Open World

Spiller du et spil inden for spilgenre, Open World – så befinder du dig i et spil, hvor du har helt frie tøjler. Idéen med Open World genren er, at spilleren ikke bliver låst fast af spillet historie. Spilleren er dermed delvist selv skaber sin egen historie/fortælling.

Et spil i denne genre, kræver et rigtig stort map, fordi spilleren skal have mulighed for at bevæge dig frit rundt – og gå på opdagelse. Spil med en åben verden, er ikke ens betydende med, at du skal have lov til at bevæge dig frit omkring, allerede fra start. Det kan nemlig godt kræves, at spilleren skal gøre sig fortjent til at få adgang til specifikke områder. Men så snart de er låst op, kan du rejse frem og tilbage så meget du har løst til.

Ét af de mest populære spil inden for denne genre er Grand Theft Auto serien (GTA), som nu i generationer har beriget os med flere spiltitler.

Hvad er Open World?

Open World er en spilgenre, som bruges inden for computerspil. I et spil med en virtuel åben verden, har spilleren frihed til selv at vælge, hvordan og hvornår en given opgave eller et mål skal startes eller gennemføres.

Hvorfor er Open World så populært?

Rigtig mange gamere, kan godt lide at skabe sin egen historie i et spil – og gøre ting på sin egen måde. Derfor er et spil med en åben verden, ofte et perfekt match til rigtig mange spillere.

Tager et Open World spil lang tid at gennemføre?

Ikke nødvendigvis. Det kommer helt an på, hvor meget du selv udforsker spillets map. Rejsetiden fra placering A til placering B, kan i en åben verden godt tage længere tid end normalt – da kortet er større. Men går du til den ene opgave efter den anden, uden at udforske spillets detaljer – så tager det oftest ikke længere tid at gennemføre et spil i denne genre.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...