Playstation Plus titlerne for januar

Hvad er Playstation Plus titlerne for januar

Endnu et år er gået, og et nyt år er dermed også på vej – og det medbringer selvfølgelig helt nye spil til PlayStation Plus samlingen. Vi kan se frem til en januar, fyldt med benzin i blodet, en masse animerede kampscener, samt et minecraft lignende FPS eventyr. Uden yderligere forklaring, kommer PlayStation Plus titlerne for januar herunder. 

Persona 5 Strikers PS4

Første spil er det seneste spil i rækken, i spil serien Personas – som stammer helt tilbage fra 1996. Her får du mulighed for at hoppe ind i Personas stilfulde/animerede verden i en helt ny historie med slænget – også kaldet Phantom Thieves – når de begiver sig ud på en episk rejse gennem Japan. 

Historien foregår midt i en sommerferie, som tager en pludselig drejning, efterhånden som en alternativ virkelighed dukker op. 

Styr dit hold dynamisk under vilde eksplosive actionkampe, mens du forsøger at afslører sandheden og forløse hjerterne på dem, der er fanget i denne alvorlige krise.

Dirt 5 | PS4 & PS5

Andet spil i rækken, er det seneste udgivet spil fra spilserien Dirt, som også siden 90´erne, har udgivet flere klassikere gennem tiden. Her har vi at gøre med Dirt 5, som blev udgivet i 2020.Slip dig selv løs i den fedeste terrænløbsoplevelse nogensinde med et vildt sjovt karrierer spil, op til 4-spiller på split-screen eller online multiplayer naturligvis. 

Kør dig selv til sejr på de mange globale baner, der både besidder grus, is, sne og sand underlag. Du kan køre med køretøjer lige fra store rallyikoner til lastbiler. Race på over 70 ruter på tværs af 10 globale lokationer – lige fra New Yorks frosne East River til vejene under Norges nordlys.

Deep Rock Galactic | PS4 & PS5

Tredje spil er det ny kommende spil til PS4 & PS5 – nemlig Deep Rock Galactic. Dette er en 1-4 spiller co-op FPS, hvor du spiller som nogle ret vilde space dværge. Miljøet omkring dig/jer i spillet er 100% ødelæggeligt, og miljøet kan bygges og formes, nærmest som spillerne vil have det. Du/i vil undervejs møde endeløse horder af fremmede monstre. 

Arbejd sammen som et hold og grav, udforsk og kæmp dig/jer vej gennem et massivt hulesystem fyldt med horder af dødbringende fjender og værdifulde ressourcer. 

Du og dine holdkammerater må stå tæt sammen, og stole på hinanden, hvis i vil overleve de mest fjendtlige hulesystemer i galaksen.

Ovenstående spil, vil udløse en samlet besparelse på mere end 1.200 kr. 

Spillene vil være tilgængelige på PlayStation Store, fra d. 4 januar 2022.

Hent dine PS Plus spil her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...