Sony Playstation lancerer ny trophy konkurrence: Afsluttet

OBS:

Konkurrencen er altsluttet, og det er derfor ikke længere muligt at tilmelde sig.

Vi gamere har nu snart i seks år spillet os igennem en lang række Playstation spil – store som små, gode som dårlige og tidskrævende som tidsdræbende. Fælles for enhver af disse er naturligvis at de i større eller mindre grad, har gavnet til den enkelte spillers trofæ liste.

Mange gamere har måske den holdning, at trofæer i spil ikke giver dem noget af værdi, eller at det bare ikke interessere dem, og det er derfor ikke noget de går efter – når de sidder og spiller.  Men det kan der være netop nu.

Sony Playstation har netop lanceret deres nyeste projekt, hvilket bliver kaldt for – Playstation Player Celebration.

Her er målet at fejre Playstation-fællesskabet, ved at samle alle Playstation spillerne, om et fælles mål – at spille sig frem til eksklusive præmier. Her er der derfor ikke bare en enkelt vinder i hver runde, men alle der er tilmeldte deltagere er også vindere, såfremt målene der er sat – også indfries.

Hvordan vinder man?

Hovedformålet med konkurrencen er, at spillerne skal få spillet så mange spil som muligt, minimum en time i træk, samt opnå x antal trofæer – alt efter, hvilken runde spillerne befinder sig i. Konkurrencen er delt op i tre runder, hvor der altså i hver runde, er to delmål, som skal fuldføres – før præmierne til alle spillerne kan hentes. Disse runder er delt således op.

 • Runde 1:
  • 125.000 spil sessioner skal være spillet, i minimum en time.
  • Der skal optjenes 500.000 trofæer, blandt alle deltagende spillere.
 • Runde 2:
  • 375.000 spil sessioner skal være spillet, i minimum en time.
  • Der skal optjenes 1.500.000 trofæer, blandt alle deltagende spillere.
 • Runde 3:
  • 675.000 spil sessioner skal være spillet, i minimum en time.
  • Der skal optjenes 2.700.000 trofæer, blandt alle deltagende spillere.

Så jo flere spillere der tilmelder sig, desto flere vil kunne bidrage til fællesskabets mål, og jo hurtigere vil disse mål selvfølgelig blive indfriet. Men lykkedes, det skal det nok.

Hvad vinder man?

Hver runde har sin egen præmie, og de er faktisk ikke helt ligegyldige, hvis man gerne vil have installeret indhold, som ikke-deltagende spillere ikke vil kunne få.

Præmien for første runde er, et eksklusivt statisk PS4-tema, samt en eksklusivt PSN-avatar.
Præmien for anden runde er, 5 eksklusive PSN-avatarer fra blandt andet The Last of Us og Uncharted.
Præmien for tredje runde er, endnu et tema, men denne gang et dynamisk PS4-tema, som indeholder nogle af de største Playstation udgivelser til dato.

Første runde starter mandag d. 24. februar kl. 09:00 dansk tid, og de øvrige runder starter, når den forrige runde er indfriet.

En ekstra præmie til få heldige vindere

Gaven regnen stopper naturligvis ikke her. Som en ekstra præmie udlodder Playstation til ganske få, et eksklusivt Playstation sæt bestående af følgende:

 • Et fysisk Platinum Trophy, indgraveret med dit PSN-ID
 • En værdikupon til Playstation Store, på en værdi af 670 kr.
 • Værdikupon til et udvalg af Playstations bedste PS4-udgivelser.

Det er uden tvivl en præmie som er værd at gå efter, og alt man skal gøre, er blot at tilmelde sig Playstation Player Celebration, samt besvare et færdighedsbaseret spørgsmål d. 17. marts kl. 12.

Sony Playstation er altså i færd med at få skab et endnu større fællesskab, blandt de mange Playstation spillere, som spiller hver eneste dag – ved at få dem til stå sammen om et fælles konkurrencemål.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...