PlayStation Plus titlerne for januar 2024

Hvad er PlayStation Plus titlerne for januar 2024

Julemaden er slugt, og gaverne er pakket op, men du mangler lige én gave endnu. For en ny måned, betyder naturligvis også at der er helt nye spil på vej til din PlayStation Plus samlingen. 2024 bliver helt sikkert et rigtig fedt PlayStation gaming år, uanset om det handler om PS plus titler, eller helt nye udgivelser.

Vi kan se frem til en januar 2024, fyldt med kryb, aliens, samt et underholdende RPG eventyr.

Spiltitlerne, vil udløse en samlet besparelse på mere end 1.082 kr. Spillene vil være tilgængelige på PlayStation Store fra d. 2 januar 2024.

Uden yderligere forklaring, kommer PlayStation Plus titlerne for januar 2024 herunder. 

A Plague Tale: Requiem | PS5

Tilbage i juli 2021, fik vi af os der havde PS Plus abonnement A Plague Tale: Innocence. Havde du dengang (og måske stadig) stor glæde af dette spil, så er det nu du skal læse med. Først spil der bliver præsenteret er nemlig en sidehistorie til førnævnte.

I A Plague Tale: Requiem fortsætter historien om Amicia og Hugo, som rejser langt sydpå til nye regioner og pulserende byer efter at være flygtet fra deres ødelagte hjemland. I forsøger at starte et nyt liv og lære at kontrollere Hugos forbandelse. Men havde du forventet at i var af med rotterne, så må du tro om igen, for Hugos kræfter genopstår, og i er nu tvunget til at flygte endnu en gang. Oplev (eller genoplev) et spil om en desperat kamp for overlevelse, overvindelse af fjender og udfordringer med en række forskellige våben, værktøjer og overjordiske kræfter.

Evil West | PS4, PS5

Næste spil i rækken er et Third-person RPG spil, fyldt med frygtindgydende alien/vampyr lignende fjender. Det er en mørk trussel som der fortærer den amerikanske grænse. Som en af ​​de sidste agenter i et tophemmeligt vampyrjagtinstitut er du den sidste linje mellem menneskeheden og en forfærdelig og mystisk terror, der nu dukker op fra mørket. Gå tilden i både nærkamp, med dine skydevåben og diverse gadgets. Dræb blodtørstige monstre enten på egen hånd eller i samarbejde med en ven.

Udforsk og kæmp dig igennem en fordybende historie, hvor du undervejs opgraderer dine våben og jagtudstyr. Lås op for nye skills og udvikle dig til en dræbermaskine, som fjenderne kun kan frygte.

Nobody Saves the World | PS4, PS5

Det tredje spil i rækken, er spiller Nobody Saves the World. Her spiller du som Nobody (Jep, det hedder karakteren), som bestemt ikke er en kedelig karakter. I spillet må du mestrer kunsten at transformere dig, og bruge denne gave, til at kæmpe dig gennem en forunderlig verden. Du kan tranformere dig lige fra bæster og drager, til en hest eller skildpadde. Hver transformation har en betydning for din rejse, så lære hver figurskifte at kende.

Gennemfør quests på kreative måder. Bland og match evner på uventede måder for at låse op og fuldføre endnu FLERE udfordrende quests. Udforsk en stor verden, enten på egen hånd eller med en ven online. Kæmp dig gennem formskiftende fangehuller i et forsøg på at stoppe The Calamity og redde verden!

Warframe: Syrinx Collection – exclusive PlayStation Plus Pack

Udover det lineup som er nævnt ovenfor, så byder januar måned på endnu en gave, til de som elsker, eller endnu ikke er kommet i gang med at spille Warframe. Mange er bekendt med at Warframe er et af flere spiltitler, som er helt gratis at spille på PlayStation Konsollen, hertil følger så en lang række DLC´s, som har en omkostning, men stor betydning i spillet. Men den 2. januar kan du se frem til udgivelsen af ​​Warframe Syrinx Collection. Denne eksklusive PlayStation Plus-pakke indeholder flere våben, rustninger og genstande til Digital Extremes’ F2P sci-fi multiplayer action-titel.

Når du har downloadet denne DLC, vil de alle være tilgængelige i dit Warframe-lager i spillet med det samme, uanset om du er ny eller dedikeret spiller.

Pakken indeholder:

 • Syrinx Chest Plate
 • Syrinx Shoulder Plates
 • Syrinx Leg Plates
 • Baza Rifle
 • Cassowar Polearm
 • Storm Color Palette
 • Essential Base Damage Mod Bundle
 • Essential Critical Damage Mod Bundle
 • 2x Orokin Catalysts
 • 170 Platinum
 • 7-Day Affinity Booster
 • 7-Day Credit Booster
Hent dine PS Plus spil her
Er du ikke medlem?
Tilmeld dig PlayStation Plus lige her, og kom i gang i dag.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...