Sådan kommer du godt i gang med din trofæjagt

Er du så småt kommet i gang med at jagte trofæer, men har du svært ved at gennemskue mange af de beskrivelser som er i trofælisten? Så er dette artiklen for dig, som gerne vil komme lettere i gang med trofæjagten i hvert spil.

Hvordan skal jeg få det her trofæ?

Har du nogensinde spillet nogle spil, hvor du efterfølgende har kigget i trofælisten og tænkt. Hvordan har så mange regnet det ud, og fået Platinum i spillet? Det kan der i mange tilfælde være en grund til. Mange spil indeholder nemlig skjulte trofæer, hvorpå der ikke står nogen beskrivelse af trofæet overhovedet. Disse trofæer er derfor ofte ikke lige til at regne ud på stående fod.

Det er her hjemmesiden https://www.playstationtrophies.org/ kommer ind i billedet. Playstation Trophies er en forumside, hvorpå du kan læse, skrive om Playstation spil, og få hjælp til problemløsninger fra andre gamere – heriblandt trofæjagt!

En rigtig god hjælper

Playstation Trophies er et fantastisk sted at søge inspiration, hvis man sidder fast i et spil, og ikke ved hvordan man kommer videre i sin trofæjagt. Her finder du nemlig, trophy guides og roadmaps på hvordan du kan komme i mål, med det spil som du på nuværende tidspunkt sidder med – og på den bedst og hurtigste måde.

Disse trophy guide er som hovedregel opstillet på den måde at, du får et overblik over de overordnede informationer om spillet. Såsom, Det vurderet tidsforbrug og sværhedsgrad. Antal trofæer – både online og offline. Minimum spil gennemgange og meget mere. Derefter kommer en liste af gode råd, som du kan vælge at følge, for at gøre din trofæjagt så hurtigt som muligt – så man kan komme i gang med det næste spil med det samme! Til sidst kommer selve trohy guiden, som har en mere detaljeret beskrivelse af hvordan du opnår hvert trofæ.

Det fantastiske ved disse Trophy Guides er de detaljeret beskrivelser, hvor der i mange tilfælde også høre sig en video med – som viser dig præcis hvordan du opnår det enkelte trofæ. Det kan i rigtig mange tilfælde, være en stor hjælp hvis man sidder fast, og ikke ved hvordan man opnår ét eller flere trofæer.

Få også hjælp til tekniske problemer

Oplever du et problem med dit spil, eller din konsol kan du også prøve at finde et svar i forummet, blandt de tusinder af opslag og svar, som dagligt bliver skrevet og løst. Det er opslag og svar om bugs og glitches som gamerne selv oplever. Du kan derfor, i de fleste tilfælde ligge genkendende til de problemstillinger som bliver slået op.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...