Sådan downloader du slettet spil nemt igen

På følgende måde downloader du dine slettede spil igen:

  • Gå til ”Bibliotek” i menuen
  • Find det spil du vil installere igen og tryk dig ind
  • Tryk ”Download” og vent
Spil bliver slettet fra PS4 system

Slet spil fra menu

Bibliotek i PS4 menuen

Gå til Bibliotek i menuen

Spil oversigt i bibliotek på ps4 system

Find slettet spil i biblioteket

Start download af slettet spil

Tryk og start download af slettet spil

Hvis det ikke kan være anderledes

Vi kommer alle til at skulle slette et spil fra vores PS4 system uanset om det er mangel på lageringsplads der er grunden, om det er fordi man ikke mener at man skal spille spillet mere, eller om det er et uheld fordi man har for hurtige fingre. Uanset hvad grunden er, så er det næsten sikkert at man på et tidspunkt også kommer til at skulle downloade et spil som man har slettet, endnu en gang.

Drop søgningen og spar tid

Mange Playstation spillere (især nye) kunne nok fristes til at prøve at finde deres spil igen, ved at gå ind på Playstation Store og lede efter det – som man var vant til på det gamle Playstation 3 System. Og der er ikke noget værre, end at skulle bruges den søgefunktion, som er på Playstation Store. Den er ikke særlig handy desværre. Hvad en del ikke ved er, at der i Playstation menuen er blevet lagt et menupunkt som kaldes for ”Bibliotek”, hvori du kan finde alle de spil som har været installeret på dit system i alt din tid som Playstation 4 ejer.

Som du kan se i ovenstående guide, er det super nemt og enkelt at få sit spil installeret på sit system igen, uden at det kræver alt for langt tid og for mange irriterende klik og søgninger efter et spil på Playstation Store.

Udover slettet og installerede spil finder du også alle de apps som du igennem tiden har installeret på dit system – så du altid kan finde din Spotify eller Netflix igen, hvis de er blevet slettet.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...