Alle spilbare karakterer kan leve eller dø, alt efter de valg, du træffer. Det er altså dig som afgør deres skæbne. Spil enten igennem denne skræmmende historie alene, eller del den sammen med en ven online.

Arcadegeddon | PS4 & PS5

Tredje spil i denne omgang er Arcadegeddon, som er et third-person-shooter-spil, med et ordentligt skud fantasi. Hovedpersonen er Gilly, som ejer ​​en lokal spillehal, og forsøger at redde sin virksomhed fra en mastrodont af en konkurrent, Fun Fun Co. – planen er at lave en helt nyt super spil. Men spillet får en virus, som både rammer dit spil samt din spillehal. Det er derfor din opgave at få denne virus elimineret. Du kan både spille med PvE- og PvP-gameplay med op til 3 venner online.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...