Sony Playstation har aflyst endnu et event

Det er ikke mindre end en måned siden, at Sony Interactive Entertainment meddelte at de i år, ikke ville deltage i dette års E3 event – som bliver afholdt i juni måned. Det skulle så vise sig, at det ikke var sidste gang i år at Sony Playstation valgte, ikke at deltage i et af årets mange gaming events.

Eventet som Sony Playstation netop af valgt at aflyse, er PAX East, som afholdes i Boston d. 27. februar – 1. marts. Valget kommer meget overraskende og forholdsvis sent, i forhold til at konferencen starter torsdag i næste uge. Begrundelsen er dog en fair grund til ikke at deltage i så stort et event – med mange personer samlet et sted.

Som Sony Interactive Entertainment selv meddeler på deres blog, så er det den øget bekymring omkring COVID-19 (Også kendt som Corona virus), som afholder dem for at deltage i eventet. For dem er det vigtigst at både sundheden og sikkerheden er i top, til sådanne begivenheder.

 

“Today, Sony Interactive Entertainment made the decision to cancel its participation at PAX East in Boston this year due to increasing concerns related to COVID-19 (also known as novel coronavirus). We felt this was the safest option as the situation is changing daily. We are disappointed to cancel our participation in this event, but the health and safety of our global workforce is our highest concern.”

 

Deltagerne til PAX East vil derfor i år, ikke komme til at prøve de kommende spil, som The Last of Us 2 og Final Fantasy VII Remake m.fl. – som deltagerne ellers var blevet lovet, at kunne prøve at spille til netop dette event. Se hele listen her.

Selvom vi ikke selv skal deltage i PAX East, så er vi naturligvis kede af, at Corona virussen nu er nået til gaming begivenhederne – og håber at denne sygdom snart stopper med at udvikle sig.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...