Sådan indstiller du lysstyrken på din DUALSHOCK 4

På følgende måde indstiller du lysstyrken på din DUALSHOCK 4:

  • Gå til ”Indstillinger” i hovedmenuen
  • Gå til ”Enheder”
  • Gå til “Controllere”
  • Tryk på ”Lysstyrke for DUALSHOCK 4-lysstribe”
  • Vælg den ønskede lysstyrke.
Playstation 4 menu står på indstillinger

Instillinger

Enheder i indstillinger

Vælg enheder

Controller indstillinger på playstation 4

Vælg controllere i enheder

Lysstyrke indstillinger på playstation 4

Vælg Lysstyrke for DUALSHOCK 4-lysstirbe

Lysstyrke indtillinger på playstation 4

Vælg den ønskede lysstyrke

 

Synes du at lyset fra din DUALSHOCK 4 lyser rummet for meget op i de sene timer, eller vil du gerne kunne bruge din controller så mange timer som muligt, uden af skulle sætte den til opladning – og sætte den helt hen til din konsol.

En opgradering med fordele og ulemper

Da DUALSHOCK 4 udkom sammen med Playstation 4 konsollen i 2012, fik man en controller model i hænderne som havde en masse nye funktioner som man endnu ikke havde set før. Det var blandt andet funktioner som indbygget højtalere der samarbejde med spil, samt en touchpad på forsiden, der både giver mulighed for interaktioner i spil og i systemet. DUALSHOCK 4 kom desuden også med et nyt design, hvor der i toppen nu er en lysstribe, der bl.a. indikere om du er player 1 eller 2.

Player 1 er blå – Player 2 er rød – Player 3 er grøn – Player 4 er pink.

Denne lysstribe har dog også den ulempe, at den bruger en masse strøm på at lyse op hele tiden. Vil du derfor godt have så mange timer ud af din controller som muligt, så bør du ikke have lysstyrken indstillet på den højeste styrke.

 

Hvis du ikke har mere end én controller

I de fleste tilfælde føler der kun én controller med, når man køber en Playstation 4, og der er rigtig mange som aldrig for købt sig en ekstra controller, som de skifte lidt med – eller spille med venner i sammen lokale. Så skal din controller holde strøm så længe som muligt, så er det er god ide at du nedtoner lyset på den. Så er dette ikke skylden i at du skal sætte dig helt hen til fjernsynet for at oplade din controller.

 

Sørg altid for en fuldt opladet controller

Hvis du gerne vil have en fuldt opladt controller hver gang du tænder din Playstation, så husk at købe dig en lade station til DUALSHOCK 4. Denne fungerer både som et ”stativ” din controller, og sørger hele tiden for at oplade den – så du altid er klar til at game.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...