Tilføj mere intern lagringsplads på din PS5

Du er sikkert allerede stødt ind i problemet. Pladsen på din PS5 er ved at være sluppet op, og du skal til at tænke dig om, hvilke spil du henter, og hvilke der må vente lidt. I og med at PlayStation 5 konsollen kun er født med 825 GB (der af 667 brugbar lagringsplads), så mødes begrænsningen af mængden af spil ret hurtigt. Mange havde ret hurtigt, derfor brug for en ekstra lagrings mulighed, hvis de skulle have alle deres spil liggende på deres konsol. Især de personer, som siden PS5 udgivelsen, har hentet alle PS Plus titler, samt købt lidt ekstra spil.

Dette er netop gjort muligt nu.

Ifbm. software opdateringen af PlayStation 5 konsollen i september 2021, blev der nemlig åbnet op for, at vi kan indsætte en ekstra intern SSD lagringsenhed, som efter flere opfyldte krav, kan fungere sammen med PlayStation 5 konsollen.

Der er gjort plads til denne enhed

Lige fra start, har Sony udemærket godt været klar over, at det var nødvendigt med en opdatering, i form af muligheden for ekstra lagringsplads, som skulle laves til systemet, hvilket kan ses, da der som standard er blevet gjort plads til den ekstra interne enhed – inde i hardwaren på konsollen. Udhulningen (Bay, som den også kaldes) sidder inden under konsollens aftagelige hvide plade, hvori du skal indsætte enheden.

Der stilles krav til enheden

Der er en række krav, som der stilles til den ekstra interne lagringsenhed, for at PlayStation kan stille garanti for at enheden kan arbejde sammen med PS5 systemet. Disse krav drejer sig både om længde, bredde og tykkelse på enheden, hvor hurtigt hardwarens læse hastighed er, hukommelses størrelsen på enheden osv.

Få at give dig det fulde overblik over, hvilke krav Sony stiller til den interne SSD harddisk, så listes de op herunder.

Format
 • PCIe Gen 4.0 (x4) M.2 NVMe SSD
Hukommelseskapacitet
 • 250GB, 500GB, 1Tb, 2TB eller 4TB
Læse hastighed
 • 5500MB/s eller hurtigere
Maksimal størrelse inkl. køleplade
 • 110 x 25 x 11.25 millimeter
Form Faktor
 • 2230, 2242, 2260, 2280 eller 22110
Køleplade påkrævet
 • Ja

Der findes flere lagringsenheder på markedet

Nu hvor du kender til de krav som der stilles til, kan du nu gå på jagt efter den interne SSD enhed til din PS5 konsol.

For at gøre det en smule nemmere for dig, så har vi sat os selv på arbejde, og fundet et sæt af SSD enheder, som passer til PlayStation 5 konsollen – og som du dermed opfylder de krav, som Sony påkræver.

Følgende produkter opfylder de nævnte krav til en SSD lagringsenhed, inkl. integreret køleplade:

 

WD Black SSD harddisk 500gb
 • WD Black SSD harddisk 500gb
 • Inkl. Køleplade

Gå til forhandleren her.

WD Black SSD harddisk 1tb
 • WD Black SSD harddisk 1TB
 • Inkl. Køleplade

Gå til forhandleren her.

WD Black SSD harddisk 2tb
 • WD Black SSD harddisk 2TB
 • Inkl. Køleplade

Gå til forhandleren her. 

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...