Sådan får du dine VR Briller kompatible på PS5

Er du én af de mange PlayStation VR-ejere, så har du sikkert haft spekulationer om det er muligt at bruge sine VR Briller på PlayStation 5 konsollen. Men disse spekulationer behøver du ikke at have. PlayStation VR kommer nemlig til at være kompatible med Playstation 5. Du skal dog være opmærksom på én ting, som du aktivt selv skal sørge for.

PlayStation 5 kræver et adaptor.

Der er ét element i dit PSVR setup, som ikke vil være kompatibelt med PS5 konsollen, hvilken er det medfølgende kamera, til dine VR-briller. Kameraet kræver nemlig et adaptor, for at kunne tilsluttes til konsollen. Men det er der faktisk ingen problemer i, hvis du gerne vil spille PSVR spil på Playstation 5.

Sony har nemlig meddelt, at de giver disse adaptors gratis ud til alle PSVR-ejerne. Alle har derfor mulighed for at bestille ét adaptor pr. husstand – helt gratis.

Hvordan bestiller jeg dette adaptor?

Sony har lavet en bestillingside, hvor PSVR-ejerne kan gå ind og bestille deres adaptor, uden ekstra omkostninger. Alt du skal gøre, er at finde serie-nummeret på din processorenhed, og indtaste denne. Du kan komme til bestillingssiden, ved at klikke lige her.

Når du har indtastet serienummeret fra din processorenhed, så skal du blot indtaste dine leveringsoplysninger, og så er du klar til at færdiggøre din bestilling af dit adaptor.

Når du har bestilt dit adaptor, modtager du en mail om at bestillingen er modtaget, og at leveringen formentlig vil ske i midten af november måned.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...