Sådan tilmelder du dig PS Now

PS Now er denne tjeneste, som fungerer helt som en online streaming tjeneste – bare med spil til PlayStation. Så snart du er medlem af denne tjeneste, har du altså adgang til mere end 700 spil, som du frit kan spille, for et månedligt beløb. Har du derfor masser eller bare lidt tid til overs, så er PlayStation Now hurtigt tjent ind igen.

Er du endnu ikke helt klar over hvad PS Now er, så er det ikke for sent at finde ud af, hvor mange fordele er er ved at være abonnent på denne tjeneste. Du kan læse meget mere om Playstation Now lige her.

Hvis du gerne vil være tilmeldt som abonnent på PS Now, så kan du læse herunder, hvordan du kommer i gang.

Køb dit abonnement på Playstation Store

Du kan naturligvis købe dit PlayStation Now abonnement på PlayStation Store, hvor du også køber dine spil osv. Dette er naturligvis også den mest anvendte metode at købe sit abonnement på. På PlayStation Store kan du købe tre typer af PS Now abonnementer. Disse abonnements typer giver henholdsvis adgang til 1 måned (30 dage), 3 måneder (90 dage) og 12 måneder (365 dage).

Ligesom med alt andet, så er det super nemt og enkelt at købe sit PlayStation Now abonnement igennem PlayStation Store, og du er lige som med andre tjenester – i fuld gang med det samme. Du kan altså med det samme gå i gang med at streame og downloade spil, spille PlayStation via din computer – og meget andet.

Køb et gift card hos en forhandler

Det er faktisk ikke blevet så udbredt, med det kan godt lade sig gøre at købe gavekort, eller gift cards – til netop PS Now. Dette er blot et plastikkort, hvorpå der står en voucher kode, som skal indtastes på Playstation Store.  Så ja… Man kan sige at man alligevel skal ind på PlayStation Store, for at tilmelde sig abonnementet. Støder du en dag på en ønskeseddel, hvor PlayStation Now gavekort står på, så er det bare med at få det købt, så du kan komme med den bedste gave til fødselaren, konfirmanden, eller hvem der nu skal fejres.

Som sagt er gavekort ikke så udbredt til PS Now, og du bør derfor nok kun brug din tid på at lede efter denne på nettet, og ikke i fysiske butikker.

Husk, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, og ikke glemme at forny dit abonnement til PS Now, Så bør du indstille dit PlayStation Now abonnement til automatisk fornyelse. På den måde slipper du for at holde styr på, hvornår abonnementet skal forny, og du undgår at blive afmeldt lige pludselig.

 

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Kommentarer
  1. Sådan afmelder du Playstation tjenester - Læs mere her | Konsollen.dk

    […] Now igen. Er din konto ikke længere er aktiv, og vil du gerne tilmeldes tjenesten igen? Så kan du læse her, hvordan du igen kan tilmelde dig PS […]

Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...