State of Play august 2020 – Lidt nyheder omkring kommende spil

PlayStation har netop holdt deres seneste State of Play event, hvor vi er mange der har været spændte på, om der har været endnu flere nyheder til den kommende PS5 konsol – som vi forhåbentligt snart får en udgivelsesdato på.

Desværre må de forventninger vi har stillet op, sættes ned igen, da der faktisk ikke har været de helt store nyheder, hvad angår PlayStation 5 konsollen – dog har der været nogle spil, som vi kan kigge nærmere på.

Overordnede set, har dette State of Play event kun haft fokus på spil, og intet relateret til selve konsollerne.

Herunder gengiver vi, de vigtigste nyheder, som der blev vist til State of Play eventet for august 2020.

 

Crash Bandicoot 4 – It´s About Time

Der har været meget snak om Crash Bandicoot 4 – It´s About Time, og det har i et stykke tid været offentliggjort at det vil udgives senere i år, men nu har vi fået mere info om historien, og hvilke forbedringerne der er i spillet.

I spillet, vil vi også se flere outfits, som vi frit kan vælge i mellem, og som vi låser op for, ved at klare forskellige udfordringer. Vi vil også spille med flere forskellige karakterer.  Du kan faktisk i Crash Bandicoot 4 – It´s About Time, spille som skurke, så som DR. Neo Cortex og Dingo, og faktisk følge deres egen historie også. Spillet indeholder naturligvis også helt nye baner, og udfordringer som aldrig er set i et Crash Bandicoot spil før.

En ny feature som der er blevet tilføjet til spillet, er noget som udviklerne kalder for inverted mode. Dette er en feature, som gør det muligt at spille i anderledes og nye stilarter, som kan gøre banerne mere levende, eller måske med tidskrævende – f.eks. den stilart, hvor banen blot er streger, som du skal farvelægge undervejs.

Under alle omstændigheder, så skal du glæde dig til 2. oktober, hvor Crash Bandicoot 4 – It´s About Time udgives til din PS4 konsol.

 

Hitman 3

Dette spil, så vi også ved offentliggørelsen af PS5, hvor vi blot fik vist en trailer på selve spillet. I denne State of Play, er det nu offentliggjort, at der er muligheden for at spille hele trilogien igennem, via dine VR-briller, og dermed blive agenten selv i spillene. Vi får her vist en lille teaser på, hvordan gameplay vil se ud, med VR-brillerne på – og det ser helt fantastisk ud.

Spillet udkommer til januar 2021, så der er i hvert fald ét nyt spil vi kan glæde os til, til næste år.

 

The Pathless

The Pathless er endnu et spil, som vi kan forvente til den kommende PS5 konsol, og som vi her får en forsmag på.

Spillet er et open world mythic adventure game, hvor du er en hunter med speciale i bueskydning. Du befinder dig i en stor verden dækket af skov, og mystiske bygninger. Du skal skyde talismaner, som er umådelig mange steder i spillet, for at fylde dit dash meter på din karakter.

Du besidder også en ørn, som du har som følgesvend- og som du undervejs kan opgradere, ved at samle krystaller også.

I løbet af spillet skal du klare gåder og opgaver, for at komme videre i spillet – og for at nå til de mange onde dæmoner, som du skal kæmpe imod – undervejs. Dit mål i spillet er at skabe lys og glæde i hele spilverdenen, som du opnår, ved at besejr de forskellige dæmoner.

Spillet vil formentlig komme til din PS5 konsol, sammentidig med udgivelsen af konsollen.

 

Aeon must Die!

Et spil som der minder meget om Street of Rage, bare på steoider, er Aeon Must Die! – som udgives til din PS4 konsol i 2021.

Et Beat-Them-Up game, som har fået masser af power med sig i dens gameplay. Kampene er fyldt med masser af action, og brutale angreb, og så vil der også være små cutscenes, ved bestemte angrebs typer.

Et spil som jeg personligt vil se frem til at spille, det kommende år.

 

Bugsnax

Bugsnax, var også et af de spil, som vi så ved offentliggørelsen af ps5 i juni måned. Dette State of Play, har dog fået fornøjelsen af at vise endnu flere detaljer omkring dette spil.

Som vi tidligere så, vil du bevæge dig rundt i denne skøre verden, fyldt med forskellige typer væsener. Vi har her fået et indblik i, hvordan spillet kommer til at foregår, rent opgavemæssigt. Du skal blandt andet hjælpe de indfødte, med flere forskellige opgaver – så som at lokke farmerdyrene ind i deres fold, afprøve fælder m.fl.

Spillet ser derfor meget børnevenligt ud, og måske ikke så interessant for den voksne gamer.

 

Vader immortal

Vader Immortals, er et Star Wars VR-game, hvor du kan give den gas med light saberen, og kæmpe dig igennem de forskellige fjender – lige fra robotter til monstre.

Spillet ser ud til at være et stilstående spil, hvor du skal lægge en strategi for, hvordan du bedst kan bekæmpe, parere, undvige eller klare dine fjender via fjern kamp – imens du står på din plet.

Spillet udgives d. 25. august 2020, og kan derfor snart være i dine hænder.

 

Godfall

Tilslut, fik vi en forsmag på gameplay af det kommende PlayStation 5 spil, Godfall – og hvad vi kan forvente af dette. Spillet blev vi også introduceret for ved offentliggørelse af PS5, men der er nu kommet flere detaljer, omkring spillet.

Vi fik en introduktion af historien, og at verdenerne i spillet er splittet i elementære dimensioner, som er følgende – jord, vand, luft og ild. Spillet er et high fantasy spil, fyldt med heroiske riddere, masser af magi, og forbudte riger.

Vi blev igennem gangen af spillet, introduceret for hvilke våben vi kan forvente, og hvilke skills de hver i sær har. Vi så naturligvis også gameplay, og en tydelig gennemgang af, hvordan physics i blandt andet kamp ser ud – lidt langtrukken måske.

Du skal i løbet af spillet, kæmpe dig igennem forskellige typer fjender, for til sidst at nå op og kæmpe mod den store gud.

Kunne du lide det seneste God of War, kunne Godfall formentligt godt være et spil, som du bør glæde dig til at spille, når det udgives til din PS5 konsol.

 

Her fik du så de vigtigste punkter fra State of Play august 2020, hvor vi både kan se frem til nye spil, til PS4, PlayStation VR, og naturligvis til PS5.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...