Sådan skifter du tema på dit PS4 system

På følgende måde skifter du, dit tema på dit PlayStation 4 system:

  • Gå til Indstillinger
  • Tryk på ”Temaer”
  • Tryk på ”Vælg Tema”
  • Find dit tema og vælg hvilket
  • Tryk ”Anvend”
Playstation 4 menu står på indstillinger

Instillinger

Vælg tema via temainstillinger på PS4 system

Vælg nyt tema

Tema overblik på PS4

Vælg dit ønskede tema

Anvend dit valgte tema på ps4 system

Tryk anvend tema

 

For de fleste gamere er det vigtigt at man kan personificere sin Playstation menu, så den passer lige til den spiller som ejer maskinen. På Playstaton Store kan du finde et hav af forskellige temaer som både er gratis i mange tilfælde, men som også kan koste en skilling af få installeret på sit system. Temaerne strækker sig lige fra sjove og fornøjelige illustrationer til temaer af de mest populære spil som findes på markedet. Temaerne finder du også både som almindelige stillbilleder, og i store træk også som 3D visualiseringer.

Temaer fra dem vi kender

Temaerne fra og af de store spil producenter er noget af en oplevelse som de fleste gerne vil have installeret på deres system. Alle de flotte effekter og bevægelser som de fleste temaer her, giver en masse liv, og energi i billedet – og giver dig også en større tilfredshed med din Playstation hver gang du tænder den.

Lyd skal der til

Er du den type som godt kan lide at have lyd på, når du bevæger dig rundt i dine menu, eller kan du bare godt lide at have noget tema musik i baggrunden, når du alligevel bare sidder i menuen og ikke helt ved hvad du gerne vil spille. Så finder du også en del temaer som har underlagt musik eller lyde i dem. Du kender naturligvis standard temaet som følger med alle konsoller, som har sin egen baggrundsmusik og laver en lyd når du hopper fra felt til felt i din menu.

Alt dette og mere til finder du på Playstation Store, så du kan personificere dit system – og virkelig føle at det er din maskine som du har fat i her.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...