Spil Playstation på din PC

Det lyder mærkeligt, men ja, du kan sagtens spille dine Playstation spil på din PC – hvad end du er væk fra hjemmet, eller Tv´et derhjemme er optaget. Alt du skal bruge er en PC, din Playstation controller, evt. opladerstik, et PS Now abonnement og naturligvis en internetforbindelse. Så snart du har hele dette set up, kan du straks gå i gang med at spille et hav af spil, bare ved at sidde på din PC.

Et af kravene er, at man har et aktivt PS Now abonnement, hvilket er Playstation´s svar på en online streaming spiltjeneste, hvor du har adgang til mere end 800 PS4, PS3 og PS2 spil, for et månedligt beløb. Du kan derfor spille lige det Playstation spil som du har lyst til, hvor som helst og når som helst.

Er du ikke medlem af PS Now endnu? Så kan du nemt tilmelde dig her. Husk, har du ikke før været medlem, får du 7 dages gratis prøveperiode.

Det er endnu ikke muligt at hente Playstation Now appen til sin Mac eller Macbook. Du kan derfor kun spille din Playstation spil på din PC.

Så nemt er det at komme i gang

For at komme i gang med at spille PS Now på din PC, skal du blot følge tre enkle trin, inden du er i fuld gang med at spille. Disse tre trin er følgende:

Installer PS Now Appen

Du skal starte med at downloade PS Now appen til din PC, for efter at installere den på din enhed. Du kan downloade PS Now appen til PC her.

Forbind din controller

Forbind til Dualshock 4 controller til din PC. Du kan enten forbinde den via Bluetooth, eller forbinde den via dit opladerstik.

Start PS Now Appen

Du er nu klar til at starte din Playstation Now app. Du kan nu dykke ned i tjenesten, og spille dig igennem hundrede spil muligheder.

Skift mellem din PC og PS4

Selvom du spiller på din PC, så skal du ikke være bange for at der går spildata tabt, bare fordi du spiller på en anden enhed. Du kan nemlig nemt skifte mellem din PC og PS4, uden at der går gemte spil data tabt. Alt du skal gøre er at gemme dit spil på din PC, eller omvendt, starte PS Now op på din anden enhed, og fortsætte spillet her på.

Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...