PlayStation Plus titlerne for juli 2023

Hvad er PlayStation Plus titlerne for juli 2023

PlayStation Plus titlerne for juli måned er lagt frem, og vi er derfor ved at være klar til den næste omgang af underholdende spil til sommeren – Du skal måske spille lidt i sommerferien? Alle PS Plus titlerne vil blive gjort tilgængelige d. 4 juli. I denne liste med spil, får vi samlet set spil for en værdi af 1.002 DKK.

I denne omgang vil vi få et velkendt krigsspil, en medtagende action-eventyr, tæt på gys og et spil som kan sætte skub i klimatankerne.

Uden yderligere forklaring, vil PS Plus spillene for juli måned 2023, blive præsenteret herunder.

Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen Bundle | PS4, PS5

Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen Bundle er først og fremmest, nok et af verdens længste spiltitler.

Men derudover, så har vi af gøre med en udvidelse af det populære første-person skydespil Call of Duty: Black Ops Cold War. Denne bundle giver dig og alle andre spillere mulighed for at spille spillet på tværs af forskellige generationer af konsoller.

Historiemæssigt, befinder vi os under Den Kolde Krigs æra. Det betyder du har muligheden for at deltage i intense, militære operationer rundt omkring i verden. Du kan forvente en actionfyldt singleplayer-kampagne, hvor du bliver en del af en hemmelig enhed son udfører farlige missioner.

Call of Duty: Black Ops Cold War Cross-Gen Bundle inkluderer også en omfattende multiplayer-tilstand, hvor du kan konkurrere mod andre spillere i forskellige spiltyper. Der er naturligvis også den populær Black-Ops zombies-spiltilstand, hvor du skal samarbejde for at komme langt, og overleve bølgerne af zombiehorder.

Med imponerende grafik, realistisk gameplay og en spændende historie er denne første titel et must-have for fans af militære skydespil og ikke mindst Call of Duty-serien.

Alan Wake Remastered | PS4, PS5

Alan Wake Remastered er, som navnet også antyder, en opdateret/remastered udgave af det populære action-eventyrspil “Alan Wake”.

I spillet følger du forfatteren Alan Wake, og historien om de uhyggelige begivenheder som sker i den fiktive by Bright Falls. Hovedpersonen, Alan Wake er fanget i en mørk og foruroligende verden, hvor væsener fra de værste mareridt venter på ham. For at komme igennem spillet, må du væbne dig med lysets kraft til at bekæmpe fjenderne og afsløre mysteriet om, hvad der er sket med Alan Wake og byen.

Den remastered udgave af spillet bringer forbedret grafik, opdaterede visuelle effekter og forbedret belysning, hvilket gør oplevelsen mere imponerende og atmosfærisk. Spillet inkluderer både det originale spil samt dets to DLC-pakker “The Signal” og “The Writer”.

Alan Wake Remastered er et spil lige for fans af action-eventyrspil med en mørk og indviklet historie. Men for nye spillere er det en ligeså fremragende mulighed for at opleve et af de mest elskede spil fra Remedy Entertainment.

Endling – Extinction is Forever | PS4, PS5 

Endling – Extinction is Forever er et, faktisk rørende, eventyrspil. I spillet træder du ind i rollen som en ensom ræv, der forsøger at overleve i en verden, hvor menneskelig indblanding har ført til udbredt ødelæggelse og truslen om total udryddelse.

Det er helt tydeligt, at spillet udforsker temaet om menneskets påvirkning på naturen og de konsekvenser det har for dyrelivet. Du skal igennem spillet navigerer gennem farlige og forandrede miljøer, hvor du skal finde mad og undgå farer for at beskytte dine efterkommere og forhåbentlig sikre artens overlevelse.

Endling – Extinction is Forever byder på en smuk og atmosfærisk visuel stil, der understreger den truende fare og skønheden i naturen. Spillet tager os med på en følelsesladet rejse fyldt med både håb og tragedie.

Det er et spil, der søger at skabe bevidsthed om den skrøbelige balance i naturen og det presserende behov for at beskytte vores truede arter.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...