Spil med samme PSN-konto, på forskellige PS4 konsoller

Der er rigtig mange Playstation spillere, som siden Playstation 4 udgivelsen, har stillet sig selv spørgsmålet. Kan man logge ind på sin PSN-konto på en anden Playstation konsol, med den mulighed for, stadig at downloade og spille de spil, som man allerede har købt og downloadet på sin egen konto?

Svaret er: Ja det kan du godt – det kræver blot en handling før du kan få lov til det.

Systemet fungerer nemlig sådan, at du ikke kan have 2 igangværende konti aktive på samme tid, og samtidig have adgang til de spil som er købt på Playstation Store, på begge. Den Playstation 4 som du primært spiller på, er nemlig låst til at være din primære konsol – og dermed også den du kan spille dine købte spil på.

Det betyder derfor at, hvis du logger ind på en anden Playstation 4 konsol, og downloader et spil som du har købt på Playstation store her på. Så vil dette spil være låst, da det ikke er downloadet af den primære Playstation 4 konsol.

Vil du gerne dele dine spil med en anden Playstation 4 konsol, hvis du har to PS4 i samme hus f.eks. – eller har du købt en ny konsol, som skal erstattes med den anden. Så er du derfor nødt til at deaktivere din primære konsol, og dernæst aktivere den anden konsol til at være den primære bruger af din konto.

Følgende guide viser hvordan du sætter et andet ps4 system til at være dit primære:

For at deaktivere dit system som primær

 • Gå til indstillinger fra hjemmeskærmen.
 • Vælg ”Kontohåndtering” og dernæst ”Aktivér som din primære PS4”
 • Vælg så ”Deaktiver” og derefter bekræft med “Ja”

Kontohåndtering

Aktiver som din primære ps4

Deaktiver

Bekræft deaktivering

For at aktivere dit system som primær

 • Gå til indstillinger fra hjemmeskærmen.
 • Vælg ”Kontohåndtering” og dernæst ”Aktivér som din primære PS4”
 • Vælg så ”Aktiver” og dernæst “Skift til denne PS4”

Aktiver som din primære ps4

Aktiver

Skift til denne ps4

Kommentare
 1. Avatar
  Sabine

  Hejsa,
  Jeg har to børn med hver deres playstation og hver deres login, som er i familie.
  Kan jeg på ovenstående måde “nøjes” med at købe playstationspillene én gang til hjemmet? Eller skal man betale spillene to gange for at de kan spille samtidig?

  1. Mikkel
   Mikkel

   Hej Sabine.
   Tak for dit spørgsmål 🙂

   Hvis dine børn kan være enige om hvem der skal spille hvornår, så kan det sagtens lade sig gøre. 🙂

   Problemet med at dele spil på en PS4 er nemlig, at den bruger som har købt spillet, også skal deaktivere sin konto, for at kunne give den anden konto lov til at downloade, og spille spillet på sin konsol, og omvendt når spillet så skal spilles på den anden konto igen. Og hvis det skal lade sig gøre, skal dine børn naturligvis også have adgang til hinandens konto, på deres egen PlayStation 4 konsol – hvis de skal kunne downloade hinandens spil.
   Og når en bruger at deaktiveret, betyder det at man ikke kan spille sin downloadet spil, da denne jo er deaktiveret – hvilket betyder at når den ene skal spille, skal den anden så også have en pause 🙂

   Håber at det var svar på dit spørgsmål 🙂

Skriv en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...