Om Konsollen.dk

På Konsollen.dk får du de seneste nyheder og de bedste tips til, hvordan du kan optimere din oplevelse på alle dine Playstation enheder. Samt hvordan du kan drage fordele og få mest ud af alle de funktioner og features der er og kommer løbende. Vi har fingrene i jorden og næsen helt fremme, og vil viderebringe det direkte til dig så hurtigt som muligt. Vi holder dig desuden altid opdateret på hver måneds gratis Playstation Plus spil, nye spil på PS Now og meget andet. Læs mere om disse her under.

Konsollen.dk er til alle de engagerede Playstation spillere, som rundt omkring i landet enten gerne vil gøre deres spilleoplevelse endnu bedre – samt til alle de trophy hunters som gerne vil forbedre deres rangering på trofælisten. Konsollen.dk er kort sagt for alle os som elsker at fordybe os i vores Playstation, uanset spil og interesser. Vi forsøger så vidt muligt at komme hele vejen rundt, og sørger for at alle spillere kan få noget ud af at besøge denne side.

Vi vil bruge screenshots fra vores egne spil oplevelser, for at gøre siden så unik som muligt – og for at vise at vi reelt spiller de spil, som vi skriver om.

Kommer der nyheder om spil eller spil producenter, vil vi også være budbríngeren af disse. Vi følger nøje med i udviklingen af kommende spil og offentliggørelser på nettet og til event, og prøver at have fingeren så langt ned i jorden som muligt. Så følg bare med her, hvis i også vil vide mere om de kommende spil.

Vi spiller naturligvis på alle enheder, og anvender alle medlemskaber, så vi kan give dig som måske ikke har den nyeste enhed eller alle medlemskaber, et indblik i hvilke fordele og ulemper der er ved den enkelte hardware eller software. Så kan du nemmere afgøre om det er noget som der giver mening for din spille lyst, og om det også er noget som du vil betale penge for.

Vi dækker lige nu:

Vi har fundet de bedste tips og tricks, som du får foræret her på siden og kan bruge med det samme. Så din spiloplevelse kan blive meget bedre, på dine enheder og tjenester. Vi elsker at teste tingene af og finde ud af alle de ting som er mulige på de forskellige enheder og platforme – men som ikke ligefrem er tydeliggjort af Sony selv.

Vi holder desuden også øje med de bedste tilbud, både i ind- og udland. Så du som gamer, kan tilegne dig så mange fordele som overhovedet muligt.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...