Sony adresserer planerne for fremtidens PlayStation Plus titler

Med ganske få dage, til den næste generations PlayStation konsol lanceres, har Sony nu været ude og sige lidt om, hvad planerne for fremtidens PlayStation Plus titler. Det kommer næppe som en overraskelse, at de kommende PS5 spil, på sigt skal udskiftes med de nuværende PS4 spil. Spørgsmål er bare, hvor længe der skal gå, før vi ikke længere får PS4 spil i ”Gave”.

“All PlayStation Plus members will continue to receive at least two PS4 games each month”. Siger Sony I deres PS5 FAQ på deres PlayStation Blog. ”It is our goal to add PS5 games regularly to the monthly games lineup, so check back with us at PS Blog for our monthly PlayStation Plus announcements.”.

Det tyder altså på at der vil være en blød overgang, i form af flere PS4 titler, som vi kender dem – og løbende vil der komme PS5 spil hyppigere, som udviklingen af spil skrider frem.

Det første PS5 på PS Plus blev annonceret som en del af november måneds titler – hvilket var spillet Bugsnax. Dette spil vil være tilgængeligt for PS Plus medlemmer på PS5 fra lanceringsdagen, og helt frem til det nye år. Derudover er der også blevet annonceret at det helt nye Destruction AllStars, som bonus plus spil, når det udgives til februar 2021. De to nævnte PS Plus spil til PS5 vil være tilgængeligt for download i en længere periode, hvilket er en kæmpe fordel, for de som endnu ikke har sikret sig den nye konsol på lanceringsdagen.

Hvis vi sammenligner overgangen med da PS4 blev lanceret, så var overgange sådan, at der sammen med de månedlige PS3 spil, var ét PS4 spil hver måned det først halve år – og så begyndte PS4 titler at bliver flere og bedre. Det sidste PS3 spil fra PlayStation Plus kom i februar 2019, så det er i den grad spændende at se, hvornår vi ser det sidste PS4 spil – som en del af de månedlige spil på PS Plus. Du kan se hele listen med PlayStation Plus titler gennem tiden lige her.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...