Spotify på PS4 systemet giver masser af fordele

I dag er Playstation ikke bare en konsol som man spiller spil på. Playstation har faktisk siden udgivelsen af PS3 systemet udviklet sig til at være noget af en supermaskine, hvorpå du også har mulighed for at tilgå webbrowser og en lang række apps – og disse er kun blevet endnu mere brugervenlige, lækre og mere funktionelle på PS4 systemet.

En applikation som især har fået noget af en overhaling, og er blevet en ren og skær oplevelse at anvende på sin PS4 konsol, er musikstreaming tjenesten Spotify. Flere millioner af mennesker er i dag faste brugere af Spotify, og høre musik herigennem hver eneste dag. Grunden til Spotify´s store succes må nok være deres mulighed for et freemium abonnement, hvor du kan lytte til millioner af musiknumre – helt gratis. Hvis du så kan leve med at få reklamepauser mellem sangene, og ikke kan skifte sange (begrænsningen med at skifte sange er dog ikke gældende på PS4 systemet) 😊

Kombinér spil og musik

Ikke nok med at appen på PS4 konsollen er udviklet i et super lækkert design, som er nemt og brugervenligt at anvende, så følger der også en række lækre funktioner med – som kan optimere din spiloplevelse markant. En af disse funktioner er muligheden for at lytte til musik i baggrunden – imens du spiller. Du har derfor muligheden for at kunne lytte til dine yndlings playlister, imens du nyder at spille dine favorit spil. Alt du skal gøre er bare at starte musikken igennem din Spotify app, og forlade appen ved at trykke på HOME knappen på din kontroller – og så er du i gang. Du kan nu foretage dig hvad som helst imens musikken spiller derudad.

Kontrollér fra din mobil

Vil du gerne undgå at hoppe ud af dit spil, hvis du gerne vil skifte en sang, eller finde en ny playliste – så er der naturligvis råd for dette. Du kan nemlig forbinde Spotify på din mobil med Spotify på dit PS4 system. På den måde kan du kan du blot tage din mobil frem, og gøre den handling som du ønsker gennem den.

Så er du endnu ikke bekendt med brugen af Spotify på din Playstation, eller har du endnu ikke nogen bruger på streamingtjenesten, så er det bare med at få det gjort. Der er så mange lækre funktioner at gøre brug af og det er helt gratis at anvende – med ganske få begrænsninger. Tilmeld dig Spotify her, eller gør det direkte fra dit PS4 system.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...