Sådan tjekker du hvor længe dit PS Plus medlemskab er aktivt

På følgende måde ser du, hvor længe dit PS Plus abonnement er aktivt:

  • Find et spil som er hentet på baggrund af dit PS Plus medlemskab (Det ville være en fordel at lave opdeling af spil i mapper)
  • Tryk Options på din controller
  • Tryk på Information
  • Læs PS Plus` aktive dage under feltet “Resterende tid”.
Playstation Plus spil

Vælg PS Plus Spil

spil option

Option

informationer om spil

Spil informationer

Hvornår det nu lige det var medlemskabet udløb?

Det kan være svært at huske lige på stående fod, hvor længe ens PS Plus medlemskab endnu er aktivt. Hvilket kan være meget rart at vide, uanset om det skal fornys manuelt eller om det automatisk bliver fornyet hver gang. Man vil naturligvis gerne nå at forny manuelt inden medlemskabet udløber, da man ellers mister adgang de data som man i hele sin PS Plus tid, har hentet. Disse data for du dog adgang til igen hvis du genopretter dig på et senere tidspunkt. Men har du været uopmærksom, og haft en periode hvor du kun har spillet disk versioner. Så kan man hurtigt gå glip af en måned eller mere, hvor der kan være mange fordel som man er gået glip af. Heriblandt de månedlige PS Plus titler og de mange ekstra tilbud som hver måned er tilgængelige.

Arg, var det allerede nu

Fornyer man automatisk sit PS Plus medlemskab, vil de fleste gerne vide hvornår det sker næste gang, så man er klar over hvornår der vil blive trukket penge på deres konto igen. Det er ikke fordi det er den største udgift, men det er stadig en ekstra regning i budget, som enten kommer hvert kvartal eller hvert hele år. Chokket er formentlig mindre hvis du betaler på måneds basis – så har du forhåbentlig styr på hvor meget og hvornår der vil blive trukket penge næste gang 😉

Er du endnu ikke abonnenent, så kan du se her hvordan du tilmelder dig Playstation Plus.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...