Sådan laver du en sikkerhedskopi på din PlayStation

En sikkerhedskopi laver man, for at undgå at data på et PlayStation system går tabt. Hvis du har lavet en sikkerhedskopi, så kan du altid genskabe dine data, hvis noget skulle gå galt – eller hvis du skifter til en anden PlayStation konsol.

Hvorfor skal jeg lave en sikkerhedskopi?

Det er yderst vigtigt, hvis du skal i gang med noget risikabelt på dit PlayStation system – at du altid tager en Sikkerhedskopi af alle dine data. Det kan f.eks. være en udskiftning af en harddisk, eller lign.

Skift af konsol

Skal du skifte fra en PS4 til en anden PS4, så vil du naturligvis også have alle dine data med over på den nye konsol. Det kræver en fuld backup af systemet. Sørg derfor for at lave backup, inden du skifter til den nye konsol – så alle dine data kan genskabes igen.

Nulstilling af system

Ønsker du at lave en nulstilling af dit PlayStation System, så husk at tage en backup, inden du nulstiller systemet. Nulstiller du først systemet, så slettes alle dine data, og kan ikke genskabes uden en backup.

Sørg jævnligt for at lave backup

En rigtig god ide, er naturligvis, at du jævnligt tager en sikkerhedskopi af dit PlayStation system. Det kan sagtens ske, at en PlayStation konsol pludseligt ikke virker, og så er alle dine data væk – hvis der ikke er lavet en backup. Når du altid har en backup liggende, er du også altid sikker på at den data ikke vil gå tabt. Du skal bruge en USB-lagerenhed, for at lager dine data. Sørg for at have godt med plads på din lagerenhed, da en backup af systemet, nemt kan fylde op til 500GB – det kunne f.eks. være på en ekstern HDD eller SSD

Følgende guide viser hvordan du laver en sikkerhedskopi på et ps4 system:

  • Sæt USB-lageret i din PlayStation
  • Gå til ”Indstillinger”
  • Gå herefter til ”System”
  • Gå nu til ”Sikkerhedskopier og gendan”
  • Vælg ”Sikkerhedskopier PS4”
  • Sørg herefter for at alle data er valgt og tryk på ”Næste”

Du vil nu blive præsenteret for navnet på din sikkerhedskopi, samt hvor meget sikkerhedskopien fylder. Klik til sidst på ”Sikkerhedskopier”, og nu går systemet i gang med at arbejde. Sørg for at systemet ikke slukker, under udførslen af sikkerhedskopien. En backup på 100GB tager omkring 1,5 timer.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...