DLC

Hvad er en DLC (Downloadable Content)?

DLC, eller Downloadable Content, er en form for udvidelse af digitalt indhold, der kan downloades og tilføjes til et eksisterende videospil, som du kan have installeret på din konsol. Det er altså en måde hvorpå du kan udvide og forbedre spiloplevelsen, ved bl.a. at tilføje nye funktioner, karakterer, niveauer, genstande, historieelementer og meget mere til dine spil. Størrelsen på en DLC kan variere alt efter kompleksitet. Formålet med DLC´er kan være en måde for spiludviklere at kunne levere nyt indhold løbende og opretholde spillets relevans i længere tid.

Hvad Bruges DLCs Til?

Udvidelse af Spiloplevelsen: DLC’er bruges primært til at udvide spiloplevelsen af spil. Disse udvidelser tilføjer nye elementer, der giver dig mere at udforske, opleve og nyde.

Historieudvidelser: Mange spil giver muligheden for at tilføje historiebaserede DLC’er, der udvider spillets med en ekstra sidehistorie, giver dig mulighed for at dykke dybere ind i spillets historie, og lære karakterens person endnu bedre at kende.

Nye Niveauer og Områder: DLC’er kan åbne op for nye spilområder, baner eller niveauer. De vil være med til at tilføre en variation til spillets miljø og udfordringer.

Karakterer og Genstande: Nogle spil tilbyder DLC-pakker med nye spilbare karakterer, våben, udstyr og kosmetiske genstande. Dette giver dig mulighed for at bygge og personliggøre din karakter, så den passer til dig og din spillestil.

Sæsonkort og Abonnementer: Flere spil tilbyder sæsonkort eller abonnementer, hvor du fx kan modtage regelmæssige DLC-opdateringer som en del af deres abonnement.

Inden for PlayStation-universet er DLC’er en helt almindelig del af de spil som du køber til din konsol, og de kan både købes fra PlayStation Store eller de er allerede inkluderet som en del af spillet.

Er DLC´er nødvendigt for spiloplevelsen

Ikke nødvendigvis. I langt de fleste spil, så vil en DLC være en udvidelse, som tilføre ekstra dele til dit spil, som enten kan hjælpe dig, eller forlænge underholdningen. Men der findes spil, som er bygget op omkring Season pass, hvor spillet fx. er delt op i episoder, og hver af disse episoder er en DLC. Det er især spil fra Telltale Games som gør brug af Season pass.

 

 

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...