Sådan inddeler du dine spil i mapper på din PS4

På følgende måde ser du, hvordan du inddeler din spil i mapper på PlayStation 4:

  • Find spil i hovedmenuen
  • Tryk option på controller
  • Vælg ”Føj til mappe”
  • Opret en ny mappe på ”Føj til ny mappe”
  • Navngiv efter behov mappens navn og opret
  • Er mappen allerede oprettet, så vælg hvilken mappe spillet skal lægges i, under “Føj til eksisterende mappe” efter tryk på “Føj til mappe”.

Spil option

Opret en ny spil mappe

Navngiv og opret mappe

Hvis listen af spil er blevet for lang

Er du også blevet begravet i en lang liste af spil, som du enten har hentet på PS Plus, tilføjet fra PS Now eller bare købt dig til henad vejen, på Playstation Store. Det er vi rigtig mange der kan relatere til, og hvis det ikke var for mappe funktionen på PS4 systemet – så var det noget af et uoverkommelig rod man skulle igennem hver gang man skulle finde sig et spil at spille.

Funktionen har fundet sted på alle systemerne siden PS3 systemet, hvorpå man allerede der kunne gøre sine spil opdelinger mere overskuelige, og lettere tilgængelige.

Opdel efter dit eget behov

Tilbage til PS4 systemer så kan du med mappe funktionen få opdelt dine spil så du nemt kan lave en opdeling som er nem for dig, og den måde du bruger din Playstation på. Du kan f.eks. inddele dine spil i spilgenre, hvis du har mange forskellige af disse liggende, eller du kan inddele dem efter spilklasse. Du kan også dele din spil op i, hvilke spil du har købt selv, samt hvilke der er blevet hentet igennem PS Plus eller PS Now. Med den sidst nævnte metode kan du nemmere få et overblik på hvilke spil der kommer fra hvilken tjeneste, og på den måde kan du f.eks. hurtigt finde dine PS Plus spil – hvis du skal se hvor længe din PS Plus er aktivt.

Det har også været en hjælpende hånd på Playstation Vita og Playstation TV systemerne, hvor pladsen på hver side var relativt trængt. Så var det en stor hjælp at kunne samle 10 spil i én mappe.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...