PS Now er blevet billigere!

PS Now har nu været live i Danmark omkring fire måneder, og rigtig mange spillere har allerede tilmeldt sig denne tjeneste – og får spillet en masse forskellige spil, hver eneste dag. PS Now har indtil da vist sig som den streaming tjeneste vi Playstation spillere har ventet på, og den lever både op til den ydeevne der kræves af PS4 systemet – men indeholder også spil i biblioteket som vækker vores interesse. De fire måneder har været til stor glæde og gavn for mange spillere – især de mange trophy hunters, som har kunne optjene masser af trofæer fra det store spil bibliotek.

Grundet den konkurrence der har været med lignende tjenester som Xbox Game Pass og den nylanceret Apple Arcade – som henholdsvis koster 79 kr. og 39 kr. pr./md. Så har Sony måtte se i øjnene, at prisen på PS Now har været alt for dyr indtil da, vis det skal have en chance for at følge med de største konkurrenter på markedet.

Sådan ser ændringen af priserne på PS Now ud:

Tidligere pris

Nuværende pris

1 månedsabonnement: 109 kr.

1 månedsabonnement: 80 kr.

3 månedsabonnement: 195 kr.

12 månedsabonnement: 749 kr.

12 månedsabonnement: 475 kr.

 

De nye priser er mere konkurrencedygtige i forhold til konkurrenterne, og naturligvis også mere interessante for alle spillerne. Især abonnementet på 12 måneder har fået et ordentlig slag, og er nærmest halveret i forhold til den tidligere pris. Vælger du at betale for et helt år, er PS Now faktisk på prisniveau med Apple Arcade på 39 kr. i gennemsnit hver måned.

Det er naturligvis en god ting at PS Now har fået en bedre pris, så vi kan spille et hav af spil, til en fair og god pris. Men det kan dog være en smule frustrerende for de mange spillere, som i månederne på til oktober 2019, har købt og betalt et 12 månedsabonnement, da de har betalt de 749 kr., får et års adgang. Der er umiddelbart ikke blevet meldt noget ud om en eventuel kompensation til disse – endnu.

Har du endnu ikke prøvet PS Now, så husk at du stadig har de første 7 dage gratis, hvis du endnu ikke har oprettet dig som PS Now medlem. Så har du en uge til at lære indholdet og tjenesten at kende, og finde ud af om et abonnement hertil vil have interesse. Køb dit abonnement på Playstation Store.

 

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...