Sportsspil til PlayStation

Én af de populæreste spil genre, er sports genren, som både er til entusiasterne, som virkelig går op i én eller flere bestemte sportsgrene, eller til de, som bare søger et socialt og underholdende spil. Sportsspil er perfekte til når kammeraterne er forbi, og i skal dyste mod hinanden, inden i skal til kamp eller træning selv – uanset om det er fodbold, ishockey, basket el. lign. Men sportsspillene er også nogle af  de mest populære, når det kommer til online spil.

Herunder finder du en liste over de absolut bedste spil inden for sportsgenren.

EA SPORTS™ FC 24

Samlet antal spillere: 4 Spillere
Aldersgrænse: Fra 3 år
Sværhedsgrad: 2
Historiespil: Karriere spil
Online spil: Ja

Det er uden tvivl de færreste, som ikke har hørt om FIFA spillene (Nu FC). FIFA har været udgivet til PlayStation konsollen siden 1995, hvor FIFA 96 blev udgivet. Spillene er hele tiden i konstant udvikling, og føler med de nyeste teknologier, inden for sportsspil genren. Her finder du det senest udgivet FC spil. 

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

NBA 2K24

Samlet antal spillere:  4 Spillere
Aldersgrænse: Fra 3 år
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: Karriere spil
Online spil: Ja

Selvom Basketball mest af alt er en populær sport i USA, så er interessen for selve sporten ikke helt ligegyldig for rigtig mange danskere – og det er NBA 2K24 slet heller ikke. Og med god grund. Det er et sportsspil, som super er underholdende. Vil du gerne dunke bolden i nettet, og vinde over dine kammerater, så kan spillet findes herigennem.

MLB® The Show™ 23

Samlet antal spillere: 4 spillere
Aldersgrænse: Fra 3 år
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: Karrierespil
Online spil: Ja

Igen er vi over i en sportsgren, som i særdeleshed er populær i USA, men ikke desto mindre fuldt med danske entusiaster. Vi har som sådan ikke baseball hold her i lille Danmark, men det holder alligevel ikke flere danskere fra at gå op i selve sportsgrenen. 

MLB The Show 23, er trodsalt et rigtig underholdende, og udfordrende spil, hvor præcision er et must. Spil online, karriere, med venner, eller hvad du lige føler for.

Se en video af spillet her:

Se en video af spillet her:

Madden NFL 24

Samlet antal spillere: 4 spillere
Aldersgrænse: Fra 3 år
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: Karrierespil
Online spil: Ja

Sporten som nok alle amerikanere har en interesse for, er den ikoniske sportsgren, amerikansk fodbold. Sporten er ikke mindst verdenskendt, på baggrund af det gigantiske finale event – Super Bowl. Er du selv stor fan af amerikansk fodbold, er Madden NFL 24 uden tvivl noget for dig. Læg taktikker, find din medspiller, kast bolden, og få den ned til mållinjen.

Se en video af spillet her:

F1® 23

Samlet antal spillere: 2 spillere
Aldersgrænse: Fra 3 år
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: Karrierespil
Online spil: Ja

Nu til en sportsgren, med fart i, Vi skal nemlig have fat i F1, også kendt som Formel 1, som alt andet lige at ét af de mest kendte racerløb i verden. 

For de som i sær interessere sig for racerløb, får her et spil, hvor der virkelig kan nørdes. Du har muligheden for at bygge din racerbil, fra bunden af, og du kan sammensætte lige de dele, som du mener gavner dit køretøj, og din kørestil bedst. Med andre ord, her er et spil, hvor der kan bruges rigtig mange timer.

Se en video af spillet her:

NHL® 24

Samlet antal spillere: 4 spillere
Aldersgrænse: Fra 12 år
Sværhedsgrad: 3
Historiespil: Karrierespil
Online spil: Ja

Nu til en sportsgren, som i sær er populær i Canada, nemlig ishockey. Denne, lidt voldsomme, sportsgren har også en rimelig stor interesse i Danmark, og der findes nok lige så mange, som spiller NHL spillene. Er du til ishockey, så er dette spil lige noget for dig. Grib fat i hockeystaven, og få fintet dig op til modstanderes mål, og vind dine kampe.

Sportsspil samler spillere

Spil er generelt noget, som spillere kan være fælles om, på den ene eller anden måde. Men der er ikke meget som samler spillere, som sportsspil. Sport er noget som næsten alle kan lide at dyste i fysisk, og det er bestemt ikke mindre sjovt at dyste på en PlayStation konsol. Det er sådan set underordnet, om man sidder i samme rum, eller om man sidder i hver sin ende af jordkloden, så har vi mulighed for at spille i mod hinanden, ligegyldigt om det er venner, eller fremmede, om det er fodbold, eller basketball.

Sportsspil vil nok altid være én af favorit spil-genrene, da der er, og altid vil være så meget fællesskab forbundet til dem.

Langt de fleste sportsgrene er der spil til

Du har sikkert en favorit sport, som du er tro tilhænger af. Det er meget sandsynligt at netop den sport, som du elsker, også findes som spil, på bl.a. PlayStation konsollen.

Gør den det, så er du helt sikker bevist om det, og bruger masser af tid her. Men nogle kan også være i den situation, at de ikke ved det. For dem, vil ovenstående forhåbentligt være en hjælp.

Entusiasterne kan få rigtig meget ud af sportsspil

Dyrker du din sportsgren, går du helt sikkert op i taktikker, opstillinger, finter og meget andet. Hvis du går op i disse ting, kan du også blive rigtig god til at spille spillet for din sportsgren. Spillene i dag giver nemlig muligheden for at skrue på alle slags knapper, som kan påvirke en kamps udfald. Det kan være lige fra, hvordan opstillingen skal være, til hvordan du træner din helt egen karakter.

Sportsspil er derfor ikke bare at spille kampe. Du kan virkelig bruge rigtig langt tid, hvis du har lyst til det.

Andre spilgrupper

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...