Spil Playstation på din computer

Det lyder mærkeligt, men ja, du kan sagtens spille dine Playstation spil på din computer – hvad end du er væk fra hjemmet, eller Tv´et derhjemme er optaget. Alt du skal bruge er en PC eller Mac, din Playstation controller, et opladerstik, evt. et PS Now abonnement og naturligvis en internetforbindelse. Så snart du har hele dette set up, kan du straks gå i gang med at spille et hav af spil, bare ved at sidde på din computer.

Du kan faktisk spille dine favorit spil fra din PlayStation på din computer, på to forskellige måder, hvilke der vil bliver præsenteret herunder.

Via Remote Play

Remote Play, er en måde, hvorpå du kan spille på din PS4, ved at bruge din PC eller Mac som skærm. Det kan f.eks. være en fordel, hvis dit TV derhjemme er optaget, men du gerne vil spille.

Remote Play er ganske nemt at komme i gang med, og du kan på blot 5 minutter, være i gang med at spille dine egne spil på din egen PC eller Mac.

For at komme i gang med at bruge Remote Play, skal du først hente applikationen til din PC eller Mac – Applikationen kan du downloade her.

Når du har downloadet applikationen, skal du nu opsætte dit PS4 system til netop denne app. Gør derfor følgende, for at opsætte din PS4 til Remote Play.

 • Gå til [Indstillinger] fra hovedmenuen
 • Gå herefter til [Indstillinger for Remote Play-forbindelse]
 • Kryds derefter [Aktiver Remote Play] af i afkrydsning feltet.

Herefter skal du sørge for at dit PS4 system er sat til at være dit primære. Dette gør du ved at:

 • Gå til [Indstillinger] fra hovedmenuen og herefter [Kontoindstillinger]
 • Vælg [Aktivér som din primære PS4], og tryk herefter [Aktiver]

Hvis du gerne vil bruge Remote Play, men din Playstation 4 er i pausetilstand, skal du lave denne indstilling.

 • Gå til [Indstillinger] fra hovedmenuen og herefter [Strømspareindstillinger]
 • Vælg [Indstil funktioner, som er tilgængelige i pausetilstand]
 • Vælg herefter at krydse [Bevar forbindelsen til internettet] af i afkydsningsfeltet.

Når disse indstillinger er lavet, er du nu klar til at forbinde din PC eller Mac med dit PS4 system. Dette gør du sådan her.

 • Tænd for din Playstation 4
 • Slut din controller til din PC eller Mac, med dit opladerstik.
 • Start Remote Play appen, på din PC eller Mac, og klik herefter [Start]
 • Gå nu til [Indstillinger] på din Playstation 4 via hovedmenuen
 • Gå herefter til [Indstillinger for Remote Play forbindelse]
 • Tryk på [Tilføj enhed], og indtast koden, i feltet på din PC eller Mac.
 • Du bliver herefter bedt om at logge ind, via dit PSN ID.

Når du er logget ind, ser du nu på din egen PlayStation 4 hovedmenu, hvorfra du kan starte dine spil, og spille dem direkte fra din computer.

Vær opmærksom på, at ikke alle spil understøttes af Remote Play

Via PS Now

En anden måde at spille via sin computer er, ved at bruge sit PS Now Abonnement.

Et af kravene her er selvfølgelig, at man har et aktivt PS Now abonnement. PS Now er kort sagt Playstation´s svar på en online streaming spiltjeneste, hvor du har adgang til mere end 800 PS4, PS3 og PS2 spil, for et månedligt beløb. Du kan derfor spille lige det Playstation spil som du har lyst til, hvor som helst og når som helst.

Er du ikke medlem af PS Now endnu? Så kan du nemt tilmelde dig her. Husk, har du ikke før været medlem, får du 7 dages gratis prøveperiode.

Det er endnu ikke muligt at hente Playstation Now appen til sin Mac eller Macbook. Du kan derfor kun spille din Playstation spil på din PC.

Så nemt er det at komme i gang

For at komme i gang med at spille PS Now på din PC, skal du blot følge tre enkle trin, inden du er i fuld gang med at spille. Disse tre trin er følgende:

Installer PS Now Appen

Du skal starte med at downloade PS Now appen til din PC, for efter at installere den på din enhed. Du kan downloade PS Now appen til PC her.

Forbind din controller

Forbind til Dualshock 4 controller til din PC. Du kan enten forbinde den via Bluetooth, eller forbinde den via dit opladerstik.

Start PS Now Appen

Du er nu klar til at starte din Playstation Now app. Du kan nu dykke ned i tjenesten, og spille dig igennem hundrede spil muligheder.

Skift mellem din PC og PS4

Selvom du spiller på din PC, så skal du ikke være bange for at der går spildata tabt, bare fordi du spiller på en anden enhed. Du kan nemlig nemt skifte mellem din PC og PS4, uden at der går gemte spil data tabt. Alt du skal gøre er at gemme dit spil på din PC, eller omvendt, starte PS Now op på din anden enhed, og fortsætte spillet her på.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Kommentarer
 1. kurt iversen

  hej har installeret ps now på min pc men når jeg starter det op går det fint med at vælge et spil og der kommer en extra skærm med noget tekst om at controller og så bliver der sort skærm….nogen som kan hjælpe ????????

  1. Mikkel

   Hej Kurt.

   Tak for dit spørgsmål.
   For mig, lyder det, som om controlleren ikke er forbundet til til PC.
   Husk at din controller, som du bruger – skal forbindes via oplader stikket, eller med et trådløst adapter.
   Når dette er gjort, bør der ikke op stå fejl ved opstart af spillet.

   Fortsætter det med at fejle, bør du tjekke om det er din internet forbindelse som driller. Et godt råd er, at du indsætter et LAN-kabel i din PC – hvis dette ikke allerede er gjort 🙂

   Jeg håber at det var et fyldelstgørende svar, på dit spørgsmål! 🙂

Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...