Udgivelsesdato og pris på PlayStation 5 er offentliggjort

Langt om længe kom dagen, hvor vi fik svaret på, hvornår Playstation 5 bliver udgivet med en præcis udgivelsesdato – og naturligvis også, hvilken pris vi skal forvente at give for den. Det var egentlig ikke den store overraskelse, hvad udfaldet blev – men svaret var ikke desto mindre ventet af rigtig mange gamere.

Som de fleste ved, da Sony offentliggjorde designet på ps5 konsollen, så blev vi introduceret for to typer PlayStation konsoller.

Der vil derfor blive udgivet to forskellige konsoller, på udgivelsesdatoen, som er en regulær PlayStation 5 konsol – og så en digital edition, som til forskel fra den anden, ikke har et diskdrev. Det var naturligvis fra starten af, forventeligt at der vil være en prisforskel på disse – men spørgsmålet var bare, hvor stor prisforskellen ville være på de to konsoller.

Sony har desuden hele tiden været ud at sige, at PS5 konsollen vil blive udgivet til den amerikanske ”Holiday”, som er lige op til julemåneden – hvilket vil sige, i løbet af november måned.

Hvornår bliver PlayStation 5 udgivet?

Efter en god og flot showcase, fik vi til sidst datoerne for udgivelsen af PS5 konsollen at se. Og ja, der skal stå ”datoerne”, for Playstation 5 konsollen vil blive udgivet af to omgange – dog kun med en uges mellemrum.

De lande som kan få lov til at sælge konsollerne først, og dermed glæde gamerne med at give dem deres PS5 i hænderne, som de første er lande som – US, Japan, Canada, Mexico, Australien, New Zealand og Syd Korea. Udgivelsesdatoen for disse lande er d. 12. november 2020.

Resten af verden, heriblandt Danmark selvfølgelig, skal dog lige vente en uge mere, hvor udgivelsesdatoen ligger d. 19. november 2020.

Hvad er prisen på PlayStation 5?

Det var selvfølgelig forventeligt at prisen på de to forskellige konsoller, var forskellige – da den ene ikke indeholder et diskdrev. Men, hvad var prisen, og hvor stor forskellen var, kunne man kun gætte sig til – indtil i nu. For prisen er fremlagt for de to konsoller – i hvert fald for fremmede valuta.

Prisen for PlayStation 5 ligger på €499,99, og prisen for PlayStation 5 Digital Edition ligger på €399,99

Den numeriske pris er den samme for valutas som Euro, Pund og Dollar, og det er derfor svært at sige, hvad den nøjagtige pris i danske kroner bliver. Men et godt bud, er omkring DKK4.000 for PlayStation 5, og omkring DKK3.000 for PlayStation 5 Digital Edition.

Hvad showcasen også viste os

Ganske kort, vil vi også lige komme lidt ind på, hvad denne PlayStation Showcase ellers viste os af nyheder. Vi har derfor taget de bedste nyheder med herunder.

Endnu et spil fra Final Fantasy serien, blev her til aften offentliggjort, hvilket naturligvis er Final Fantasi XVI. Er du stor fan af denne spilserie, så har du i den grad noget at glæde dig til at spille, på din nye PS5 konsol.


Det næste spil er som sådan ikke en nyhed, da det blev offentliggjort under showet ”The Future gaming”, hvor offentliggørelsen af PlayStation 5 designet kom – læs mere om dette show her. Spillet vi taler om her, er selvfølgelig Marvels Spider-man Miles Morales

Det nye her ved denne showcase er, at vi ny har fået set en teaser, taget direkte ud af spillets gameplay, fra den PS5 konsol – og set hvordan spillets physics, grafik osv. ser ud.


Et helt nyt spil, som rigtig mange dedikerede fans af Harry Potter, kan se frem til er, det kommende spil – Hogwarts Legacy.

Her vil du i et open world univers, kunne bevæge dig rundt, i denne store troldmands verden, med alle de steder, væsner og trolddom som vi kender fra universet i forvejen. Historien vil foregå I det sene 1800 tal – og der er derfor formentlig ikke nogen velkendte karaktere – med mindre du er en dedikeret fan af denne verden.


Der kommer endnu et Call of Duty Black Ops til spilserien – nemlig Call of Duty Black Ops – Cold War. Her kan vi se frem til en spændende historie, fra en vigtig tid i vores egen historie. Teaseren for spillets campaign giver et indtryk af et spil, med nye og fede physics – plus et rigtig flot gameplay.

Vi kan desuden glæde os til næste generations multiplayer online combat + plus en ny og forbedret Zombie oplevelse.

Du kan allerede komme i gang med at prøve COD Black Ops – Cold War multiplayer, eksklusivt i denne weekend – starter fra d. 18. september 2020 og frem til d. 20. september 2020.


Sidste spil, som vi tager med fra denne showcase, er det kommende God Of War, som udgives i løbet af 2021. Spillet kommer til at hedde God of War – Ragnarok, og ligger op til noget af et brag mellem Kratos, Atreus/Loki og de nordiske guder.


Sidste nyhed omhandler Playstation Plus abonnenter, som kan drage ekstra fordel med sig, når de køber deres PlayStation 5 konsol. I kan nemlig få glæde af hele samlingen af PS4 spils generationen fra Playstation Plus, på jeres kommende PS5 – lige fra udgivelsesdatoen. Alt du skal gøre er at downloade spillene, og gå i gang med at spille dem.

Denne showcase fra PlayStation her budt på rigtig mange andre gode nyheder, ud over de som nævnes her. Fik du ikke set denne PS5 showcase, så kan du se den lige herunder.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...