State of Play – Disse spil kan vi forvente i 2020

Året sidste State of Play er nu kørt af stablen, og vi har nu fået en lille forsmag på, hvad vi kan forvente at se af spil fra Playstation i løbet af 2020.
Her får du hele overblikket over, hvad State of Play i denne omgang indeholdte og, hvad vi kan glæde os til at spille ikke bare i det kommende år – men faktisk også allerede i år.

Untitled Goose Game

Det første spil, som vi kan glæde os til, og samtidig også er det første spil på listen, er det længe ventet Untitled Goose Game fra House House.
Det super underholdende spil, som vi indtil nu kun har kunne spile på PC og Mac, hvor du som gås, skal være så irriterende som muligt.
Untitled Goose Game udkommer på Playstation d. 17. dec.

Spellbreak

Spellbreak er et spil fra Proletariat, som har udviklet en battle royal oplevelse, hvor tyngdekraften ingen love har, og du kan bevæge dig rundt som du vil – mens du kaster besværgelser på dine fjender. Spellbreak skulle eftersigende fokusere på online multiplayer, og du skal derfor ikke forvente et spil med en historie.
Spillet vil blive udgivet til Playstation i løbet af 2020.

Dreams

Dream ser et af de spil, som har haft flere udgivelsesdatoer, siden dens første omtale i 2017. Men ny tyder det på, at spillet snart er blevet udviklet færdigt, til det britiske studie, Media Molecules tilfredsstillelse – hvilket naturligvis er en god ting.
Dreams skulle eftersigende være et spiloprettelsessystem, hvor du som spiller kan skabe dine helt egne spil og drømme.
Ligemeget hvilken typer gamer du er, så kan du selv fremstille det spil som falder i netop din smag.
Den nye, og forhåbentlige endelige udgivelsesdato på Dreams er d. 14. februar.

Superliminal

Et spil som man kan se frem til, hvis man elsker en god hjernevrider, er Superliminal fra Pillow Castle. Her har du som spiller mulighed for at bøje rummets dimensioner, og sætte spillets objekter i perspektiv.
Superliminal vil være fyldt med udfordrende puzzlespil og forskellige Illusioner.
Spillet vil blive udgivet I løbet af 2020.

Paper Beast

Det eneste PS VR spil som var med i denne State of Play er det utrolig smukke og fantastiske spil – Paper Beast.
Her skal du holde kontrol i en flok papir bæster samt hjælpe dem fra eventuelle udfordringer der måtte opstå. Spillet er kort sagt et Et drømmende økosystem hvor du kan manipulere verden og lege med terrænet omkring dig.
Spillet et udviklet af Pixel Reef, og forventes at blive udgivet tidligt næste år.

Kingdom hearts 3 Remind DLC

Hvis du har spillet det super underholdende spil Kingdom Hearts 3 fra Square Enix, så kan du nu glæde dig til den kommende DLC til dette spil.
Kingdom Hearts Remind DLC vil indeholde nye karakterer og endnu flere kampe, så du kan få endnu flere gode timer, i selskab med dette spil.
Denne DLC udgivet allerede d. 23. januar

The Predator Hunting Grounds

Er du fan af Predator filmene, så vil The Predator Hunting Grounds uden tvivl være et spil, som du kan se frem til i 2020.
Dette FPS/hunting spil giver dig mulighed for, både at snige dig rundt overalt med din valgte predator, og snigskytte dine fjender. Eller selv at jagte de frygtindgydende monster, som soldat. Vælg din klan, armor og våben og slip din indre predator/kriger løs.
Spillet udgives af 20 Century Fox & IllFonic og forventes at være i vores hænder d. 24 april 2020

Babylon´s Fall

Næste spil som State of Play kunne fremvise, var Combat spillet Babylon´s Fall. Dette Action-adventure og hack´n´ slash tonede spil, hvor du er oppe imod et hav af fjender – små som kæmpe store.
Babylon´s fall er udviklet af Square Enix og Platinum Games og vi vil komme tættere på en udgivelses dato netop denne sommer.

Resident Evil 3 / Project Resistance

Et spil som mange har glædet sig til, er det meget efterspurgte Resident Evil 3. Dette er et Remake af succes spillet Resident Evil 3: Nemesis, som udkom til Playstation one i 1999 – og dette remake ser bestemt ikke ud til at skuffe.
Resident Evil 3 er et zombie survival game fra den anerkendte spil udvikler Capcom – som har sat en udgivelsesdato til d. 3. april 2020
Udover genudgivelsen, vil der også følge et ekstra online spil med i købet – Project Resistance.

Ghost of Tsushima

Det sidste spil som dette års State of Play kunne vise frem, var en forsmag på det kommende samurai spil – Ghost of Tsushima.
Dette er Sucker punch´s nyeste skud på stammen, siden de seneste InFamous sequels – Second son og First Light.
Du kan se meget mere til denne trailer, og mere til, ved dette års game awards, som afholdes d. 12 dec 2019.

Har du endnu ikke set State of Play, eller vil du bare gerne gense hvad du kan glæde dig til at spille – så kan du se det herunder.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...