Playstation 5 er nu offentliggjort – Sådan kommer den til at se ud

Dagen vi alle nu har ventet på rigtig længe – er kommet. Den kommende PlayStation 5 er nu offentliggjort, og vi kender nu både til designet, teknologien, tilbehøret, og ikke mindst de kommende spil – i den næste generations gaming.

Men først lidt overraskelser, inden vi begynder at gå i dybden med selve konsollen. Der er nemlig ingen offentliggørelse af en ny konsol, uden også at give os nogle teasers på, hvilke spil vi også kan forvente os at sætte os til at spille i fremtiden.

Af hensyn til længden af denne artikel, vil jeg naturligvis ikke gå i detaljer med alle spil offentliggørelser – men i stedet tage nogle enkelte ud.

Første spil som PlayStation 5 spillere kan glæde sig til at spille ”igen”, er det revolutionerende GTA V, som nu kommer i en udviddet og forbedret udgave – med mulighed for masser af timers gameplay. Både igennem spillets historie natruligvis, men selvfølgelig også det meget anerkendte online univers. Spillet udgives i løbet af 2021.

Et andet spil, som vi kan glæde os utroligt meget til, og som er en efterfølger af et rigtig fedt spil er – 2´eren af Marvel´s Spider-Man. Her vil karakteren Miles Morales være hovedpersonen, formentlig efter den oprindelige Spider-Man (Peter Parker) – har fået oplært Miles i at være en helt.

En efterfølger, som jeg personligt glæder mig rigtig meget at se mere til er, Ratchet and Clank: Rift apart. I denne teaser, samt gameplay, får vi en lidt mere anderledes verden at se, hvor dimentioner spiller en rolle, og Ratchet kan anvende disse dimentioner/portaler til at rejse, og- eller angribe sine fjender med. Herudover, bliver vi også præsenteret for en helt ny karakter i spil serien.

Hvis du synes det er længe siden at der er udgivet et spil, hvor destruering af biler i en arena foregår, så kommer PlayStation 5 dig til undsætning med spillet – Destruction Allstars. Her får du en blanding af et klassisk car destruction arena spil, og grafik som det populære Rocket League til PS4. Her kommer vi til at give den gas, samtidig med at der skal smadres biler – som aldrig før.

Endnu et spil som vi kan glæde os meget til, er det næste, og formentlig sidste Hitman spil i serien. Vores allesammens måske favorit agent 47, skal ud på sin hidtil største kontrakt/mission, hvilket eftersigende skal være den afsluttende mission, for trilogien. Hitman 3 udkommer i januar 2021.

Efterfølgeren af PS4 spillet Horizon: Zero Dawn, udkommer til PS5, og har fået titlen – Horizon: forbidden west. Dyre arten på jorden er ved at uddø, og Aloy skal have stoppet denne katastrofe, inden det også er forsent for menneskene. Vi glæder os allerede til at se meget mere fra denne kommende efterfølger i den næste tid.

Det var lidt om de kommende spil, og nu til det som vi alle har ventet så længe på – nemlig offentliggørelsen af PlayStation 5 konsollen.

Sådan ser PS5 ud

Vi blev undervejs, præsenteret for det vi godt vidste lidt i forvejen. At konsollen og controlleren vil have teknologier som, Ultra High Speed SSD, Adaptive Triggers og meget andet. Men hvordan ville selve designet af konsollen være?

Det er en PlayStation konsol, som på mange måder, er revolutionerende, først og fremmest fordi Sony nu er gået væk fra den udelukkende sorte farve, som de tre seneste konsoller var standardiseret med. PS5 konsollen vil have en hvid ydrebeklædning, som på indersiden vil have en rustik flade. Her imellem ydrebeklædningen, finder vi selve konsollens kerne modul, som er i en blank sort farve, med rundede kanter. Udluftningen sidder nu ved fronten, hvilke formentlig vil mindske den støj, som PS4 her været meget kendt for at lave – ved høj ydeevne.

PlayStation 5

PlayStation 5 er offentliggjort

Den største overraskelse ved denne lancering er, at der allerede vil blive udgivet to forskellige slags PlayStation 5 konsoller. En almindelig PS5 konsol, og så vil der også blive udgivet en digital version, hvor disk drevet er fjernet fra konsollen. Er du typen som kun køber dine spil online, behøver netop nu ikke at have diskdrev i din konsol. Om der har været plads til eventuelle forbedringer så som ekstra lagerplads eller lignende, er der ikke givet nogen yderligere informationer om – endnu.

Udover at vi nu kender til designet, og teknologien bag den kommende PS5 og Dualsense controlleren, så blev ektra udstyret til konsollen, også præsenteret ved dette event. Her kan vi blandt, andet se frem til et nyt headset, en controller oplader og et HD camera med et design – som ligger sig op ad selve Playstation 5 konsollen. Herudover, ja så har Sony endda også udviklet en fjernbetjening til den kommende PS5 konsol.

Fremtidens gaming er nu offentliggjort, og vi kan nu se frem til at den nu offentliggjort PlayStation 5 konsol bliver udgivet, i slutningen af 2020 – samt en lang række spil, som er udviklet til denne nye teknologi.

Har du endnu ikke set eventet, så kan du naturligvis se det lige her under.

 

Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Kommentarer
  1. Udgivelsesdato og pris på PlayStation 5 er offentligjort - Konsollen.dk

    […] under showet ”The Future gaming”, hvor offentliggørelsen af PlayStation 5 designet kom – læs mere om dette show her. Spillet vi taler om her, er selvfølgelig Marvels Spider-man Miles […]

Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...