PlayStation Plus titlerne for august

Hvad er PlayStation Plus titlerne for august

PlayStation Plus titlerne til denne her sensommer er blevet offentliggjort, og vi ved derfor hvilke titler som vi kan se frem til i august måned. Uanset om du først holder din sommerferie i løbet af august, eller du er startet op efter ferien igen – så kommer du ikke til at kede dig. PlayStation Plus titlerne for august vil blive lagt tilgængelige d. 2. august. Vi får spil til en værdi på 1.047 kroner.

I det her line-up får vi både spil som foregår i Japan, på skaterbanen, samt i et hjem fyldt med barndommens frygt.

Yakuza: Like A Dragon | PS4 & PS5

Indtag Tokyos gader, og gå fra underdog til dragon i dette dragende action-RPG. Ichiban Kasuga, er et noget udskilt medlem af yakuza-familie, som vender tilbage til samfundet efter at have afsonet 18 år i fængsel, for en forbrydelse han ikke har begået. 

Det er nu tid til at afsløre sandheden bag families forræderi. Du vil igennem spillet, skulle kæmpe dig igennem tokyos gader, og udforske ikke mindst. Opbyg din egen gruppe af en samfundets udstødte, og brug dem i kampene, for bl.a. at låse op for nye teknikker og kombinationsevner. Spiller indeholde meget mere end blot en simpel historiefortælling. Fordyb dig derfor i nogle af de mange andre underhistorier og missioner, som du finder undervejs.

Er du i forvejen vil med Yakuza-serien – så kan vi glæde dig endnu mere med at, hvis du er PlayStation Plus Ekstra og/eller Premium medlem, kan du i løbet af 2022 få adgang til hele spilserien på din konsol.

Tony Hawk´s Pro Skater 1+2 Cross-Gen Deluxe Bundle | PS4 & PS5

Har du ejet den første PlayStation, er du helt sikkert ikke gået glip af denne her klassiker fra Activision. Det er nemlig genudgivelsen af Tony Hawk´s Pro Skater 1 & 2, som har fået helt nyt liv, både på PS4 og PS5. Du kan stadig spille med alle de professionelle skatere, og banerne samt tricks er kun blevet endnu bedre. Spillet indeholder naturligvis også helt nye elementer, såsom online spil, nye skatere (Hvis du altså kan vælge andre end Tony Hawk :)), samt nyt udstyr, tricks og selvfølgelig soundtracks.

Little Nightmares | PS4

Næste spil er Little Nightmares, som er et spil, man hurtig synker ned i, og fordyber sig i fortællingen. Spillet drejer sig om en mørk finurlig fortælling, der vil konfrontere dig med en masse uhygge! Du spiller som Six, og du skal hjælpe ham med at undslippe The Maw – et stort, mystisk skib, som er fyldt med vildfarende sjæle, der leder efter deres næste måltid. Little Nightmares giver anledning til at slippe din fantasi løs, så du kan komme videre fra rum til rum.

HENT DINE PLAYSTATION PLUS TITLER HER
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Spil info
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...