PlayStation Plus titlerne for august 2023

Hvad er PlayStation Plus titlerne for august 2023

PlayStation Plus titlerne til denne her fantastiske sensommer i 2023 er blevet offentliggjort, og vi ved derfor hvilke titler som vi kan se frem til i august måned. Uanset om du først holder din sommerferie i løbet af august, eller du er startet op på arbejde igen, efter ferien – så kommer du ikke til at kede dig. PlayStation Plus titlerne for august vil blive lagt tilgængelige d. 1. august 2023. Du får som PS Plus medlem i denne her omgang, en samlet værdi på 967 kroner.

I det her line-up får du både spil som tager dig med ud på greenen, tager din fantasi til et nyt niveau, og giver dig et spændende eventyr. Uden yderligere introduktion bliver spillene præsenteret herunder.

PGA Tour 2K23 | PS4 & PS5

Er du typen som elsker golf, eller bare godt kunne tænke dig at prøve det af? Første spil i august måned er PGA Tour 2K23 (Den seneste udgivelse af PGA tour serien). Spillet byder dig en autentisk golfoplevelse, hvor du kan konkurrere på nogle af verdens mest ikoniske golfbaner og deltage i forskellige velkendte turneringer.

Du har mulighed for at tilpasse din egen golfspiller, udstyr og finjustere din svingteknik for at opnå den bedste præstation på banen. Golf er en sport, hvor vejret har en vigtig rolle. Derfor er PGA Tour 2K23 også et spil, hvor vejrforhold har en realistisk effekt på dit spil og din oplevelse.

En af højdepunkterne i spillet, i sær for golf nørder, er muligheden for at konkurrere mod professionelle golfspillere og deltage i den prestigefyldte PGA Tour. Spillet indeholder også online multiplayer-tilstande, hvor du kan udfordre dine venner og andre golfentusiaster i spændende kampe.

Med sin realistiske grafik, detaljerede golfbaner og udfordrende gameplay, er PGA Tour 2K23 et must-have for dig der måske elsker golfspil men også til dig som bare elsker et avanceret og udfordrende spil.

Death’s Door | PS4 & PS5

Næste spil i rækken er Death’s Door. Spillet er et action-eventyrspil hvor du skal tage rollen som en “sjælesamler-krage”, der har en helt normal arbejdsgang, indtil han egen sjæl bliver stålet. Du skal nu opspore den stjålne sjæl, og begive dig ud på en eventyr, med mystiske historier og en indtil nu uberørt verden af døden.

Spillet byder på en atmosfærisk og smukt verden, der er fyldt med gåder, farlige fjender og unikke figurer. Death’s Door er rost for sin unikke præmis, fortryllende kunststil og udfordrende gameplay. Spillet har indtilvidere fangert spillerne med sin dybtgående historie og sin atmosfæriske musik, og det har du nu mulighed for at opleve selv. Start dit eventyr til august.

Dreams | PS4

Sidste PlayStation Plus spil i august 2023 er det ret velkendte “Dreams”, som blev udgivet tilbage i 2020. Dreams er et kreativt spil, hvor du kan udfolde din fantasier giver dig mulighed for at udforske og skabe dine egne fantasifulde verdener, spil, film, musik og meget mere.

I Dreams kan du udforske en åben verden fyldt med forskellige drømme, der er skabt af andre spillere. Derudover kan du også designe deres egne kreationer ved hjælp af spillets kreative værktøjer. Spillet tilbyder en intuitiv og omfattende editor, der gør det muligt for dig som spiller at udtrykke din fantasi og skabe næsten alt, hvad du kan forestille dig.

Med den brede vifte af bruger-genereret indhold, som der har været bygget siden udgivelsen, er Dreams”en oplevelse, der aldrig slutter, og det er et sted, hvor du kan dele og opdage utallige kreationer fra fællesskabet. Det er en unik og innovativ spiloplevelse, der fremmer kreativitet, fællesskab og uendelige muligheder.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...