Play At Home vender tilbage – opdateres:

I april 2020, startede PlayStation konceptet Play At Home, som var en indirekte opfordring til at vi skulle blive med derhjemme – i stedet for at gå ud. Denne opfordring kom sig naturligvis af COVID-19 pandemien, som startede i marts 2020 (Her i Danmark). Dette koncept gav alle PlayStation ejere mulighed for, i en begrænset periode, at downloade nogle titler – helt gratis. Den gang var det Uncharted: The Nathan Drake Collection og Journey, som vi kunne glæde os ved.

Der er nu gået mere end 12 måneder, siden hele pandemien startede, og vi ser stadig frem mod nedlukkede lande. Derfor har PlayStation nu besluttet, at Play At Home skal vende tilbage. Denne gang varer konceptet i hele 4 måneder – fra marts til og med juni måned.

I løbet af disse 4 måneder, vil vi få en hel række særpræget fordele, bl.a. gratis spil, og formentlig nogle rigtig gode rabatter.

Første måned (Marts 2021), vil vi modtage et gratis spil, men samtidig med det – også få adgang til en lidt særpræget streaming tjeneste.

Starter d. 2. marts 2021:

Fra d. 2. marts, til og med d. 1. april, vil Ratchet and Clank til PS4 fra Insomniac, være frit tilgængeligt for download. Så snart du har sat spillet til at downloade, eller tilføjet det til dit spil bibliotek, så er spillet dit – og du beholder det.

Spillet er fra 2016, og er en gensyn med den originale historie, med de to ikoniske PlayStation helte.

Starter d. 25. marts 2021:

Streamingtjenesten Wakanim (Den europæiske version af Funimation), som er en samling af de bedste animefilm og serier, er den næste “gave”. Denne streaming tjeneste får vi en prøveperiode på, som er på hele 90 dage. Der er derfor halvanden måned, hvor du kan fordybe dig i anime genren – og måske få øjnene op for disse både sjove, skæve og action præget universer.

Starter d. 26. marts 2021:

Den tredje dato, og resten af foråret er en periode, hvor vi kan se frem til endnu flere spil – og faktisk hele 10 styks. D. 26 marts 2021, kan vi nemlig se fremt til 9 indie spil – fra nogle af de bedste indiestudioer i verden. Listen indeholder både PS4 og PS VR spil.

De spil som vi kan downloade fra d. 26 marts 2021 er følgende:

  • Abzû
  • Enter the Gungeon
  • Rez Infinite
  • Subnautica
  • The Witness
  • Astro Bot Rescue Mission
  • Moss
  • Thumber
  • Paper Beast

Du kan frit downloade disse spil, til og med d. 23. april.

Starter d. 19 april 2021:

Det næste spil, som vi alle frit kan downloade, er Horizon Zero Dawn Complete Edition – som starter fra d. 19 april 2021.

Det fantastiske spil, som er udviklet af Guerrilla Games, og som blev udgivet tilbage i 2017. Her spiller du, som den unge jæger Aloy, der lever i en verden fyldt med faretruende maskiner.

Horizon Zero Dawn Complete Edition kan downloades til og med d. 15. maj 2021.

 

Artiklen opdateres løbende***

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er Play At Home?

Play At Home, er et koncept af PlayStation. Play At Home har til formål, at hjælpe med at holde smitten med COVID-19 nede, ved at få PlayStation spillerne til at blive hjemme – for at spille.

Hvorfor laver PlayStation Play At Home?

PlayStation så sin mulighed for at hjælpe verden, med at holde smitteantallet af COVID-19 patienter nede – ved at starte dette event. Men Play At Home er lige så meget også en tak, til alle de mange trofaste PlayStation spillere.

Hvad får man, ved Play At Home?

Play At Home, er en tidsbegrænset periode, hvor der er mulighed for at downloade spil helt gratis, eller modtagen anden form for eksklusive rabatter og fordele.

Hvem er med i Play At Home?

Det er alle med en PlayStation konto. Play At Home, er ikke abonnement drevet, og det er derfor alle, som har en aktiv PSN-konto, der kan nyde godt af alle fordelene.


Svaret indlægget på det du søgte?
JaNej
Smid en kommentar

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...