Udgivelsesdatoen på The Last of Us Part 2 er blevet udsat

Vi var mange der klappede i hænderne, da vi i september måneds udgave af State of Play blev introduceret for den seneste trailer, på det længe ventede spil fra Naughty Dog – nemlig The Last of Us Part 2. Det var ikke bare nye informationer omkring spillets narrativ, samt de medvirkende karakterer – det var nemlig også her at den første udgivelses dato blev præsenteret for os alle.

Datoen lød på daværende tidspunkt til at være den 21. februar 2020, hvilket ikke var så fjernt ude i fremtiden, og samtidig et stykke væk fra en eventuel udgivelse af den også længe ventet Playstation 5 – som umiddelbart ligger i slutningen af 2020.

Men dette holdte desværre ikke stik, og denne torsdag måtte The Last of Us Game Director Niel Druckmann meddele, at spillede ikke kunne nå at blive klar til en udgivelse til februar.

“we simply didn’t have enough time to bring the entire game up to a level of polish we would call Naughty Dog quality.”
The Last of Us game director Neil Druckmann.

Naughty Dog har umiddelbart været for entusiastiske med deres tidshorisont, og kan nu se at spillet ikke når at komme op på det niveau som spilproducenten forventer at give spillerne, hvis de fik spillet mellem hænderne d. 21 februar 2020.

Trods den kedelige nyhed, så har Naughty Dog heldigvis givet os en ny udgivelses dato, og denne er sat 3 måneder længere frem – nemlig til d. 29 May 2020.

Det er selvfølgelig utrolig ærgerligt at vi nu skal vente endnu længere på at The Last of Us Part 2 blive udgivet, og at udgivelsen nu ligger endnu tættere op ad udgivelsen på den kommende Playstation 5. Men det er naturligvis den helt rigtig beslutning, for Naughty Dogs side af – hvis spillet ikke lever op til de krav der stilles til det.

Men en ting er sikkert, vi ser stadig lige så meget op til det kommende The Last of Us Part 2. Hvis du endnu ikke har set den seneste trailer fra State of Play i september 2019, så får du den selvfølgelig lige her – så du kan glæde dig lige så meget som os andre.

 

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Kommentarer
  1. Linda sørensen

    Er d. 19\6 sikker denne gang, eller er der risiko for endu længre ventetid på spillet Last of us part 2??

  2. Mikkel

    Lad os håbe at sidste twitter opslag, om at der kun manglede at blive justeret på små problemer og de sidste bugs, er korrekt. Så tænker jeg det er muligt at den endelige udgivelses dato er blevet givet nu.

Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...