Sådan ændrer du dit PSN-navn

På følgende måde ser du, hvordan du ændre dit Online-ID på PlayStation 4:

  • Gå til Indstillinger
  • Vælg Kontohåndtering
  • Vælg Kontoinformation
  • Vælg Online-ID
  • Indtast din PSN-adgangskode.
  • Indtast dit nyvalgte log ind-ID (Emailadresse)
  • Vælg Bekræft

Nu bliver der sendt en et link til den nye mail som du har oplyst (din oprindelige mail vil også modtage en besked). Åben den mail som du har modtaget fra Playstation Network – og klik på linket, for at bekræfte dit nye log ind.

 

Det mange brugere havde ventet på

I 2019 gjorde Sony det muligt for alle os PlayStation gamere at kunne ændre vores Online-ID. Dette var noget af en befrielse for alle os, som var begyndt at fortryde vores børne/teenage opfundne brugernavn, som man nærmest krummede tæerne sammen over. Vi er derfor mange som har ventet på denne indstilling, og mange gjorde brug af denne mulighed allerede med det samme, som opdateringen kom ud.

Første gang er gratis

Sony giver den første, så du kan roligt som ”almen gamer” gøre dette, hvis du også er én af dem som overvejer at ændre det tå krummende navn. Efterfølgende vil det koste dig 10USD for hver gang du vælger at ændre dit PSN-navn igen – 5USD for PS Plus medlemmer. Når det er skiftet, vil dit gamle PSN-navn blive vist ved siden af dit nye, i 30 dage. Så kan dine venner lige nå at vende sig til at du hedder noget nyt nu.

Skulle du ende med at fortryde at du i første omgang skiftede dit brugernavn, så har du muligheden for at ændre det tilbage til det gamle, ved at ringe op til Playstation support og få lavet din ændring om – Dette er gratis.

Nogle spillere bør være forsigtige

Du skal dog som Trophy Hunter være lidt varsom med bare at skifte dit brugernavn til et andet. Sony har nemlig meddelt at kun spil som er udgivet efter 1. april 2018, samt de populæreste spil der er udgivet før denne dato vil være garanteret understøttet af denne feature. Du kan altså risikere at få slettet en mindre del af de spil som du har optjent trofæer i. Så du må opveje med dig selv, om det er en chance som du tør at tage, eller ej.

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...