Sådan sletter du dine Trophy oplysninger på PS4

På følgende måde sletter du dine trophy oplysninger på Playstation 4:

  • Gå til Trophies fra menuen
  • Find det spil, hvis trophy oplysninger du vil slette (Det kræver at procesbaren står på 0%)
  • Tryk Option på din controller
  • Vælg slet spil.
Trofæ liste på Playstation 4

Spil med 0% gennemførsel

Trofæliste på PS4 med mulighed for at slette

Fjern spil med 0% gennemførsel.

Trofæliste på PS4 med instillinger

Slet funktion væk, ved spil med indeholdende træfæer

Har du fortrudt eller har du fumlefingre

Det er en rigtig fed feature, men den har også sine begrænsninger, som du også kan se i udførselsguiden. Du kan kun slette spil fra din trofæliste, som har 0% trofæer opnået – altså ingen trofæer overhovedet. Det kræver at man nærmest kun har tændt for spillet, og derefter slukket for det med det samme. Det kan selvfølgelig også hænde, at man får åbnet et spil ved en fejl, og så er det en helt genial feature. Men det er super ærgerligt, hvis man har spillet et spil som man egentlig har fortrudt, og har fået et enkelt trofæ eller to – så er der ikke noget man kan gøre.

Giver dårlige statistikker med lav gennemførsel

Når man tager et kig på sit Trophy Card på PSN Profiles, og ser sine statistikker, så vil de fleste gerne have at den gennemsnitlige gennemførsels procent er relativt høj. Det ser ikke særlig pænt ud at man har en lav gennemførselsprocent, selv om man har et højt antal trofæer og platinums på sin profil. Man kommer lidt til at ligne en ubeslutsom gamer, som kun lige starter et spil, og så går fra det igen.

Er det et spil som du er tvivlsom om du vil spille igennem, så sørg for ikke at få et eneste trofæ i det, hvis det alligevel ikke er noget for dig. Så slipper du for at få dårlige statistikker på dit Trophy Card.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...