State of Play februar 2021

PlayStation har netop holdt deres State of Play event for februar 2021. Siden sidste State of Play i august 2020, er vi naturligvis blevet beriget med PS5 konsollen. Derfor har det også været forventeligt, at der kun er blevet fremlagt kommende spil, denne gang.

Man kunne dog have håbet, at de ville fortælle lidt mere om den næste generations PS VR headset, som er blevet bekræftet – er under udvikling.

Det var ikke de helt store titler, som vi blev fremlagt denne gang – men der var alligevel nogle titler, som er værd at bide mærke i. Herunder vil vi komme ind på nogle af højdepunkterne fra showet.

Crash Bandicoot 4 It´s About Time: PS5 remastered

Det første spil vi fik introduceret, var Crash Bandicoot 4 It´s About Time, som egentlig ikke er en nyhed, og så alligevel. Spillet får nemlig en remastered version til PS5, som udgives d. 12. marts.

Den nye version, gør det nu muligt at spille i 4K, med 60 frames i sekundet, hurtigere load tid i spillet og ikke mindst muligheden for at udnytte, de adaptive knapper på DualSense controlleren.

Har du allerede spillet til PS4, har du mulighed for at importere dine nuværende spildata. Derudover er der mulighed for opgradering til PS5.

Returnal

Returnal er et spil fra PlayStation Studios selv, og som er blevet fremlagt et par gange efterhånden – men nu er det lige ved at lande på udgivelsesdatoen.

I spillet, spiller du som en astronaut, som lander på en fremmede planet – der naturligvis beboer aliens. I søgen efter svar på, hvad der er for en planet du er kommet til, møder du en masse udfordringer – som kan slå dig ihjel. Men din død, er kun begyndelsen.

Hver gang du dør, og lever op igen, vil verden være helt forandret. Dine omgivelser vil være anderledes, nye fjender vil dukker op andre steder, og i mindre eller større omfang. Du kan derfor ikke lægge en plan, hver gang du dør i en bane.

Spillet udgives d. 30. april

Security breach

Har du nogensinde tænkt at blande gys sammen med et legeland for børn. Det har Five Nights at Freddy´s, Security Breach. Dette projekt er klar til PS5 – i løbet af 2021. Legeland, er nemlig en af de baner, som du kan bevæge dig rundt i, når du skal undgå, og gemme dig for spillets, robot lignende fjender.

Traileren fortæller ikke så meget om spillets muligheder, men er bestemt en titel – som er spædende at se færdigt.

Oddworld: Soulstorm

Det nye Odd World Soulstorm, har været omtalt og vist flere gange. Men nu er vi ved at nå til en udgivelsesdato, som er sat til d. 6. april.

Spillet kommer til at rumme helt nye muligheder, og form af at kunne samle forsyninger op, og at styrke dine hjælpere, så de kan hjælpe dig i kamp – i løbet af en bane.

Spillet indeholder naturligvis også endnu flere udfordringer, end tidligere spil. Omgivelserne i banerne, vil også blive mere udfordrende.

Det siges også at dine handlinger i spillet, vil have en effekt af spillet udvikling i helhed – hvilket bliver spændende at se.

En ekstra nyhed er, at alle aktive PlayStation Plus medlemmer, vil få Odd World Soulstorm på PlayStation 5 – helt gratis. Download perioden starter fra udgivelsesdatoen d. 6. april, og løber frem til d. 3. maj 2021. Er du endnu ikke medlem af PlayStation Plus, kan du købe dig et abonnement lige her.

Kena – Bridge of Spirits

Næste spil er Kena Bridge of Spirits, som er en titel man godt kan være spændt på. Det er et flot animeret spil, som overordnet set er fyldt med masser af magi, troldmænd, mystiske væsner og små nuttede trolde.

Man sidder med et indtryk af, at man både kan forvente en historie der er medrivende – men også et spil, med nogle udfordrende kampe.

Udgivelsen af Kena – Bridge of Spirits forventes at være d. 24. august 2021, og du kan allerede forudbestille spillet nu.

Fik du ikke set showet, kan du se det i neden stående video.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...